Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
őszintén szólva nem, okosóra eleve nincs is ennyiért, ezek aktivitásmérők. túl sok dolgot mondjuk nem próbáltam végig, csak tesztek alapján nézelődtem, ezekből arra jutottam, hogy a Mi Band 4 és a GTR/GTS között nincs olyan eszköz, amire érdemes lenne lecserélni egy Mi Band 4-et.
esetleg érdemes megvárni a 11.11 akciókat Alin, de kétlem, hogy a GTR ennyire lecsúszna.
-
fogtunder
nagyúr
viszont ami rendesen működik, ennyiért, az mind valamilyen karkötő, azoknak a kijelzője meg nem összevethető ezekkel. szóval nincs olyan, amivel korrekt lehetne az összehasonlítás és hiába olcsó, ha annyi apró hülyeség van benne, hogy egy hét után visszasírja az ember a Mi Bandet.
a GTS-t amúgy melegen ajánlom, megéri azt a 30K-t, amennyibe Aliról került.
-
fogtunder
nagyúr
nem fair, de ez van. miután meguntam a Mi Band 4 felbontását, akartam valamit, rendeltem 9K körül Kínából egy Solart. az első két napban még nem idegesített fel nagyon, aztán úgy másfél hét után már eléggé.
óra formátumban valóban a GTS/GTR az alja, amit érdemes megvenni, én is GTS-re cseréltem a Solart, boldog vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon olcsó órák érkeztek a Xiaomi érdekeltségi köréből, látszólag csak a formájuk tér el, de bőven vannak más különbségek is. És egyik sem tökéletes.
- AliExpress tapasztalatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest