Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mötálhed
tag
válasz
jencsikdani #109 üzenetére
Használatbavétel után hamar csak a Hello Haylou app maradt fent. Nekem jobban átlátható, több funkcióval így erről nem tudok nyilatkozni. De abban a másfél-két napban amíg a Fun-t használtam addig nem vettem észre rendellenes merülést.
-
mötálhed
tag
Tegnaptól én is tulajdonosa lettem egy Solar LS05-nek. Ez az első ilyen kütyüm, eddig okosabb voltam mint az óráim
Perpillanat a Haylou Fun és a Hello Haylou appokkal használom párhuzamosan, bár szerintem utóbbi lesz a befutó.
-
Norby-007
tag
Sziasztok,
Vettem egy Haylou Ls05 órát, aztán pár hónap után beszart a medencében. Lehet én voltam a hülye, mert benyomtam az egyik gombot a víz alatt.
Aztán vettem egy Ls05s-t, jól is tette a dolgát. De egyszer elvesztette a kapcsolatot a telefonnal és utána sehogyan sem akarta újra megtalalni. Olevastam itt is ilyet, aztán valahogy sikerült. De azóta csak akkor küld jelzést az órára a telefon ha fel van oldva a képernyő, illetve van hogy az időt is késve mutatja, vagy ha hívott valaki telefonon akkor akár képes arra is, hogy 20-30 perc múlva jelezze, hogy valaki keres. Ez így elég szar, sőt semmire sem jó. Találkozott már ezzel valaki? Van erre valami orvosság?
Köszi. -
ncsabi72
újonc
Szia,
A Smart Watch2-t melyik két alkalmazással tudtad összekapcsolni?
Nekem csak a https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liesheng.haylou al sikerült. Amit még felajánlott https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yingsheng.hayloufun&hl=hu&gl=US ezzel sehogy sem akar iOS-n csatlakozni. -
batagy
őstag
Sziasztok!
Ha nem az óra saját pulzusmérőjét szeretném használni, hanem egy külső pulzusmérőt, ANT+ vagy Bluetooth csatlakozással hozzákötni, az működik?
Például egy ilyen karpántos pulzusmérő jelét meg tudja jeleníteni az óra?Csak ötletelek, de érdekelne.
-
megadeath
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Haylou smart watch 2-őt de nem találok lehetőséget, semelyik programban sem (Haylou Fit: nem társult, Haylou Fun: nincs ilyen opció, Hello Haylou: nincs ilyen opció, Haylou: nincs ilyen opció), hogy számlapot cseréljek, esetleg valaki tudja, hgyan lehetséges? Vagy ezzel az órán nem lehet cserélni? -
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #99 üzenetére
Sziasztok!
Úgy néz ki megadta magát a solar ls05. Nem mindenhol érzékel a kijelző illetve jobbra-balra nem tudom pöccinetni, csak fel le. Pl a fényerő állításnál csak a pluszt érzékeli, a mínuszt azt nem. Volt reset app-ból is és órából is utóbbiból nagy nehezen, mert alig tudtam kilépni a menüből.
Kb másfél-két hete megsérült, van egy kis sérülés az üveg alsó felén, kb 6-7 óránál, lehet hogy ettől nem jó? Nem rémlik, hogy azóta nem működne szerintem csak mától nem jó, de ezt nem tudom bizonyítani.
Szerintetek van esély gariztatni? Emag-ról rendeltem.
Köszi előre is! -
Flowtation
őstag
válasz
lacuska74 #97 üzenetére
Szia!
Sikerült megoldani?Mindenkinek:
Nekem kb. 3 hete van meg a solar, egy redmi note 8t-vel használom. Minden működik rajta a cikkel ellentétben, annyi, hogy ha távolabb kerül a két készülék, utána nem mindig csatlakozik az óra, de ez nagyon random.
Egyébként én azt vettem észre, hogy elég a telefonnál egy repülő üzemmód kb 5-6 másodpercre és utána újra fog kapcsolódni az óra.
Sportolásra még nem használtam, ha lesznek ilyen irányú tapasztalataim akkor megosztom. Annyi még, ha valakinek nem lenne tiszta (legalábbis én így vettem észre) egyszerre csak egy számlap lehet pluszban az órán, és minden egyes alkalommal fel kell tölteni, ami némi időt vesz igénybe. Nekem ez az első ilyen jellegű kütyüm, szóval simán lehet, hogy nem montam újat. -
lacuska74
tag
Sziasztok!
Ma vettem ajándékba egy Solar órát és sehogyan nem sikerül kapcsolódni hozzá.
A Haylou fitt alkalmazát töltöttem le hozzá, látja is az órát megsem sikerul kapcsolódni hozzá.
Végül kipróbáltam egy másik mobillal is, arra is letöltöttem de az sem kapcsolódik hozzá.Simán alkalmazás nélkül a Bluetooth is látja de ha ott akaratom párosítani akkor sem sikerül.
Valakiknek valami ötlete esetleg? -
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy LS02-es modell, értesítés esetén, ha pl kapok egy messenger üzit akkor véges a karakterszám amit képes megjeleníteni?
Elég zavaró, hogy mondjuk a 20-30 szóbol csak 4-5 jelenít meg.Erre létezik valami megoldás?
+Illetve számlapokat lehet az órára importálni.
Köszi előre is.
Macs -
Gremovan
csendes tag
Itt találsz egy videót a manuális frissítésről: https://youtu.be/9ctNvwDrh-E
Nem állítom, hogy egyszerű, de nekem így sikerült. A videó alatti beszélgetésben megtalálod a szükséges app linkjét is. (Saif Ali hozzászólását keresd) Csak az a jó hozzá! -
juve600
nagyúr
ma megjött az órám,hogy a fentebb linkelt appot tudjam használni a firmwaret kellene frissíteni de valamiért nem sikerül
-
juve600
nagyúr
[link] magyar fejlesztő app-ja az órához
-
Sziasztok!
Nekem úgy 3 hónap után a felére csökkent az üzemidő az LS02- es okosórán. Próbáltam már mindent, default beállításokat visszatenni, ki/ bekapcsolni, telefont/ órát, másik appot, semmi nem segít. Korábban bírt 12-14 napot, most alig 6 -ot.
Esetleg valaki járt már így valamelyik Haylou órával. Valahol olvastam egy hasonló esetet LS05- tel. -
juve600
nagyúr
sziasztok
Amazfit Bip-hez képest milyen a Xiaomi Haylou LS05 Solar ? GTR tetszik még csak ugy az háromszor annyi
-
Imre94
újonc
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy ls02 okosórát. Jól is üzemelt a mai napig. Reggel figyeltem fel rá hogy nem mutatja az időjárást. Próbáltam mindent resetelni újra csatlakoztatni ki be kapcsolni de azóta sem frissíti. Hely adat bekapcsolva, engedélyek megadva az appnak. Tudja esetleg valaki mi lehet a baj? Huawei y6p telefonnal használom -
Melitke
friss újonc
Sziasztok!
Egy gyakorlati kérdésem lenne ezekkel az órákkal kapcsolatban...
Azt látom a tesztben is, be lehet állítani, hogy jelezze a bejövő üzeneteket, hívásokat, stb., de pl. akkor is jelez, ha a naptárba beírtam egy emlékeztetőt?
Köszönöm előre is a segítséget!! -
adabra
senior tag
Idős (70+) hölgynek vennénk egy ilyen Smart Watch 2 -t.
Xiaomi Redmi 4x elfonja van "ezeréves" (talán 6.0?) Android verzióval. Fog ezzel működni?
A telefon nem mindig van nála, de ha a közelébe ér, akkor ismét kapcsolódni fog az LS02 és a telefon? Ha nem, akkor talán nem ez a jó választás.
Az tuti, hogy nem fogom megtanítani neki, hogy ilyenkor BT off/on vagy alkalmazás kilövés, újraindítás, stb szívássorozat a megoldás... -
Tomi0703
addikt
Cikkben olvastam, hogy nem ajánlatos egyikben sem úszni, de fröccsenő vizet bírják.
Mi a helyzet a kádban fürdéssel? Bírja? -
vacs
veterán
Párom 3 hónapja használja androiddal a kerek Solart és Ő imádja!
Jelzi neki a messenger, viber, Gmail, hivasokat is (magyar ékezetes karakterekkel, ami elég nagy szó).
Kb két hetente tölti.
Ez ips kijelző, ezért nincs benne always on display funkció, de hát ez egy 10 000 forintos óra, kezeljük már ennek megfelelően! -
darts0
csendes tag
Sziasztok!
9.-én tulajdonosa lettem egy Xiaomi Haylou LS02 Smart Watch 2 órának..
1-2 tapasztalat a szúk egy hét alatt:
- aksit ma kellett tölteni (hétfőn feltöltöttem), így egy hetet sem bírt első töltés után, de gondolom ez javulni fog, ha én sem nyomkodom annyit
- a pulzus napközben átlag 90, ami a valóstól nagyon messze van, este is 50-60 közt, ami ugyancsak marhaság
- bluetooth bontás után magától nem kapcsolódik újra, csak a bluetooth ki-be kapcsolásávalAz értesítések megjönnek, a hívófelet kiírja stb...
Ezek tudatában (ha nem javulnak, és miért javulna
) nem biztos, hogy sokáig megmarad.
-
Csápájev
őstag
válasz
A 2. Vesztes #65 üzenetére
Nekem jelzi a messenger üzeneteket, igazából más bajom nem lenne vele.
-
Csápájev
őstag
válasz
A 2. Vesztes #63 üzenetére
Hamar eladó lesz
Egy türelmes embernek. -
Csápájev
őstag
Sziasztok
Always on display funkciót nem találok Smart watch 2-n!
Létezik, hogy nincs benne? Szeretném ha mindig mutatna a kijelzőn az időt, mert egyébként nagyon lassan kapcsol be a kijelző. -
A 2. Vesztes
senior tag
Nekem egy Solar van egy ideje. Ami rossz, hogy az üzenetek közül csak az SMS-t jelzi. Sem email, sem viber, sem WhatsApp... Talán azért van, mert az IOS-el nem tud úgy szinkronizálni, mint az androiddal?
Van valami tapasztalatotok?
Köszi, Vuff!
-
borand
aktív tag
Nekem fele ennyi hibája sincs a Solaromnak, mint amit Bog felsorolt és 3 hetet simán el is megy... Kínából rendeltem ide egyenest Aliról kb 10k volt.
Többen kérdezték, hogy milyen órám van, mert tök menő. Én meg büszkén: a leggagyibb kínai szar 10ezerért.
-
vacs
veterán
Párom használ Haylou Solar LS05 okosórát 3 hónapja, Ő imádja.
Amire neki kell tökéletes.
Szoftveres hibákat se vett még észre, neki nem kell ennél jobb! -
fogtunder
nagyúr
őszintén szólva nem, okosóra eleve nincs is ennyiért, ezek aktivitásmérők. túl sok dolgot mondjuk nem próbáltam végig, csak tesztek alapján nézelődtem, ezekből arra jutottam, hogy a Mi Band 4 és a GTR/GTS között nincs olyan eszköz, amire érdemes lenne lecserélni egy Mi Band 4-et.
esetleg érdemes megvárni a 11.11 akciókat Alin, de kétlem, hogy a GTR ennyire lecsúszna.
-
chatran
őstag
válasz
fogtunder #47 üzenetére
Max 20 ezerig keresnék óra (kör) formájú okosórát, valami nőiesebb kivitelben. Az itt olvasottak alapján ennyi pénzért nincs más alternatíva. A GTR sokkal drágább.
Tudtok esetleg ajánlani valami megbízható órát a fenti paraméterekkel, ami egy Mi Band 4/5 funkcióit és megbízhatóságát nyújtja? -
spect80
senior tag
nyáron vettem egy haylou solar-t, bízva az amazfit bip-nél és mi band-nél tapasztalt minőségben, gondolván hogy ha a xiaomi adta hozzá a nevét, nem lehet annyira rossz.
Xiaomi Mi 9t pro gyári miui12-vel sehogy sem ismerte fel. Huawei P30 pro-val egyszer sikerült párosítani. aztán elvesztette a kapcsolatot, utána soha többet nem találta meg, app reinstall, teló restart után se. egyedül az iphone xs ami 3 próbálkozásból egyszer tutira megtalálja. elég sovány ez így -
fogtunder
nagyúr
viszont ami rendesen működik, ennyiért, az mind valamilyen karkötő, azoknak a kijelzője meg nem összevethető ezekkel. szóval nincs olyan, amivel korrekt lehetne az összehasonlítás és hiába olcsó, ha annyi apró hülyeség van benne, hogy egy hét után visszasírja az ember a Mi Bandet.
a GTS-t amúgy melegen ajánlom, megéri azt a 30K-t, amennyibe Aliról került.
-
-
fogtunder
nagyúr
nem fair, de ez van. miután meguntam a Mi Band 4 felbontását, akartam valamit, rendeltem 9K körül Kínából egy Solart. az első két napban még nem idegesített fel nagyon, aztán úgy másfél hét után már eléggé.
óra formátumban valóban a GTS/GTR az alja, amit érdemes megvenni, én is GTS-re cseréltem a Solart, boldog vagyok vele. -
radírfej
senior tag
X+1 ik szoftver, csatlakozó. Nagyon fárasztó ez már. Plusz mennyire jó, hogy a xiaomitól vett kütyük öt különböző appal működnek, de jellemzően nem a hivatalos verziók a legjobbak.
-
A Solarnál a szíjat nem mondanám szabványnak, mert ívelt a rögzítő, és így a szíj vége is (hogy a bánatban lehetett ezt így elronatni?) És bár kapni hozzá akará valódi bőr szíjat is (Alin), a standard szíjakhoz képest minimum 50% a felár...
A Haylou Fit app mellé pedig, aki az értesítések miatt venne ilyen órát, van magyar fejlesztésű Hello Haylou app droidra. Gyakorlatilag bármilyen alkalmazás értesítését megjeleníti, konvertálja az emojikat, Messenger hívást is jelez, és egyéb nyalánkságok. A fejlesztő dolgozik azon is, hogy standalone működjön az app, a Fit nélkül. -
batai15
félisten
A cikkben szereplő solarom van.
Jelzem,semmivel sem értek egyet, főleg mi band/ és olcsóbb amazfit bipek vonzatában.
Bipet használtam kb 3 évig,out of box 3rd party app nélkül jóval butább volt ,de az emlegetett band 4 is , butább drágábban.
Az akkumulátoros üzemidő nálam köszönöm oké, kb egy hónapja töltöttem fel most is van benne szufla.
Az alkalmazás nyilván lehetne jobb is ,de megintcsak a felsőbb vonalú órák és mi fittel összevetve nem rosszabb.
Összeszerelés szintén eléggé jó.
Alapból kezeli az ékezetek amit megintcsak csak hangsúlyozva az olcsóbb cégen belüli órák nem.
Hogy legyen negatívum is ,az ívelt pálca a szijban elég hülye megoldás , valamint a zene vezérlés és értesítések kezelési is. Összességében 10 15 ezer forintért jó vétel, legalább nem fogom sajnálni ha történik vele valami , amire a bipet használtam (óra, értesítések , futás és csak úgy viselet ) tökéletesen meg felel. -
kbyte1024
veterán
Imádom Bog írásait
a 2cuccrol. Ahogy már más is írta ez katasztrófa. Ez már tényleg az a kategória hogy dobjon hozzá az illető egy kicsit többet és egy megbízhatóbb cuccot vegyen, ne ezeket.
-
Richoo44
aktív tag
Én használtam egy Solart.Nagyon szerettem, itt adtam el aprón.Ami miatt váltottam az a bluetooth hívás, ezért vettem okosórát.
Egy idegesítő dolgot találtam benne, bár nem olvastam végig a cikket:
A kijelző igen sokszor 2-3 mp alatt kapcsolt be, ez rohadt idegesítő, főleg autóban, mikor megnéztem volna mennyi az idő. -
embe
nagyúr
válasz
bollokcs80 #25 üzenetére
Talán úgy lehetne mondani, "tájékoztató jellegű" infót szolgáltatnak. Ha más nem akkor erre jók ezek az eszközök.
Ahogy írtad is kihangsúlyozzák, hogy nem orvostechnikai eszközök. -
strogov
senior tag
Hitelesíteni laborban lehet. Ha mérőeszközzel hasonlítod össze akkor a mérőeszköz hibahatára bizonytalansági faktor, de sok más gond is lehet.
pl.: optikai pulzusmérő (mi band 3-4) egy hitelesített Omron felkaros pulzusmérőhöz képest nyugalmi állapot mérésekor is elég nagy szórást mutat (hol plusz 2-3-5, hol minusz ugyanennyi), de a pulzus változását is lassan "követi". Van, hogy egyszerűen nem hiszi el az algoritmus, hogy 190+ a pulzusom, és nem hajlandó 174 fölé menni a mutató holott pont az lenne a lényeg, hogy mikor értem el a 190-et.
Ezért keresem mindegyikben a BT pánt lehetőséget, de 60k alatt csak direkt BT óra tud ilyet, de az meg mást nem tud.Kedvesemnek most volt 24 órás vérnyomás mérése kardio miatt. Köszönő viszonyban nem volt amit a mi band 4 mért.
Bohóckodáson kívül az optikai mérés semmire nem jó. Azt a kb. értéket magamról én is meg tudom mondani óra nélkül. Más embert meg nem mérek. Magas pulzusnál, és gyors változásnál meg teljesen fals értéket mutat.
-
embe
nagyúr
Igen, lehet igazad van.
Van otthon egy régebbi Mi Band 2, és egy Mi band 4. Úgy tűnik hogy a Mifit sem a régi, az is vacakol mostanában. Illetve nem vagyok meggyőződve, hogy a Mi Band 4 helyesen méri az adatokat ..Igazából nem is tudom hogyan lehetne ezeket az eszközöket hitelesíteni.... Egy Garmin, vagy valami másik komolyabb eszközzel összemérni?
interstate76: Ugyanez a magyar fejlesztő készített a Haylouhoz is appot.
-
interstate76
addikt
válasz
bollokcs80 #11 üzenetére
A Bip formája nekem sem a szívem csücske, de a tudása nemcsak az árához viszonyítva szuper. Ha pedig még azt is figyelembe vesszük, hogy mennyire olcsó, akkor már meg is van, miért ragadtam le ennél a típusnál annak ellenére, hogy alapvetően karkötőt szerettem volna venni.
A szoftver-témához: a Mi Bandage elképesztően sok beállítási lehetőséggel bír. A Bip-en pl. csak ezzel tudtam aktiválni az anti lost funkciót - már nagyon sokszor kellett volna visszarohannom a telefonomért, ha ez nincs. És ez csak egy funkció. Lehet használni a MiFit mellett, annak kiegészítőjeként, és - elvileg - külön is. Nekem mindkettő fent van.
Szerk.: az sajnálatos, amiről többen is ítok, hogy a Xiaomi nem képes sztenderd gyártási minőséget fenntartani. Ez sztem a minőségi gyártók egyik alap ismérve. Az én Bip-em nagyon egyben van, de ezek után szívesen látnék egy hibastatisztikát, ha egyáltalán létezik ilyen. Mármint biztosan létezik, a kérdés az, hogy publikus van-e belőle.
-
kovjoe
aktív tag
Nekem is bip lite-om volt, éppen lejárt a garancia, amikor hopp, és már fel is vált a kijelző. Amúgy nagyon jó kis óra volt, nem hibátlan, de jól lehetett vele együtt élni, és ugye a gpsért is járt a +pont. Amúgy valszeg ez is inkább széria és használat függő volt, haverom és feleségem bip lite-jai két év után is köszönik szépen rendben vannak. Most egy bip s-sel próbálkozom, egyelőre jó barátok vagyunk.
-
strogov
senior tag
Van az a minőség ami bármennyiért drága. Ez a 2 cucc nálam ez a kategória. Értem, hogy "csak" 10 ezer forint, de ennyiért veszek a decathlon-ban egy kvarcórát, és az nem basz fel minden másodpercben ... nem mintha felvennék bármilyen órát hétköznap.
Edzésre meg polar vagy garmin. A kínaiak valamiért képtelenek kommunikálni mellkas pánttal. Amit HIIT közben az optikai mér annál még én is jobbat tippelek
-
kovjoe
aktív tag
Szerintem nem is azt írta, hogy azokhoz kellene viszonyítani, inkább csak arra szeretett volna utalni, hogy ennyi pénzből nem lehet csodát várni, és kb. az az árfekvés, ahol már tudja azt az óra, amit a felhasználó reálisan elvár a felhasználás során. Ezért az árért csak "parasztvakítás" lehetséges.
-
embe
nagyúr
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Te most egy 4-5 x annyiba kerülő eszközhöz hasonlítod, méred össze. Nem fer. Ez egy 10eFt.-os eszköz.
-
bollokcs80
Korrektor
-
Doki42
őstag
Nekem amazfit bip em volt, hát... Voltak gondok..
Szétnyílott a ragasztás hibája miatt.. Volt fagyás is. Inkább band 4 vagy 5. -
jUUh
addikt
Pedig a Solar-ral szemeztem...
-
Neerpelt
tag
Szomorú látni hogy a Xiaomi beengedett ilyen vackokat a portfóliójába.
-
juuzer
addikt
Olcsó húsnak híg a leve. Ezerszer inkább egy Xiaomi Mi Band 4/5 vagy egy Honor Band 5.
Bár nem tudom, hogy ezek a TFT-képernyők élőben mennyire tragikusak, egy transzreflektív képernyő szerintem sokkal jobb és használhatóbb megoldás lett volna.
-
J450N
újonc
A legtöbb új , olcsó "okosórában" ez az új Nordic chip van. Laikusként kérdezem,nem lehet keresni egy jobb firmware-app párost,annak a jobb firmwarét feltelepíteni az órára,ami már tudna kommunikálni a jobb appal?
-
bollokcs80
Korrektor
A Mi Band szériával semmi bajom, közel öt éve használom (1-2-3...és hamarosan egy 5), a karperecek között szerintem mai napig verhetetlen,bár a MiFit az utóbbi időben kicsit bugos. Amit írtam, erre a két órára értettem.
#4 interstate76: Mondjuk tudásra az is egy jó darab, igazad van. Nekem csak a formája miatt nem tetszett, de az szubjektív.
#6 Bog: Kivitelezésre nem, de mint ahogy írtad, a szoftver harmatos, ez pedig szerintem nagyban befolyásolja a használhatóságot. A fentebb említett MiFit-től fényévekre van.
#7 Graphics: Az Amazfit-ek azért ennél bőven jobbak a tesztek alapján (tény, hogy nem használtam).
-
NoNick
tag
Solarom van, és nagyjából tökéletesen leírja a teszt, hogy mi a baj ezekkel a kütyükkel: a szoftver.
Haylo Fit vagy nem Fit, egy kaki az egész. Nekem komplett futásokat törölt le, mert a telefonról indítottam, és nem az óráról. Folyamatosan dumált, amikor beállítottam, hogy ne. Szóval sportra szerintem alkalmatlan, lépésszámláló nem jó, alváskövetés kérdéses.
Az értesítéseket rendbe lehet szedni a Hello Haylou appal.
Kezd egy kicsit kuszává válni a Xiaomi féle szoftveres háttér, ahány beszállító, annyi app:
Mi Fit, Amazfit vagy Zepp, Xiaomi Wear, Haylou. Ezek közül talán a Mi Fit / Amazfit a legjobb, legalábbis ott megvan az összes dolgom pár évre visszamenőleg. -
-
Na ezért kár volt, azért az Alin sokkal jobbak is vannak ennyi pénzért.
-
Egész pontosan a Xiaomi és a Huami vesztek össze, nem?
@bollokcs80: Hát azt itt nem olvashattad, ugyanis én nem találtam ilyen hírt
A gagyitól messze van, ha használtad, akkor meg főleg tudod. Azokat, amiket említesz, nem hiszem, hogy szívesen használnád viszont.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
4 napja békültek ki (amikor a bevezetőt írtam, akkor még nem
), ezt mindjárt átírom.
Az órák maguk nem gagyik, ennyi pénzért ilyen kijelző, meg összeszedett menü, meg pulzusmérés az szerintem tök valid, a szoftver viszont tragédia.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Lehet, hogy a Fit-tel is működik, de az óra által feldobott QR-kód a másikat javasolja, a Fit meg nem tud több eszközt kezelni, mert olyannagyon okos, a sima Haylou app tudna, de az meg a Solarral nem működik. Nálam nem írja a hívó fél nevét és ha meglesed az app Google-értékeléseit, akkor ott is ez a panasz jön sorra.
Viszont tényleg 20 mm-es szíjat ír a Smart Watch 2-re a hivatalos oldal, a Solarra meg 22 mm-t, ezt javítom, köszi. -
interstate76
addikt
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Az Amazfit Bip-pel mi a baj? Nem vitaindítónak szánom, tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy szted miben gyenge.
#3 d@vee Nekem a GPS-es okoskarkötő nagyon hiányzik a Xiaomi kínálatából (mondjuk mostanában nem is kerestem rá). Azért használok Bip-et, mert abban már van, pedig amúgy a karkötő forma nekem jobban bejönne sportoláshoz. Emiatt el is gondolkoztam a Huawei-re történő váltáson, de aztán maradt a Bip.
-
d@vee
őstag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Ha a Mi Band szériára gondolsz, messze van a gagyitól. Sajnos tényleg tele a csájnashop full kinézetét koppintó, pár dolcsis utánzazokkal, azok tényleg ipari hulladék szinten vannak. De ha volt már drágább órád, akkor sem mondhatod azt a Mi Band-re hogy gagyi. Van 100+ropis rendes karórám, persze hogy nem ugyanolyan. Ellenben amennyit elkérnek a Bandért, messze hozza az elvártat. Plusz ezek nem is okosórák, hanem aktivitás követő/fitness karperec.
-
bollokcs80
Korrektor
"... Amazfit és a Xiaomi nemrég jól összevesztek, ami mindkét fél számára okoz számos kellemetlenséget, az Amazfit a legnagyobb partnerét veszíti el, a Xiaomi pedig azt a céget, amelyik a Mi Band karpereceket gyártja. "
Mintha épp itt a M.A. hasábjain olvastam volna, hogy kibékültek és újabb több éves szerződést írtak alá a MiBand-re vonatkozóan is.
Egyébként a Band5 jelenleg is kapható elég sok helyen. Meglepő módon a hivatalos webshopban is.
Ezek az "órák" amúgy elég gagyik, ehhez hasonlókkal tele van az összes chinashop. GTR/GTS szintje alatt nem is érdemes velük foglalkozni - bár azok se hibátlanok.
-
embe
nagyúr
A Smart Watch 2 - t használok vagy 1 hónapja. Működik mindkét alkalmazással.
Kiírja a hívófél nevét.
A Smart Watch 2 -re 20 mm-es szíj kell.Egyébként minőségérzetre nagyon rendben van, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon olcsó órák érkeztek a Xiaomi érdekeltségi köréből, látszólag csak a formájuk tér el, de bőven vannak más különbségek is. És egyik sem tökéletes.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank - Soha ne merülj le!
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest