Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Hát nem tudom, hogy életedben mennyit ültél motoron - vagy mennyit fogsz - DE a motorozás nem csak arról szól hogy ráülsz és húzod neki.
Csak nézz szét sportmotoron, mennyi túrát csinálnak motorral Ausztriába, vagy hegyesebb vidékekre. Attól hogy van egy pár őrült, aki közúton is mindig nyélgázzal megy...Az meg is érdemli. Persze, néha én is odarántom neki, de csak olyan úton, amit ismerek.
Drága? Nem fontos mindenkinek motoroznia, illetve sok motorosnak ez az egyik hobbija.
Itt inkább az a baj, hogy ha már valaki megemlíti a motor szót, a népnek egyből a sokkaleltépő, bunkó parasztok villannak be. És ez nagy gond.
Én ha ráülök, egyszerűen nem csak szabadnak érzem magam.. de valahogy eltűnik minden gondom, csak én, a vas, és az út (meg a rajta közlekedők) lesznek a világon számomra.
A motoros találkozókról meg ne is beszéljünk...(nagyjából írtam le mindent, néhol lehetett volna szebben-hosszabban, de ez van)
U.i: ja, 10 éves korom óta ülök motoron, 8-14ig gokartoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest