- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
galaxys80 #30 üzenetére
Azért hagy védjem meg a kollégát egy kicsit: én is lábrázást kapok az iOS-től, meg az iTunes-tól. Nekem sincs egyik sem, én csak próbáltam, és az is elég volt: kaptam kölcsön iPhone 3S-t (ebből is látszik hogy nem mostanában) egy hétre, a harmadik nap után falhoz akartam vágni; a barátnőmnek most 6S van, azzal is volt szerencsém a rusztikus szókincset gyarapítanom; tavaly pedig hozzámvágtak egy McBook Air-t, amit kicsivel több mint egy hét után visszadtam (azért húzta ennyi ideig nálam, mert ki kellett sírnom, hogy inkább használom a sajátomat, mint azt a sz*rt, és a rendszergazdának meg kellett hegeszteni ezt-azt hogy az én windows-os f*som is hozzáférjen a közös dolgokhoz - egyébként tök jó fej volt
).
Én úgy gonodolom, hogy van akinek bejönnek az i-dolgok, és van akinek nem. Én nyilvánvalóan abba a csoportba tartozom, akinek egyszerűen másképpen van huzalozva az agya, és nekem egyszerűen őrjítő ezeknek az eszközöknek a használata. Más meg imádja. Jól is van ez így, csak arra akartam rámutatni, hogy nem kell iphone tulajnak lenni ahhoz hogy véleményt lehessen formálni.
A hírhez: én a nagy (12.9-es) verziót imádtam, most tavasszal az egyik kolléga ezzel állított be egy meetingre, és nagyon rákívántam. Eszméletlen jó kialakítása van...és akkor ezek szerint most még jobb lesz
Az egyetlen dolog ami visszatart (azóta is), az a számomra vállalhatlan OS. De hátha lesz egyszer hasonló Android vagy Windows alapon (mert maga a vas, az nagyon rendben volt már eddig is...hát még most)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged