Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
galaxys80 #30 üzenetére
Azért hagy védjem meg a kollégát egy kicsit: én is lábrázást kapok az iOS-től, meg az iTunes-tól. Nekem sincs egyik sem, én csak próbáltam, és az is elég volt: kaptam kölcsön iPhone 3S-t (ebből is látszik hogy nem mostanában) egy hétre, a harmadik nap után falhoz akartam vágni; a barátnőmnek most 6S van, azzal is volt szerencsém a rusztikus szókincset gyarapítanom; tavaly pedig hozzámvágtak egy McBook Air-t, amit kicsivel több mint egy hét után visszadtam (azért húzta ennyi ideig nálam, mert ki kellett sírnom, hogy inkább használom a sajátomat, mint azt a sz*rt, és a rendszergazdának meg kellett hegeszteni ezt-azt hogy az én windows-os f*som is hozzáférjen a közös dolgokhoz - egyébként tök jó fej volt
).
Én úgy gonodolom, hogy van akinek bejönnek az i-dolgok, és van akinek nem. Én nyilvánvalóan abba a csoportba tartozom, akinek egyszerűen másképpen van huzalozva az agya, és nekem egyszerűen őrjítő ezeknek az eszközöknek a használata. Más meg imádja. Jól is van ez így, csak arra akartam rámutatni, hogy nem kell iphone tulajnak lenni ahhoz hogy véleményt lehessen formálni.
A hírhez: én a nagy (12.9-es) verziót imádtam, most tavasszal az egyik kolléga ezzel állított be egy meetingre, és nagyon rákívántam. Eszméletlen jó kialakítása van...és akkor ezek szerint most még jobb lesz
Az egyetlen dolog ami visszatart (azóta is), az a számomra vállalhatlan OS. De hátha lesz egyszer hasonló Android vagy Windows alapon (mert maga a vas, az nagyon rendben volt már eddig is...hát még most) -
laskr99
addikt
válasz
galaxys80 #11 üzenetére
Mondom úgy ,hogy több ismerősömnek van I4,5,6-ja és nem lehet androidra küldeni semmit. Én megszoktam, hogy 2011-óta
Androidot használok 2.1 óta mindet kivéve 3.x verziót. Nekem ez a home gomb mindenre jó+felső sarokban vissza gomb nem bejövős. Meg múltkor ismerős osztott netet I4-en és erre bekapcsolja a bluetoothot ami nem értem minek mellé. Meg az hogy itunes-al kell leszedni a telóról a fotókat ... Felesleges program hozzá. -
Crafter32
őstag
válasz
galaxys80 #11 üzenetére
Pedig van benne vmi...
Ezeknek a pontoknak is nehéz hinni, eleve más rendszer. Az android soha nem lesz annyira gördülékeny, mint az IOS. Az utóbbi pedig nem nagyon akar annyira felhasználó barát lenni. Inkább nagyobb haszon felé mozdul, mint a user kiszolgálására. Lehet választani kinek mi tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest