Hamarosan rajtrácson a OnePlus 7T Pro McLaren Edition

A félgenerációs frissítéssel együtt új McLaren külön változat érkezhet a OnePlustól.

Szeptember 26-án futnak be a OnePlus tévéi, és mivel ősszel esedékes az egyre több pletyka részét képező mobilos frissítés, hacsak nem kapnak külön eseményt, ugyanekkor futhat be a 7T és a 7T Pro. Az előbbiről azt pletykálják, hogy három eltérő látószögű lencsére vált hátlapi kamerarendszere és Snapdragon 855+-ra Qualcomm hardvere.

A OnePlus 7T nem hivatalos renderképe CAD fájlok alapján
A OnePlus 7T nem hivatalos renderképe CAD fájlok alapján (forrás: Pricebaba) [+]

Ezzel egy időben 90 Hz-re nő az AMOLED panel képfrissítése és 6,55"-esre képátlója. A OnePlus 7T tehát komolyabb frissítést jelenthet a 7-hez képest, mint az a 6T-vel összevetve, noha a kameracsepp a helyén maradhat. Mindez azt is jelenti, hogy a 3800 mAh-s teleppel várt ketyere alig lesz kisebb a csúcsváltozatnál, amely szintén update-eli specifikációit, természetesen Snapdragon 855+-ra.

A OnePlus 7T Pro pont úgy nézhet ki, mint elődje
A OnePlus 7T Pro pont úgy nézhet ki, mint elődje, az új színopciók mellett McLaren különliadással (forrás: 91Mobiles) [+]

A 7T Pro megtarthatja a 6,67"-es QHD+ Fluid AMOLED panelt 90 Hz képfrissítéssel és a 48 + 16 + 8 megapixeles kamerarendszert, csak épp előreléphet az itt-ott problémás képfeldolgozás. A 4085 mAh-s telep hajszálnyi hízást hozhat a 7 Pro 4000 mAh-s egységéhez képest, az OxygenOS pedig mindkét frissített modell esetében Android 10-en alapulhat.


(forrás: 91Mobiles) [+]

Mint az elvileg hiteles CAD fájlokból megalkotott renderképek mutatják: a nagy modell lényegében marad a régiben, csupa kijelzővel az előlapon és motorikusan kiemelkedő szelfikamerával a fémkeret tetején.


(forrás: 91Mobiles) [+]

Ezzel a 91Mobiles szerint még koránt sem végzett a gyártó: ha minden igaz, a OnePlus 6T különkiadása után érkezik a 7T Pro McLaren Edition, a wokingi versenyautó gyártó és Formula 1-es csapat narancssárga jegyeivel itt-ott a készülékházon. A modellek a szeptember végére várt start után két héttel, október 15-én kerülhetnek a boltok polcaira, a különkiadás esetében limitált darabszámban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés