- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
Jhonny06 #223 üzenetére
Az a vicc hogy mindenki olyan természetesnek veszi ezt a dolgot hogy beszarás. Keresztelőről készült képeimet akartam kiírni ezért vettem lemezt.Erre az eladó(pedig nem is ismertem) jött sunyin hogy vegyek egy 100-as tekercset mert most megéri.Mondtam hogy csak képeket irnék ki erre ő:
Ha megveszek 100-at meghív a .....torrent oldalra -
aram01
nagyúr
700ft? haha ezen lovagolsz csak? vegyünk egy sima kis átlag usert pl: engem.Megyek a pipimmel moziba 700ft(mert szereted) szóval 700ft*4=2800ft+2000ft üzemanyag(vidéki surmó vagyok
)=4800ft ne menjek magyarország túrára+1600ft autópályadíj=6400ft egy kóla egy kukorica/fő(hadd örüljön a paraszt hisz egyszer élünk) minimum+2000ft végeredmény=8400ft
egy alkalom.Sok meg inkább csap egy sms-t 400-ért és összebújik anyával otthon a majdnemfullhádé elött -
aram01
nagyúr
itt egy aláirás,lehet ismerős:...Azért nézek BluRay filmeket hogy megszünnyön már a másolt VHS minőségű DIVX filmek kora... tedd már a két dolgot mérlegre,és fejtsd már ki hogy pénzbe mi a különbség.Mindenki most szeretné látni a premier filmeket és aki nem teheti meg hogy megvegye az leszedi.Vagy majd vegye meg a teszkóból 499ft-ért akciósan a bluray-t,amikor már kétszer ment az egyesen.Szerencsére én még az egyre vékonyodó középréteghez sorolhatom magam,mégse vennék 10-15k-ért egy lemezt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest