- Telekom mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
700ft? haha ezen lovagolsz csak? vegyünk egy sima kis átlag usert pl: engem.Megyek a pipimmel moziba 700ft(mert szereted) szóval 700ft*4=2800ft+2000ft üzemanyag(vidéki surmó vagyok
)=4800ft ne menjek magyarország túrára+1600ft autópályadíj=6400ft egy kóla egy kukorica/fő(hadd örüljön a paraszt hisz egyszer élünk) minimum+2000ft végeredmény=8400ft
egy alkalom.Sok meg inkább csap egy sms-t 400-ért és összebújik anyával otthon a majdnemfullhádé elött -
törölt tag
értem, de az árakat illetően el vagy tévedve kicsit. a legnagyobb magyar tárhelyszolgáltató évi 3500HUF-ért biztosít korlátlan elérést, a fórum alapú warez oldalak pedig ingyenesek.
de ha külföldi tárhelyszolgáltatókat veszek, akkor is havi 9.99, és régiótól függően, ez euro, dollár, vagy angol font. lényegesen olcsóbb, mint megvenni a korongot.
az aláírásodhoz pedig annyit, hogy nem tudom tudtad e, hogy a divx algoritmus egy folyamatosan fejlesztett, naprakész tömörítési eljárás, ellentétben a BR és DVD-n alkalmazott mpeg4 eljárással, mely több, mint 10 éves, ócska és vacak. már azt sem lehet mondani, hogy kompatibilitási okokból tartják meg (tényleg! miért??) hiszen az összes lejátszó gyakorlatilag elboldogul a létező szabványokkal. a VHS minőségű divx így - úgy érzem - erős túlzás. Ha a filmipa, az egyébként nyílt forráskódú divx kódot alkalmazná, gyakorlatilag ugyanazt a minőséget jóval kisebb helyen, mondjuk egy DVD-n megkapnád, ám megint csak jogi problémák lennének belőle, pontosabban nem tudnák ugyanazt a pénzt lecidázni rólad
csak gondoltam ideírom, hogy tudd, miért is fizetsz -
aram01
nagyúr
itt egy aláirás,lehet ismerős:...Azért nézek BluRay filmeket hogy megszünnyön már a másolt VHS minőségű DIVX filmek kora... tedd már a két dolgot mérlegre,és fejtsd már ki hogy pénzbe mi a különbség.Mindenki most szeretné látni a premier filmeket és aki nem teheti meg hogy megvegye az leszedi.Vagy majd vegye meg a teszkóból 499ft-ért akciósan a bluray-t,amikor már kétszer ment az egyesen.Szerencsére én még az egyre vékonyodó középréteghez sorolhatom magam,mégse vennék 10-15k-ért egy lemezt
-
Dany007
veterán
Persze, de azt a hülye is látja, hogy ahogy ők számolják az egy baromság....
Amúgy meg az ilyen oldalak tele vannak FullHD filmekkel. 5.1-es dual hanggal mindegyik...
A camerás felvétel már kisebbségnek számít...
Nembeszélve, hogy van már 3D-s Full HD tartlom is. Ami aztán tányleg ritka mondjuk egy Tesco pocain.Amúgy mivan azokkal, akik nem akarnak DvD-t venni. Nem akarnak fizikai lemezt, sem borítót, sem csomagolást. Én csak egy 16Gb-os *.mkv-t akarok. Azt hogyan tudom megvásárolni? Sehogy, majd ha megveszem a BD lemezt a lejátszót és felmásolom a gépre magamnak
-
Dany007
veterán
De ez a számítási mód egyértelmű baromság. Egy óvódás is tudja jól.
Attól még, hogy valaki letöltött egy filmet vagy egy albumot még mocskosul nem garancia arra, hogy azt amúgy megvásárolta volna ha nem tudja letölteni.
Arról nem is beszélve, hogy sok mai fiatalnak annyi zenéje van a gépen / DvD-ken stb, hogy életében nem keresett annyi pénzt, mint amennyibe az kerülne boltban, albumonként.
Szóval az egész egy baromság. Egyértelmű, hogy nem lehet hitelt érdemlő módon meg becsülni se(!) azt, hogy letöltés mekkora kárt okoz pénzben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest