- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Ha valakinek van pénze fizetni a bírságokat + minden 80-100km-en tankolni teli tankot a motorba nyugodtan tegye meg. Motorra tuti nem ülök.
Motor egyenlő pénzkidobás legfelsőbb fokon
1. vegyél ruházatot ami kb. annyi mint a motor
2. tankolj bele mindig mert 8-10-12 litert 100km lezabálja neked
3. ha meleg van elég kellemes csizmában és bőrszerkóban mászkálni. Jó illata lehet az illetőnek.
Nálunk tudod mit csinálnak azzal aki gyorsan megy motorral??? 90km felett
Elveszik a jogsidat fél évre
Mehetsz újból vizsgázni 450euro a vizsga
Pénzbírság ami 100-200euro amit 2 héten belül kell kifizetned.Végszónak motoroztál egy jót...továbbá már csak a youtube-n nézheted a motrokat esetleg ahogy előttem írták ráülhetsz a motorodra a garázsban.
-
KAMELOT
titán
Főleg pesten néhány helyen pont jó vele menni....pár perc múlva nincs első légterelőd
(#34) GabN73: Sajnos az csak egy élmény. A kocsi nem lesz a tied így nem ér az egész semmit. Ez olyan mintha lenne egy nagyon gyönyörű nőd akivel 1x vagy az életben vele utána soha többé nem látod. Visszatérsz az életbe és dolgozhatsz kevés pénzért keményen ,hogy kifizesd a lakbért ne adj isten a hiteleidet.
(#39) randras: ilyen gagyit drágán?
-
KAMELOT
titán
Ez nem sokat ér. mit csináljak én a 139 karátos zafírkristályal? Én a telót használni szoktam és nem nézni hogy mi a trutyi van rajta.
Úgy ahogy van nem ér semmit. Max 100eurot ér
Kocsiba sajnos nem férek bele!!!Egyik sem jöhet nálam szóba!
Sajnos aki ilyen kocsit vesz annak benzinkutat is kell venni mellé. Alapon telegve 18-20liter macsóskodva 25liter benzin.
Másik meg hiába ilyen kocsi. 90-nel lehet menni max....vagy küldik a csekket és mehetsz újból jogsit csináltatni + 6 hónapig nincs jogsid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest