- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nem fair, de ez van. miután meguntam a Mi Band 4 felbontását, akartam valamit, rendeltem 9K körül Kínából egy Solart. az első két napban még nem idegesített fel nagyon, aztán úgy másfél hét után már eléggé.
óra formátumban valóban a GTS/GTR az alja, amit érdemes megvenni, én is GTS-re cseréltem a Solart, boldog vagyok vele. -
kovjoe
aktív tag
Szerintem nem is azt írta, hogy azokhoz kellene viszonyítani, inkább csak arra szeretett volna utalni, hogy ennyi pénzből nem lehet csodát várni, és kb. az az árfekvés, ahol már tudja azt az óra, amit a felhasználó reálisan elvár a felhasználás során. Ezért az árért csak "parasztvakítás" lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest