- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
YoSzabee
tag
válasz
csokito100 #4315 üzenetére
Nincsen rajta fólia.
És nem, akkor sem reagál ha erősebben nyomom. -
YoSzabee
tag
Mi okozhatja vajon azt, hogy a kepernyő bal szegmense, egészen pontosan, ha a google billentyűzeten írok, az 1-es, és "kú" billentyűk szèlessègèben nem érzékel?
-
YoSzabee
tag
válasz
DrKapocs #4281 üzenetére
Amióta lassan több mint másfél éve nálam van a telefon, global stabil romot használok. Nem értek ehhez a romoláshoz sajnos, viszont ha értenék és lenne olyan rom amire megérné váltani örömmel tenném márcsak a változatosság érzete miatt is.
De egyébként miért látod így, hogy szeretnék elfelejteni hogy kiadták?
-
YoSzabee
tag
Halihó!
Van esély rá vajon hogy a 4 prime megkapja a miui10et? ha igen akkor várhatóan mikor?
-
YoSzabee
tag
válasz
calamites #4276 üzenetére
A zsebben hordás a másik mumus, igen. Ugyan farmert en ritkán hordok, de ha éppen az van rajtam kínszenvedés előhalászni és visszarakni. Egy éves volt pár napja a 4 Primeom, ha megmarad a támogatása, akkor úgy vélem 2-3évig-talán-kiszolgál még. Ezidő alatt ki tudja hova fog fejlődni a mobil ipar, ezenbelül "sáomi"-ék merre fognak haladni, de nagyon örülnék ha maradhatnék az ő berkeiken belül. Végsőkig kitartok a "kis" telefonok mellett.
-
YoSzabee
tag
Szerintetek van jövője az <5"-es telefonoknak?
Jómagam közepes kézmérettel rendelkezem és a 4 Primeomat pont hogy még aggodalom nélkül tudom kezelni egy kézzel.
Félek tőle hogy következő telefonomnál már rágni fogom a deszkát mire találok ekkora méretűt megfelelő hardverrel és támogatással. Nagyon megszerettem ezt a telefont és a márkát ezért elhatároztam hogy maradnék Xiaomi-éknál, de már most kudarcba fulladt a tervem, mivel elszakadtak az egy kézzel operálható telefonoktól.
Mit gondoltok erről? -
YoSzabee
tag
válasz
Robynho #4246 üzenetére
A telefon kamerája sajnos gyárilag, gyári szoftverrel ennyit tud.
A hangfelvételeknél a zajszűrős mikrofon a hunyó. Sajnos ezt sem lehet kikapcsolni, ezért olyan a minősége amilyen.
Megoldás lehet ha kicseréled az optikát, viszont a hangra jelenleg nincs megoldás(tudtommal). -
YoSzabee
tag
Sziasztok!
Ma reggel lehúztam a töltőről 4 Primeomat majd újra akartam indítani. A probléma az, hogy megállt a Mi logonál a bootolás és nem hajlandò semmit sem működni. Pròbáltam hosszan nyomni a bekapcs. gombot, de ugyanide lyukadtam ki.
Nincs rootolva a telefon és a legutòbbi 9.5.3.0ás update van rajta.
Valakinek valami ötlet?
Sűrgős és fontos lenne! Köszi! -
YoSzabee
tag
Szeretnék matt kijelzővédő fóliát 4 Prime-omra.
Van esetleg valakinek tapasztalata, vagy javaslata hogy mit vagy honnan? Tisztességes érdekelne.(ebay, stb...) -
YoSzabee
tag
Sziasztok!
A minap frissítettem 4 Primeomat v9.5.1.0-ra.
Több kérdésem is lenne:
A zár/feloldás hangja megváltozott és elég bugyuta lett(saját vélemény). Van esetleg lehetőség ezt visszaállítani az előző verziókban megszokottra? (nem rootolt a telefon)A másik pedig hogy eltűnt a váltakozó háttérkép teljesen a telefonból. Se zárképernyőn nincs ott a jobb felsőben a kis virág, se a menüben nincs menüpontja. Ezzel mi történt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest