- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezmivolt
tag
Sziasztok. V. Alkotmány 31, XI. Medvetalp u. 3 mellé visz
-
ezmivolt
tag
Alkotmány 31. Túloldalra és a túlsó sarokra visz, holott a 31 kb. a narancs pöttynél van.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz ezmivolt #11007 üzenetére
Alkotmány javítva, Medvetalphoz a 3-at felvettem, néhány nap múlva oda fog vinni. Töröld ki az előzmények közül a címet és keress rá újra, úgy fog csak a javított helyre vinni (az Alkotmánynál már most jól navigál)
Római part: itt mi a gond?[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
apaszka
veterán
Múltkor olvastam, hogy minden eltűnt wazereknek./ Pár embernek!
Ma az új.... Verzió vacakolt... Gondoltam az áruházból letöltöm a stabilt.
De mindent elfelejtett és belépni valami egész más nevekkel lehetett. Cumis voltam, kedvencek meg....Sok kínlódás után gondoltam egy jó régi csak segít!? Aztán letöltöttem egy 3.8.00 verziót!
Azzal simán beléptem, aztán az áruházból frissítettem.
Most király vagyok és minden rendben a kedvencekkel együtt!
Huhhh
Ezt próbálja ki kinek hasonló gondja volt!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Csupp03
csendes tag
Sziasztok!A kérdésem a következő, a telómon a waze a bejelentkezéskor alul azt írja jó napot , az egyik ismerősömnek viszont szia van ott. Ezt hogy lehet módosítani?
-
Csupp03
csendes tag
válasz Winner_hun #11015 üzenetére
Tényleg? Nálad így van? Folyton változik?
-
Csupp03
csendes tag
válasz Winner_hun #11017 üzenetére
Köszi szépen a segítséget 😊
-
tothferenc
senior tag
Sziasztok.
Kerdesem lenne: a waze akkor is ad pontot, es szamolja a megtett kilometereket, ha nincs uticel beallitva, csak siman megyek, fut az app, es figyelem rajta pl a trafit vagy a bekuldott jelenteseket??i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
Szili17
tag
válasz tothferenc #11020 üzenetére
Szia, így van, független a dolog attól hogy van-e tervezett útvonal vagy nincs.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
merqree
őstag
válasz Winner_hun #11009 üzenetére
Alkotmány javítva...
De jó lenne, ha minden ilyen egyszerű lenne
-
Winner_hun
titán
válasz Szili17 #11021 üzenetére
Ezzel tudsz valamit kezdeni? A kereső kritikán aluli, sokszor használhatatlan. Szégyen. Fel van véve a házszám, lakóházas helyként is rajta van a térképen a cím de a keresőben minden hulladék találat ott van, csak az nem ami kéne. A További találatok keresési eredményei fülön van 1 jó cím és kész. Itt még a helyek fülön is más szerepel (vagy a rezidenciás helyek nem is tartoznak a helyek közé?)
Értem én hogy vannak google találatok de azokat ne listázza már ez a ****, max. a saját rendszerében lévő találatok után.[ Szerkesztve ]
-
ezmivolt
tag
válasz Winner_hun #11009 üzenetére
A Rómainál 1 utcával odébb vitt be.
-
Winner_hun
titán
válasz ezmivolt #11025 üzenetére
A mellette lévő "utca" nem utca hanem magánterület a google utcaképét elnézve. Az nincs összeköttetésben a Római parttal, azért se vitt arra - de ha össze is lenne kötve, az úti célod nem arra a szegmensre esik ami magánút, amire csak akkor navigál a Waze ha azon van a célpontod.
-
ezmivolt
tag
válasz Winner_hun #11028 üzenetére
igen
-
Szili17
tag
Sziasztok srácok! (és hölgyek is)
Mennek a megyei matricák! Bemásolom a fb post szövegét ide, mert lusta vagyok.
Figyelem!
Ahogy előző posztjainkban már beharangoztuk, most már elérhetővé váltak a megyei matricás beállítások. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez még nem a végleges verzió, az majd ősszel jön (reméljük).Teendők:
1. Aki rendelkezik bizonyos megyékre e-matricával, az a kliensben a beállítások - navigáció almenüben jelölje be a fizetős utak elkerülését valamint válassza ki a számára releváns megyéket.
2. Aki országos e-matricával rendelkezik, az NE jelölje be a fizetős utak elkerülését és NE válasszon ki egy e-matricás megyét se a listából.Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánunk!
#megyeimatrica
Szerk.: Mivel ez egy új dolog és még friss, jöhet róla a feedback. Nagyon figyeltünk hogy minden jól legyen beállítva. Az elején tartsátok kérlek nyitva a szemeteket és ha esetleg valahol eltérést tapasztaltok (nem visz arra ameddig kéne vagy hasonlók), akkor kérlek szóljatok róla (főleg engem lehet szidni ha valami nem stimmel) és megnézzük/utánajárunk/javítjuk ha kell.
[ Szerkesztve ]
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
canniball
nagyúr
válasz Szili17 #11030 üzenetére
Wow! Nem gondoltam volna hogy egyszer ilyen is lesz!
Két gondolat hozzá:
1. Somogyból Pest megyéig tervezve az utat, beállítva az M7 menti megyéket alapvetően az M7-en tervez, de ha az alternatív útvonalakat is kérem akkor háromból kettő az M7-en, egy viszont az M6-on vinne (amire persze nincs beállítva matrica).
2.Úgy rémlik Veszprémre nem kell matrica.Nem szóltam, látom csak az M7-en nem kell ha a szomszédos megyékre van.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Szili17
tag
válasz canniball #11031 üzenetére
A fizetős utak kerülését bekapcsoltad? Illetve ha Pest, Fejér és Somogy megye van kiválasztva, akkor az M6-on is mehetsz Paks-Északtól igazából Budapestig.
-
Ear001
addikt
Kérdés. Kis falunkban rövidesen több utcát átneveznek, átházszámoznak. Hogy lehet ezt a legértelmesebben bejelenteni majd?
-
Winner_hun
titán
válasz Ear001 #11034 üzenetére
Itt belépsz és elvégzed a változtatásokat. Ha nem megy szólsz és segítünk, amennyiben érdekel. Ha nem akarsz vele bíbelődni, akkor:
- kliensben általános térképhibaként bejelented, ott leírod hogy mi mire / hogyan változott meg
- megírod itt a topikban vagy itt a megfelelő helyen► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Szili17
tag
válasz canniball #11033 üzenetére
Akkor minden oké, de fizetős a legtöbb út. Viszont a megyei matricák érvényessége átnyúlik a szomszéd megyékbe. Ökölszabály, hogy a megyehatár utáni következő lehajtóig jó, de vannak kivételek (azt hiszem kivételek) ahol tovább. Pl Fejérrel lemehetsz Paks-Északig. De hasonlóképpen ha Bp-Győr viszonylatot nézed, akkor egy Pest + Komárom Esztergom matricával el tudsz menni majdnem Győrig. (Mert a Fejér szakaszát az M1-nek azt pont lefedi Pest és Komárom-Esztergom)
https://utdij.hu/e-matrica/terkepek/Szerintem jól van mindenhol megcsinálva, szóval lehet hagyatkozni ebben is a Waze-re ahogy eddig is a mi fizetős mi nem témában, jól vannak megadva, hogy mi meddig érvényes. De mivel emberek vagyunk és hibázhatunk azért kértem hogy az elején figyeljetek légyszíves és fussátok át az útvonalat hogy minden kafa-e. De annak kell lennie egyébként.
Szerk.: Tolna pl Dunaújváros-Dél lehajtóig jó, illetve onnantól. Szóval azért igyekeztek ezeket úgy megcsinálni hogy jól használható legyen és nem lehúzás szagú. Szerintem jól sikerült, nekem tetszik igazából a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Szili17
tag
válasz Szili17 #11037 üzenetére
Csak a biztonság kedvéért, mert ez picit kényesebb téma mint a fizetős/nem fizetős, a bünti meg nem elhanyagolható, én meg nem szeretnék senkinek kellemetlenséget.
(14785 forintnyit)"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
ezmivolt
tag
Ez komoly, hogy a Margitszigetre is navigál a waze?
-
Szili17
tag
válasz ezmivolt #11040 üzenetére
Az északi felében be lehet menni a parkolóig, a többi meg engedélyköteles és ugyanúgy viselkedik mint minden más célforgalmas/engedélyköteles útnál.
-
Spett14
tag
válasz leslieke #11042 üzenetére
Nagyon szuper ez a megyei matricás dolog. Viszont most jön egy érdekes kérdésem: Mi van, ha 2 autóval járok, és az egyiken egész éves teljes országos van, a másikon meg csak 2 megyei.
Gondolom, hogy nem egyszerű és gyökerekben történő változtatást igényel, de nem lehetne egy induláskor felugró ablak járműválasztással? -
kmarci25
veterán
Sziasztok! Tegnapelőtt (ha jól emlékszem) frissítettem a waze-t a 4.41.1.0 verzióra, és azóta elég fura útvonaltervezéseket produkál. Nem állítottam át semmit, ennek ellenére nem a megszokott útvonalakon küldd, illetve legutóbb egy olyan dugóba küldött bele, hogy alig bírtam kikeveredni belőle.
Ez csak nálam jelentkezik, vagy másnak is feltűnt?"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Ezen a szakaszon: [link]
A-ból B-be 70 km/h a megengedett legnagyobb sebesség. Valaki ki tudná javítani?
Többször jelöltem az alkalmazásban de nem történt javítás.
Előre is köszönöm.
-
Szili17
tag
válasz kmarci25 #11045 üzenetére
Szia, a kliens verziónak semmi köze az útvonaltervezéshez (kivéve amit be tudsz állítani a beállítások között), az szerver oldalon megy végbe (ha van netkapcsolat, ha nincs akkor már eleve baj van és nem üzemszerű a működés).
Tudom, hogy ez nagyon seggfejül hangzik, de ha "beleküldött a dugóba", akkor tipikusan (mondom tipikusan) más irányba még rosszabb.
Ezt még színesíti az, hogy mindig, de egyszerre reklamálják emberek, hogy
"mindig a kisutcákba visz 1 perc nyereségért, amikor a főúton is..."
"sosem visz a mellékutcákba, olyan mintha csak a főutakat preferálná, pedig..."
Igen, jól érted, ezek egyszerre történnek. Az egész szubjektív és most megint gonosz leszek: Szeretjük azt gondolni hogy okosabbak vagyunk, ami általában nem áll fenn. Egyszerűen egy központosított rendszer több információval rendelkezik mint a "végpontjai". Persze van hogy hibázik a dolog vagy arra visz amerre nem szeretek menni, én például ma is letértem a tervezett útról. Miért? Mert tudom mi ott a két lehetőség és nekem X szimpatikusabb mint Y. Vagy pont úgy váltott a lámpa hogy X felé nem kellett megállni, Y felé meg igen. Ez egy pillanatnyi döntés, én döntök ő meg majd újratervez.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Szili17 #11048 üzenetére
Szia! A második bekezdéseddel teljesen egyetértek, és nem érzem "gonoszságnak", és az eredeti hsz-emben nem is reklamálni akartam. Az világos, hogy akármennyire is próbál teljesen up-to-date sosem lesz az útvonalinfó (pl. ha csak 2 perccel a koccanás után érkezik bejelentés a waze-ba, az már késő lehet a Hungárián csúcsidőben). Ezzel nincs bajom. A fura az volt, hogy egy teljesen ismeretlen útvonalon küldött, pedig ez egy minden nap megtett út volt, és pont azért követtem, mert azt hittem másutt rosszabb. Aztán persze visszatértem a megszokott útvonalamhoz és folytattam, arra tényleg gyorsabb volt.
Mindegy, most is tanultam valamit. Arra már rájöttem, hogy útközben is megéri néha újraterveztetni, mert nem mindig frissíti az útvonalat, annak ellenére, hogy egy másik akár 5 perccel is rövidebb (össz 25-30 perces útról beszélünk, ott 5 perc sokat számíthat)."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
akipapi
tag
válasz Winner_hun #11047 üzenetére
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?