- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #99 üzenetére
Sziasztok!
Úgy néz ki megadta magát a solar ls05. Nem mindenhol érzékel a kijelző illetve jobbra-balra nem tudom pöccinetni, csak fel le. Pl a fényerő állításnál csak a pluszt érzékeli, a mínuszt azt nem. Volt reset app-ból is és órából is utóbbiból nagy nehezen, mert alig tudtam kilépni a menüből.
Kb másfél-két hete megsérült, van egy kis sérülés az üveg alsó felén, kb 6-7 óránál, lehet hogy ettől nem jó? Nem rémlik, hogy azóta nem működne szerintem csak mától nem jó, de ezt nem tudom bizonyítani.
Szerintetek van esély gariztatni? Emag-ról rendeltem.
Köszi előre is! -
Flowtation
őstag
válasz
lacuska74 #97 üzenetére
Szia!
Sikerült megoldani?Mindenkinek:
Nekem kb. 3 hete van meg a solar, egy redmi note 8t-vel használom. Minden működik rajta a cikkel ellentétben, annyi, hogy ha távolabb kerül a két készülék, utána nem mindig csatlakozik az óra, de ez nagyon random.
Egyébként én azt vettem észre, hogy elég a telefonnál egy repülő üzemmód kb 5-6 másodpercre és utána újra fog kapcsolódni az óra.
Sportolásra még nem használtam, ha lesznek ilyen irányú tapasztalataim akkor megosztom. Annyi még, ha valakinek nem lenne tiszta (legalábbis én így vettem észre) egyszerre csak egy számlap lehet pluszban az órán, és minden egyes alkalommal fel kell tölteni, ami némi időt vesz igénybe. Nekem ez az első ilyen jellegű kütyüm, szóval simán lehet, hogy nem montam újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest