Háromféle iPad Pro érkezhet tavasszal

Hirdetés

Pár hete két új Apple okostelefon is bemutatkozott az A10 Fusion rendszerchippel a mutatós fémházban, és a mobilok süvítettek a gyakorlatban és a benchmark tesztekben. A10-re épülő iPad viszont eddig nem érkezett, sőt: a japán Mac Blog szerint nem is fog egy ideig, egészen 2017 tavaszáig. Akkor viszont mindjárt három Pro modellel térhet vissza az Apple, ebből kettő új méretet kaphat.

Apple Pencil fekszik a szilikon védőtokon.
A 12,9 hüvelykes iPad Pro folytatása már Apple A10X SoC-vel érkezhet [+]

A legnagyobb variáns maradhat a 12,9 hüvelykes képátlónál, a 9,7-es ugyanakkor 10,1 hüvelykesre nőhet. A harmadik variáns az iPad Mini Pro változata lehet, alighanem megtartva a 7,9 hüvelykes képátlót. A TechTastic már a hardverről is hozzájutott némi információmorzsához: értesülései szerint a Pro modellek a még erősebb Apple A10X SoC-vel érkeznek majd, amellyel GeekBench 4-ben 4236 pontot sikerült elérni az egymagos, és 6588-at a többmagos tesztben. Összehasonlításképpen, az iPhone 7 Plusszal mi 3481 / 5565 pontot, a Snapdragon 820-as OnePlus 3-mal pedig 1678 / 3893 pontot mértünk, úgyhogy a Pro tabletek elég tekintélyes teljesítményelőnnyel indulhatnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Befutott az első iPad Pro 2 kémanyag

    Az AppleInsider postafiókjában kötött ki az a két fotó, amelyeken állítólag az iPad Pro folytatása látható.

  • Apple iPad Pro - almafelfújt

    Az almás vállalat egy 12,9 hüvelykes kijelzővel szerelt táblagéppel örvendeztette meg a nagyközönséget: az iOS 9 érezhetően nincs még erre felkészülve, viszont a hardver bivalyerős.

  • 2 GB RAM az iPhone 6s-ben, 4 GB az iPad Próban

    Sok kérdőjel maradt a tegnap bejelentett Apple termékek pontos specifikációit illetően. Most egymás után derülnek ki a részletek.

Hirdetés