- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Új hozzászólás Aktív témák
-
YoSzabee
tag
Sziasztok!
A minap frissítettem 4 Primeomat v9.5.1.0-ra.
Több kérdésem is lenne:
A zár/feloldás hangja megváltozott és elég bugyuta lett(saját vélemény). Van esetleg lehetőség ezt visszaállítani az előző verziókban megszokottra? (nem rootolt a telefon)A másik pedig hogy eltűnt a váltakozó háttérkép teljesen a telefonból. Se zárképernyőn nincs ott a jobb felsőben a kis virág, se a menüben nincs menüpontja. Ezzel mi történt?
"Let strength be granted, so the world might be mended."
-
YoSzabee
tag
Szeretnék matt kijelzővédő fóliát 4 Prime-omra.
Van esetleg valakinek tapasztalata, vagy javaslata hogy mit vagy honnan? Tisztességes érdekelne.(ebay, stb...)"Let strength be granted, so the world might be mended."
-
YoSzabee
tag
-
YoSzabee
tag
Sziasztok!
Ma reggel lehúztam a töltőről 4 Primeomat majd újra akartam indítani. A probléma az, hogy megállt a Mi logonál a bootolás és nem hajlandò semmit sem működni. Pròbáltam hosszan nyomni a bekapcs. gombot, de ugyanide lyukadtam ki.
Nincs rootolva a telefon és a legutòbbi 9.5.3.0ás update van rajta.
Valakinek valami ötlet?
Sűrgős és fontos lenne! Köszi!"Let strength be granted, so the world might be mended."
-
YoSzabee
tag
válasz Robynho #4246 üzenetére
A telefon kamerája sajnos gyárilag, gyári szoftverrel ennyit tud.
A hangfelvételeknél a zajszűrős mikrofon a hunyó. Sajnos ezt sem lehet kikapcsolni, ezért olyan a minősége amilyen.
Megoldás lehet ha kicseréled az optikát, viszont a hangra jelenleg nincs megoldás(tudtommal)."Let strength be granted, so the world might be mended."
-
YoSzabee
tag
Szerintetek van jövője az <5"-es telefonoknak?
Jómagam közepes kézmérettel rendelkezem és a 4 Primeomat pont hogy még aggodalom nélkül tudom kezelni egy kézzel.
Félek tőle hogy következő telefonomnál már rágni fogom a deszkát mire találok ekkora méretűt megfelelő hardverrel és támogatással. Nagyon megszerettem ezt a telefont és a márkát ezért elhatároztam hogy maradnék Xiaomi-éknál, de már most kudarcba fulladt a tervem, mivel elszakadtak az egy kézzel operálható telefonoktól.
Mit gondoltok erről?"Let strength be granted, so the world might be mended."
-
YoSzabee
tag
válasz calamites #4276 üzenetére
A zsebben hordás a másik mumus, igen. Ugyan farmert en ritkán hordok, de ha éppen az van rajtam kínszenvedés előhalászni és visszarakni. Egy éves volt pár napja a 4 Primeom, ha megmarad a támogatása, akkor úgy vélem 2-3évig-talán-kiszolgál még. Ezidő alatt ki tudja hova fog fejlődni a mobil ipar, ezenbelül "sáomi"-ék merre fognak haladni, de nagyon örülnék ha maradhatnék az ő berkeiken belül. Végsőkig kitartok a "kis" telefonok mellett.
-
YoSzabee
tag
Halihó!
Van esély rá vajon hogy a 4 prime megkapja a miui10et? ha igen akkor várhatóan mikor?
-
YoSzabee
tag
válasz DrKapocs #4281 üzenetére
Amióta lassan több mint másfél éve nálam van a telefon, global stabil romot használok. Nem értek ehhez a romoláshoz sajnos, viszont ha értenék és lenne olyan rom amire megérné váltani örömmel tenném márcsak a változatosság érzete miatt is.
De egyébként miért látod így, hogy szeretnék elfelejteni hogy kiadták?
-
YoSzabee
tag
Mi okozhatja vajon azt, hogy a kepernyő bal szegmense, egészen pontosan, ha a google billentyűzeten írok, az 1-es, és "kú" billentyűk szèlessègèben nem érzékel?
-
YoSzabee
tag
válasz csokito100 #4315 üzenetére
Nincsen rajta fólia.
És nem, akkor sem reagál ha erősebben nyomom."Let strength be granted, so the world might be mended."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest