Új hozzászólás Aktív témák
-
drag
tag
Ma frissíteni akartam a Primom de nem sikerült vmi jól mert azóta folyamatosan újraindul és kifagy azt írja több alkalmazás is leállt. system, android phone stb, tipp vkinél?
-
drag
tag
Én innen rendeltem:
-
drag
tag
Én ilyet tettem fel. Teljesen levegőmentes.
-
-
drag
tag
válasz
Viktor0610 #1465 üzenetére
Azt tudom, de a végösszeg miatt érdekelt a dolog...
Nekem a fekete Prime Eu szállítással 214 dollár volt. 180 + 34
-
drag
tag
Használ vki UPC Wifree-t? Redmi 4 Prime-nal nem tudok rá csatlakozni, pedig a régi mobilommal ment. UPC beállításait használtam.
-
drag
tag
Swiftkey-en belül hol tudom a qwerty-t átállítani? Az elején megkérdezte, de most nem találom sehol.
Messenger fejeket engedélyezem, hogy felül legyen de ennek ellenére néha magától visszaáll.
Tipp?
-
drag
tag
Azt tudja vki, hogy ha az albumból teszem át a képet a rejtett mappába az hová lesz?
Mert a rejtett albumot megtaláltam de nincs benne az átrakott kép. Galériából pedig eltűnt.
-
drag
tag
Sim kártya Pin kódját hol lehet megváltoztatni? Mert én azt nem találom sehol a menüben.
-
drag
tag
Tegnap du nekem is megjött a szerda este leadott rendelésem
A telefont stabil 8.1.2.0-val küldték ahogy kértem.
Nagyon szép a telefon és jól is működik.
-
drag
tag
A 4 prime gyári globálban van magyar nyelv?
-
drag
tag
Aki nem akar kínlódni a telepítésekkel
Nem az én hirdetésem -
drag
tag
Köszi a választ, ennél eggyel kaptam jobb ajánlatot A texasi fórumozótól.
Közben végig olvastam az egész topicot.
De a biztonság kedvéért feltennék egy összegző kérdést.
Ha a 4 Primet Eu dev Rommal kapom meg az a legjobb jelenleg? Ez már tud magyarul, fut a play store és egyéb dolgok.
Ehhez is már optimalizálva van az akku üzemidő meg a többi dolog?
Besokalltam már a sok infótól!
Köszi annak aki válaszolna rá
-
drag
tag
-
drag
tag
Helló.
A napokban venni szeretnék egy Redmi 4 Primet.
Tudtok linkelni egy-két oldalt honnan lenne érdemes?Olvastam sokan beletúrnak a belsejébe, ami nem vágom miért jó. Nekem vmi egyszerű megoldás kellene vagy olyan aki segít megcsinálni mert az ilyesmit nem vágom
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Ukrajnai háború
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest