- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
balko235
csendes tag
Már várható volt.
-
Én nem a legdrágábbhoz néztem hanem a legolcsóbbhoz úgy más a leányzó fekvése. De akinek van pénze és tetszik neki az vegye meg szerintem is .
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Emericus Max #15 üzenetére
Oneplus 6t mclaren az minimál felárral adott 10gb ramot, egy fancy dobozt, egy brutál jó tokot, egy narancs színű atom minőségi usb kábelt.
Ez az általánosításod itt pont nem állja meg a helyét, az a mate porsche, amire te gondolsz. -
Jakesz
addikt
válasz
Sokan az alma logóért fizetnek ugyanennyit, az miben jobb?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Emericus Max #19 üzenetére
Pontosan, nem ér többet, de nem is kértek érte többet.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Ugye tudod mennyi volt a felára a Mclarennek a 6T-nél?
-
Emericus Max
tag
Semmi értelme ezeknek a Ferrari, Lamborghini, McLaren stb. edition telefonoknak. Kb. annyi szokott lenni a különbség, hogy rágravírozzák az ostoba autós logót, kapsz esetleg egy kicsivel több ramot és/vagy tárhelyet, meg 2 fos háttérképet vagy témát. Mindezt persze sokkal drágább vételárért. A sok paraszt meg veszi, mert úgy érzi, hogy sport autóban ül. Szánalmas.
-
CHIPman
nagyúr
Biztos, hogy a Mclaren Edition a 7T Pro-ból lesz? A képeken egy az egyben 7 pro-nak tűnik, és esélyesebb, hogy az eseményen, 3 hónappal a 7 pro megjelenése után inkább azt mutatják be, nem pedig egy tök újat...
-
Fancy-boy
addikt
Ez jobb választás:
-
-FreaK-
veterán
A 7T-t megveszem ha ilyen lesz, de ezt a 7T Pro-t egyáltalán nem értem.
Ilyen minimális eltérés miatt hogy éri meg a fejlesztés, gyártásba küldés, egyéb járulékos költségek?
Arra tudok gondolni egyedül, hogy újra a hírekbe kerül a gyártó, beszélni/írni fognak róla, és ennek hatására megnövekednek az eladások, de hogy ez kitermeli-e vajon a ráfordított összegeketPersze, ha igazak egyáltalán a híresztelések...
-
roli543
őstag
Azert a 7t lehetne emberibb méretűbb, mondjuk 6.1 szerintem többen vennék
-
TomFace
tag
Az a 7T eléggé bejövős, igazából egy élhetőbb méretű 7 pro, örülök, hogy vártam eddig a váltással.
-
Jakesz
addikt
Ha nem lesz áremelkedés a 7-hez képest, akkor a 7T nagyon meg fogja érni. A popup kamerát + a notchmentességet leszámítva beérte a 7 Prot, plusz nem ívelt a kijelző, és picit kisebb is, ami megint csak előny.
-
tibcsi0407
félisten
Lando ezzel csapatja majd.
-
Dr.FantastiK
őstag
majd Bago' arba Lessz , ugyi ??
nembaj , vegyetek , parosaval ! ..
-
jacis
nagyúr
Nem sok értelme van most ezeket kiadni hisz szinte semmi új dolgot nem hoznak majd.
-
enginev3.0
félisten
Hát akkor ez marad a bolt polcon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest