- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ginola
addikt
válasz
csokito100 #4374 üzenetére
A miuihu ROM simán felrakható eu ROM-ra TWRP-ből full wipe nélkül?
-
kovjoe
aktív tag
válasz
csokito100 #4341 üzenetére
Igazán, nmit;-).
-
kovjoe
aktív tag
válasz
csokito100 #4339 üzenetére
-
YoSzabee
tag
válasz
csokito100 #4315 üzenetére
Nincsen rajta fólia.
És nem, akkor sem reagál ha erősebben nyomom. -
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #4272 üzenetére
Nem volt túl bonyolult visszatenni a 8.1.2.0-t. Kinyitottam a bootloadert (nem akartam kínlódni zárt bootoaderes megoldással, ez tűnt a tutinak) és MiFlash segítségével felment simán a 8.1.2.0-ás fastboot rom.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #4264 üzenetére
Igen, késő. Most nincs kedvem kínlódni vele, de majd megpróbálom visszatenni a 8.1.2.0-t.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #4248 üzenetére
Feldobta a frissítést... a youtube-ra akartam kattintani, azt lejjebb tolta az értesítési sávon és ugye helyette már ott is volt az update... a mozdulat pedig már bennem volt... visszavonni persze nem lehet, így már tölti is a 9.2.3.0-t.
-
MacEdm
tag
válasz
csokito100 #4257 üzenetére
Szerintem is jól sikerült a telefon, nagyon faszán eltalálták a specifikációit.
Nekem is max mégegy 5.5 teló lenne jó a kezembe, amit kényelmes hordani is a zsebbe. Most azért tuti nem fogok venni redmi 5öt / plust / mi A1et stb.... azért, hogy az android verzió 7.1.2 nougat legyen... jó az 6os droid -
Kátai
senior tag
válasz
csokito100 #4183 üzenetére
V9.2.3.0.MBEMIEK (MIUI9)-et.Nekem is a 8.1.2.0-vel vettem,utána MIUI Global 8.2 Stabil 8.2.1.0(MBEMIDL) volt fent nagy nehezen letudtam cserélni a kedves fórumozók segítségével.A mostani teljesen jó,csak hát ugye az ember kíváncsi.Majd ha esetleg telefont akarok cserélni arra esetre érdeklődöm.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #4155 üzenetére
Én nemrégiben eljátszottam a gondolattal, hogy lecserélem a Prime-ot egy Note4-re. De annyira hibátlan, hihetetlen SOT-okat tud, így letettem róla. Az 5,5"-nak lett volna előnye és hátránya is, mint mindennek. De a 625-ös, 4000-es akkuval még 5,5"-on is biztos nagyon jól teljesít.
-
Soleco
tag
válasz
csokito100 #4153 üzenetére
Miért akarsz Redmi 4 primet venni? Használtan biztos kapnál, de újan irreálisan magas az ára. Akkor már inkább Honor 8 lite vagy Mi 5c, Mi 5 stb...
-
Kátai
senior tag
válasz
csokito100 #3918 üzenetére
Meggyőztél,köszi...
-
Kátai
senior tag
válasz
csokito100 #3916 üzenetére
Hát,én már csak ilyen makacs ember vagyok...
.Neked milyen ROM van fent a telón?
-
frenk1
aktív tag
válasz
csokito100 #3832 üzenetére
vissza lehet tenni, ki kell nyitni a bootloadert, twrp feltelepíteni, és utána a 8.2.1 romot twrp-n keresztül feltelepíteni. Egy hátrány lesz hogy nyitott teló nem biztos frissül utána OTA- n keresztül, de a bootloadert vissza lehet zárni, és a TWRP-tis ki lehet iktatni, gyári recoveri menüt vissza lehet telepíteni..
-
Kátai
senior tag
válasz
csokito100 #3832 üzenetére
És ha csinálsz egy gyári visszaállítást?Én meg a 8.2.1.0 (MBEIDL) verzióról sehogyan nem sikerül frissítenem a legújabbra.
-
Soleco
tag
válasz
csokito100 #3815 üzenetére
[link] (csupán 14% nem találkozott valamiféle nagyobb hibával a rendszerben, és csak ebben a szavazásban több hiba van felsorolva, mint amit én leírtam)
[link] (a felhasználók 3x%-a nem tapasztalt újraindulásokat)
[link] (a felhasználók 72%-ának van problémája a mikrofon vagy/és a hangszóróval)
Helyetted kikerestem pár beszédes szavazást a fórumról. Csak hogy lásd, hogy nem én vagyok az egyetlen
hülyeaki hibákat tapasztalt. De örülök ha neked jól megy a telefon, és elégedett vagy vele! Jó telefon, csak nem tökéletes, nem tudnám ajánlani senkinek. Az összképket a sokak által tapasztalt hibák és az android 6 rontja el.
Én azt látom hogy a telefonnak is vannak gyengeségei, viszont a Miui bugjaival együtt elég farcs képet mutat a telefon. Én nem értem hogy ugyanarról a ROM-ról hogy lehetnek ennyire eltérő vélemények, telefonnal érthető, mert lehetnek sajátos hibái az én készülékemnek. Én Resurrection Remixet használtam, most Mokee-t próbálgatom, Miui 9-el is próbáltam barátkozni, de egyszerűen visszalépés a stabil android 7-es romokhoz képest. És nem a Miuival van bajom, nagyon tetszik a rendszer, egyszerűen a Redmi 4 prime romjával nem foglalkoznak semmit, csak épp fél nap alatt összecsapnak valamit, hogy ne hőbörögjön a nép.
-
Kátai
senior tag
válasz
csokito100 #3801 üzenetére
Hát,talán csak az újdonság miatt.Mert amúgy semmi bajom a mostanival.
-
FunPro
őstag
válasz
csokito100 #3757 üzenetére
Utólag kiderült, hogy a második kábelek meg volt törve.
Most kipróbáltam egy régebbi töltőt, ezzel úgy tűnik nagyjából működne.
Azért nagyjából, mert ha mozgatom egy kicsit a töltő fejét már villog, de van az a pozíció, amiben működik. Szóval, a dolog nem szoftveres, csak a szoftver csere után jelentkezett.
Lehet hogy szép lassan kinyírtam a csatolt azzal, hogy mozgott benne a töltő. Lehet, hogy amit alapból kaptam kábelt, már az is kula volt, és szép lassan kinyírta. Igazán nem tudom, mert 3 napja kutya baja volt, azóta nem rúgtak sehova.
Most még elmegyek az euronicsbe, veszek egy minőségibb töltőt, lehet azzal még kihúzom egy ideig. De ez szerintem szerviz és lesz a közeljövőben.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
csokito100 #3718 üzenetére
Találtam közben egy fórumtémát, Saurabh.nrai hozzászólása alapján sikerült megcsinálnom, így most gyakorlatilag a stock témám van ikonhátterek nélkül.
-
Kátai
senior tag
válasz
csokito100 #3718 üzenetére
Leírnád,lépésenként?
-
Soleco
tag
válasz
csokito100 #3683 üzenetére
http://en.miui.com/thread-807737-1-1.html
Én így csináltam ahogy ott levan írva
.
-
Norby86
őstag
válasz
csokito100 #3681 üzenetére
Szia!
Nyitottál már bootloadert? Mert csak akkor tudod feltenni TWRP alól tiszta telepítéssel, ez még dev. rom tehát fejlesztői. Állítólag a Global Stable Miui 9-es rom majd csak decemberbe jön.
-
Soleco
tag
válasz
csokito100 #3679 üzenetére
Szia, én Resurrection Remixet használok android 7.1.2-vel, hibával még nem találkoztam ez a 2 hét alatt. Biztos xiaomi.eu is remek ROM! Miben kellene segíteni?
-
válasz
csokito100 #3677 üzenetére
Gyorsabb.
Úgy, hogy "piszkos" telepítéssel tettem fel, tehát csak frissítettem.
Az akksi kibírt majdnem két napot (nálam kb. ennyit bírt a 8 is) kijelzőidőt elfelejtettem csekkokni.
Nagy változásokat nem vettem észre, mert 4 Prime-on maradt 6.0.1. -
FunPro
őstag
válasz
csokito100 #3579 üzenetére
Gyári!
-
trebrona
nagyúr
válasz
csokito100 #3579 üzenetére
Gyárinak tűnik.
-
calamites
őstag
válasz
csokito100 #3555 üzenetére
Sajnos az itt nem elég. Sem letölteni, sem szinkronizálni nem hajlandó.
Teljesen tiszta telepítést akartam a 4 prime telefonomon, előtte a TWRP-t a mitoolszal tettem fel. Ezután mindent töröltem, és azóta nem tudom a maradék belső tárhelyet használni.
Mobilaréna fórumán már járt hasonlóan valaki: "Ha valaki arra vetemedne, hogy twrp alól formázza a belső tárhelyet: ne tegye! elcsesztem a partíciós táblát, újra kellett húzni mindent flashtoollal, majd twrp-t, eu romot telepíteni."
Kellene egy kis segítség. Honnan tudok letölteni Romot, és TWRP-t, amivel ez helyreállítható?
-
válasz
csokito100 #3491 üzenetére
Igen és igen.
-
C0d3r
addikt
válasz
csokito100 #3489 üzenetére
-
válasz
csokito100 #3487 üzenetére
Létezik. 4/64 verzió.
Nincs B20. -
wocsok
tag
válasz
csokito100 #3481 üzenetére
Én inkább gearbest-et ajánlanám, mivel ott van eu express szállítás és garantáltan megúszod a vámot...
-
C0d3r
addikt
válasz
csokito100 #3483 üzenetére
Ja, úgy már más. Nem ismerem az ottani postai/vámviszonyokat, itthon kriminális a helyzet.
-
C0d3r
addikt
válasz
csokito100 #3481 üzenetére
Ugyan nem GB-tól rendeltem, de szintén HK-ból jött. Konkrétan 3 munkanap alatt megjárta a HK -> Ausztria -> Magyarország utat, itt meg dekkolt a vámon majdnem 1 hónapot. Úgyhogy ezzel számolj, nagyon ráálltak ezekre a csomagokra.
-
calamites
őstag
válasz
csokito100 #3449 üzenetére
Tapasztalatokat osztanék meg. Tegnap rátettem az EU ROM-ot a telóra, és szenzációs.
Köszönet trebrona
topiktársunknak.Nem tudom, hogy itt leírható-e ilyen, ezért offba teszem, de a telefon Lampard19 kollégától van. Elromlott benne a beszéd mikrofon kb 1 hónapja. Akkor jeleztem Lampardnak, aki megrendelte az alkatrészt, és amikor megkapta küldtem a telót, majd 3 nap múlva a kezemben volt ismét. Természetesen garanciában.
4X topik
Amúgy a lányomnak ilyen van nagyon szereti. -
Norby86
őstag
válasz
csokito100 #3430 üzenetére
Akkor ez a rom kimarad.
Amugy azt látom hogy igencsak megálltak a fejlesztések, nem jön ki friss Multi Stable rom sem. Ez miért van? -
trebrona
nagyúr
válasz
csokito100 #3378 üzenetére
USB hibakeresés be van kapcsolva a telefonon?
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #3378 üzenetére
A pár másodperc az nem okés. Pár perc és mire a telefon újraindul az kb. 10.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #3376 üzenetére
Szia! Végigfut a folyamat? Mennyi időt vesz igénybe? Nekem ez azért furcsa, mert, ha a MiFlash egyszer rendben elindult, akkor az gyalul. Leírnád, hogy mit és hogyan csinálsz? Esetleg néhány print screen is jöhetne. Én a magam részéről így nem tudok segíteni, ez túl kevés információ, de lehet vannak itt ügyesebbek nálam.
Azért itt egy tutorial, próbáld ez alapján:
http://en.miui.com/thread-408889-1-1.html#schmo07: nincs. Call meter 3G, jól beállítva, verhetetlen.
-
trebrona
nagyúr
válasz
csokito100 #3349 üzenetére
Zárt bootloaderrel valószínűleg nem fog menni. Az újabb global romoknál nincs már Download (EDL) mód.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #3347 üzenetére
Ha egyszer már sikerült, szerintem képes vagy rá újra. Mivel a MiFlash mindent gyalul, így bármikor, bármire vissza tudsz állni.
-
Egri75
csendes tag
válasz
csokito100 #3295 üzenetére
Csináltam néhány képet és azt próbáltam átrakni rá de nem hagyta.
-
Thorio86
csendes tag
válasz
csokito100 #3166 üzenetére
Azt hiszem valaki azt írta korábban, hogy nem lehet állítani a frissítés gyakoriságán...
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #2996 üzenetére
Nem, semmi harag sincs. Őszintén, én sem hinném, hogy ennyit bír az akku, ha nem látnám saját szememmel. És lényegében úgy, hogy nagyon nem mondok le semmiről sem, ami nekem kell. Képtelenségnek tűnő űridők számomra is az mi2s után, illetve azzal párhuzamosan, mert az is megvan. Nem tudom, hogy mennyit jelent az, hogy az enyémben is a "jobbik fajta" kijelző van. Nem akarok visszakeresni, valaki írta, hogy két típus van a kijelzőből. Az biztos, hogy a FB durván eszi az akkut, ez nem kamu.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #2839 üzenetére
"Nem hiszel a tündérmesékben"... Tessék, a 2 legutóbbi ciklus statisztikája. Kb. 6 nap működési idő, 11-12 óra SOT. Akkuban maradt kb. 10%. Nyilván mindenki máshogyan használja a telefonját, de ez átlagosan napi 2 óra SOT-ot jelent, ami semmiképpen nem nevezhető szekrényre lerakott telefonnak. Dolgozok, egész nap nem érek rá nyomkodni a telefont, ez tény. Nem játszok rajta, egy játék sincs rajta, ez is tény. 8.1.2-es Global Stable rom van rajta. Facebook app nincs, böngészőből használom, Messenger helyett Messenger Lite (szerintem már ez a kettő komolyan növeli az üzemidőt), Viber nincs (mióta nincs rá szükségem és leszedtem, érezhetően nőtt az üzemidő), App battery saver normálisan beállítgatva, auto sync kikapcsolva, én magam elég gyakran ránézek.
Megjegyzem, hogy az mi2s-em talán a legelején bírt ugyan ilyen használat mellett másfél napot. A vége felé már nem bírt egy teljes napot.
-
South Velen
addikt
válasz
csokito100 #2955 üzenetére
Akkor ez ennek a verziónak a bugja lehet.
Érdekes, mert olyankor visszateszi magát hamar a folyamatok közé, kíváncsi leszek 2-3 nap elteltével sem zaklat -e.
-
South Velen
addikt
válasz
csokito100 #2941 üzenetére
Neked milyen miui fut rajta most? 8.2.4 ?
-
norbert400
tag
válasz
csokito100 #2918 üzenetére
ez volt az:
én visszamondtam a rendelésem mert rájöttem hogy nincs sok értelme, mert ha leejtem ez nem fogja megvédeni.
nekem pl full cover van rajta és egyáltalán nem csúnya tőle a telefon. Teljesen megvagyok vele elégedve és nem lett tőle ronda a telefon.
-
Kátai
senior tag
válasz
csokito100 #2861 üzenetére
Én szeretném kipróbálni,de már vagy a hatodik letöltés után sem akar frissülni.Eztesetleg próbálta már valaki?
-
South Velen
addikt
válasz
Én linkeltem képet is hasonló akkuidőről korábban. Természetesen ezt csak 8.1.2.0-val tudja a teló.
-
csaba17
senior tag
válasz
neked milyen kijelző és használati időt produkál?
nálam 5-6 óra, 3 nap futásidő, ill egy jó 2 óra jurassic world game(ami haver Z3ját 2 perc alatt sütővé varázsolja, ez meg éppen hogy langyos
)
szerk: pl most game 1:52, tvgo 31p, kijelző 4:36, 2 nap 8óra ill telefonáltam is egy keveset >30p.
ja és 37%-on áll.ill kérdés: hivásidőt meg tudom nézni az akksi használatnál?
pl rádiót és zenelejátszót is napi szoktam használni, de de egyiket sem mutatja az akksi használatnál(zenelejátszó nem gyári.) -
DrKapocs
őstag
válasz
Ahogy neked tetszik... ettől még ennyi volt. Képernyőmentést nem tudok küldeni, tegnap töltöttem fel a telefont. Sebaj, majd küldöm a következőt... csak nehogy a végén még hinni kezdj a mesékben és rágerjedj mondjuk Hófehérkére.
-
Palos
tag
válasz
Nekem is 10 óra fölötti képernyőidők szoktak lenni általában.
-
ginola
addikt
válasz
Régebbi Xiaomi telóról hogyan tudom a letöltött témákat átvinni az újra?
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #2830 üzenetére
4 nap működés, 12 óra 20 perc SOT a legutóbbi érték...
"Ha valami jó ne frissíts, mert rosszabb lesz": 3 év alatt ezt nagyon megtanultam, ez nagy xiaomi igazság.
-
hallerlaller
addikt
válasz
csokito100 #2792 üzenetére
Ujjlenyomat feloldásnál nem rezeg..
-
kovjoe
aktív tag
válasz
csokito100 #2792 üzenetére
Nekem második napja megy vele a készülék, egyenlőre semmi problémát nem észleltem vele. Energiafogyasztásnál sem érzékeltem semmi kirívót.
-
Máté94
addikt
válasz
csokito100 #2616 üzenetére
Ha megnézed, kicsit sok a "0".
-
trebrona
nagyúr
válasz
csokito100 #2616 üzenetére
Számold meg a nullákat a végén! Üdv
-
Thorio86
csendes tag
válasz
csokito100 #2559 üzenetére
Nekem az nem jön be, h alul-felül nyitott. Meg nem is érzem csúszósnak a mostanit. Persze tok nélkül szebb lenne, meg lehet h tényleg nem sokat véd, de talán azért ér valamit
-
szp1
addikt
válasz
csokito100 #2506 üzenetére
Egyesült Királyság - ot keress.
-
internetezoo
senior tag
válasz
csokito100 #2500 üzenetére
Nem, hogy Anglia a skandináv országok sincsenek benne.
Szerintem az adott régióból egyet mutat. pl.Franciaország de itt nem esik egybe az időzóna szerint. Ha időzóna akkor Portugália, Marokkó esik egybe Angliával. -
kovjoe
aktív tag
válasz
csokito100 #2500 üzenetére
Én sem látom.
-
válasz
csokito100 #2480 üzenetére
Beállítások - Alkalmazás zárolása.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #2478 üzenetére
Lehet zárni, app lock - gmail, ennyi.
-
trebrona
nagyúr
válasz
csokito100 #2408 üzenetére
-
válasz
csokito100 #2356 üzenetére
Nem lehet.
Vagy szinkronizál (push módon, tehát azonnali értesítéssel) vagy nem.
Talán az email appot használva beállítható, de szerintem teljesen rendben van az alapértelmezett push is. -
Thorio86
csendes tag
válasz
csokito100 #2354 üzenetére
Próbáltam megkeresni, de azt hiszem nem lehet. Ha valaki mégis tudja, szóljon.
Én meg azt kérdezném, hogy milyen appot használtok fényképezéshez? Tegnap igencsak meglepődtem amikor bliccel lőttem pár képet. Nagyon rosszul sikerültek. :-/ A 6,7 megapixeles Lumia 735-öm jobb képeket csinált, mint ez a 13 mp-es...
-
Norby86
őstag
válasz
csokito100 #2246 üzenetére
Kilőném, de azon tartom napközben több ismerősömmel is a kapcsolatot.
De azért trükközök ahogy tudok, egy tavaly júliusi messenger fut a telefonon, nem a legfrisebb. A friss verziót nem tenném fel semmi pénzért, annyian panaszkodnak rá.
Egy időben fenn volt a swipe ami egyfajta messenger alternativa, de az meg hol jelzett hogy jött üzenetem, hol meg nem. -
trebrona
nagyúr
válasz
csokito100 #2213 üzenetére
-
válasz
csokito100 #2213 üzenetére
Root van nálad?
(Köszi, hogy csekkoltad. A játékot másik készüléken már megnéztem, nem is tetszik, csak maga az megoldás zavar, hogy nálam nem is mutatja.)
-
Norby86
őstag
válasz
csokito100 #2006 üzenetére
Szia!
Simán csak ellenőrizni hogy tudom? Belépek email címemmel és jelszavammal a MiFlashUnlock programba és kiírja hogy megkaptam e? Vagy hogy működik ez?
-
junpet
tag
válasz
csokito100 #1730 üzenetére
Minden pénteken frissítem a legújabb eu dev romra, buggal nem találkoztam. Ellenben a tákolt romon a naptár mindig behalt. Lehet, hogy panaszkodik 1-2 ember, de akinek tökéletesen működik az nem fog minden héten posztolni, hogy ok, rendben működik minden.
-
trebrona
nagyúr
válasz
csokito100 #1730 üzenetére
Mivel a tiédet kínai stable verzióból "gyártották". Eu stable ugyanígy megbízható lenne.
-
válasz
csokito100 #1655 üzenetére
Makróban szerintem rendben van, a legnagyobb baj, hogy könnyen bemozdul.
-
bundaska
aktív tag
válasz
csokito100 #1653 üzenetére
Kamera/(középen alul az exponáló gomb felett)Mód/(jobb szélen felül beállítások fogaskereke)/Képminőség
-
internetezoo
senior tag
válasz
csokito100 #1551 üzenetére
Csak fel telepiteni a fizetős apk-t (pár kbyte az egész) majd rejtve marad (amúgy Lucky Patcher látja). Az ingyenes részben a Premium, Vasarlas, Unlock Pro stb részre kattintani és akkor aktiválódik. Ilyen pl. WPS Office, SD Maid
Global Stabolban nativ roottal LP egyedi patchel csinált egy apk ami Pro lett.
-
bundaska
aktív tag
válasz
csokito100 #1547 üzenetére
Szedd le a NEM fizetős appot, az kb. 4 MB, arra kell feltenni a PRO-t.
-
válasz
csokito100 #457 üzenetére
Ezzel tudod csekkolni a Camera2 API kompatibilitást.
Bár, függetlenül ettől valamelyik kamera appal tudtam hosszabb záridős képet készíteni. -
hallerlaller
addikt
válasz
csokito100 #434 üzenetére
Nem kell nézegetni, nexuson is pont ennyi a szabad ram, 1.4gb a futó program+700mb gyorsítótárazott, ha jól tudom itt is ezt látod. 2gb telefonon kevesebb mindent tart bent a memóriában, tobbmindent fog ujratoltetni.
Azért van több ram hogy használja is.
-
válasz
csokito100 #436 üzenetére
Kevesebb dolgot tölt be.
Juteszembe!
Az e heti frissítéssel 11-01 lett a security patch level. -
flashpointer
őstag
válasz
csokito100 #434 üzenetére
Nekem alapból kb 56%-on van és 1,3 giga szabad, ennél több szabad helyet még nem láttam
-
válasz
csokito100 #432 üzenetére
Nem mondtam, hogy a webshopos ROM feltétlen rossz, de én jobban szeretem a hivatalos verziókat.
-
válasz
csokito100 #430 üzenetére
Nincs még Global ROM egyik Redmi 4-re sem.
Szerintem nem azzal kaptad, csak egy webshopos valamivel.
-
bb71
őstag
válasz
csokito100 #428 üzenetére
4A-ra nincs is global rom
-
tothmaxy182
őstag
válasz
csokito100 #384 üzenetére
Esetleg nincs valami Google drive vagy Onedrive, vagy ilyesmi galériád Redmi 4-es képekből? Megnézném, hogy milyen képeket lő.
-
felali
tag
válasz
csokito100 #374 üzenetére
-
jettison
tag
válasz
csokito100 #363 üzenetére
A fólia ugyanúgy nem ragad le a szélén. 2hete így használom, és még nem jött fel. De nekem nem tetszik.
-
válasz
csokito100 #363 üzenetére
Az üvegfólia lelóg a 2.5D részre is?
Remélem, a Nillkin fólia, amit rendeltem, nem. Mert akkor jó eséllyel az is fel fog jönni.
-
jettison
tag
válasz
csokito100 #346 üzenetére
A program adatait nem tudod törölni? Akár manuálisan a fájlrendszerből, mintha frissen lenne telepítve?
Settings -> Installed apps -> Mail -> Clear data, cache, ezután elvileg újra kell majd konfigolni mindent és elvesznek az adataid.
-
flashpointer
őstag
válasz
csokito100 #93 üzenetére
Valaki rendelt még a Geekbuyról ekkortájt? 8 napja adtam le a rendelést de csak levonták a lét aztán azóta processing, két napja meg már csak preordert van a telóra annak aki most rendelne : q
-
flashpointer
őstag
válasz
csokito100 #93 üzenetére
Köszi a tippet úton is van, 145 ojró lett a vége, lumia 520 után remélem nem okoz csalódást : D
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest