- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
A 7-es úton, Érd végénél, ahol a tárnoki út csatlakozik, közel az Elvira majorhoz, van egy útépítés, sebeségkorlátozással 40-re, sávszűkítéssel, elhúzással. Jelentettem mar vagy ötször, mindig eltűnt, de nem egy rövid dolog az, bekötő készül ha jól láttam körforgalommal az ott épülő ipari parkhoz. Hogy tudna ez állandó lenni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Ear001
addikt
válasz Winner_hun #12070 üzenetére
Köszi. Az ideiglenes az legalább két évre szól, az azért nem éppen rövid táv.
-
Ear001
addikt
válasz Szili17 #12067 üzenetére
Leendő korlátozást hogy lehet a térképhez adni? Martonvásár közepén elég áldatlan állapotokat okoznak a kamionok, aki erre kerülnek a 0-ás építkezése miatt, ezért a Magyar Közút az érdi M6 22 csomópont és Martonvásár közepe között 7,5 t tehergépjárművel behajtani tilos táblát teszi ki. Itt a hivatalos papír róla.
-
Ear001
addikt
Kérdés. Kis falunkban rövidesen több utcát átneveznek, átházszámoznak. Hogy lehet ezt a legértelmesebben bejelenteni majd?
-
Ear001
addikt
Martonvásáron az Ady Endre utcát, a 7-es út és a Petőfi Sándor utca között. Aztán a folytatást, a Vasvári Pál utcát a Gábor Áron utcáig. De a dolog trükkös, a keresztforgalom engedélyezett, szóval nem ér az egész szakaszt egyben lezárni. És a jövő héten még tuti folynak a munkák.
Amúgy értem, hogy lezáráshoz adott jogosultság kell, de akkor miért nem ezt mondja a szerkesztő? Miért azt, hogy nem jártam arra?
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
Térképszerkesztésnél belefutottam egy fura dologba. Az egyik közeli utcában közművet cserélnek, alapoznak, járdát raknak le. Gondoltam, lezártnak jelölöm,. Igen ám, de nem engedte, azzal az üzenettel, hogy nem jártam arra. Hát konkrértan nem mentem át, mert le volt zárva, de a környező utcákat érintettem. Mennyire kell megközelíteni egy helyet, hogy a szerkeszthető térképen jelölni lehessen?
-
Ear001
addikt
válasz Szili17 #8034 üzenetére
Ebbe, vagy nagyon hasonlóba én is belefutottam tegnap. Velencénél volt egy újratervezés, és egyszerűen nem tudta az útra illeszteni az autót és ezt összehozni a menetiránnyal.
Ahogy a képen látszik, az út mellett haladok és a tárképen folyamatosan egy vagy tizenegy óra irányba mutatott a követendő útirány - még fordulók után is. Újra kellett indítani a programot, hogy megjavuljon.
-
Ear001
addikt
Motorola G Andoid 5.1-fagy. Nexus 7 Andoid 6.0.1 - fagy. Mindkét gépen teljes törlés, újratelepítés, előtte a 3.9-es verziók hibátlanul, atomstabilan mentek.
-
Ear001
addikt
válasz Szili17 #4999 üzenetére
Ha valami tudvalevőleg nem jó, mint a sebességhatár adatbázis, akkor miért kell élesíteni? Semilyen naviban sem működik rendesen, csak jó nagy állandó toldozásra-foldozásra váró adattömeg. Nem véletlen, hogy a gyári navik is nagyon hamar leszoktak róla, nem véletlen, hogykét év múlva már a babakocsikban is alapfelszereltség lesz a táblafelismerő rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
Hát tegnap a nyakamba kaptam az új verzió minden átkát. Értem én, hogy ez az új megjelenés menőbb, de a régi meg áttekinthetőbb volt, lehetett látni a környékbeli utca neveket, tájékozódási pontokat- most csak pacák vannak. És nem, nem kijelző függő a telefonomon, meg a Nexus7-esen is ugyanolyan arcade autóverseny kinézete van a térképnek.
Aztán. Tegnap az M5 bevezető szakaszán egyszer csak leállt, majd újraindításkor megjelent a sebesség limit kijelzés. Bár ne tette volna. Azon a részen, és az M0-ról az M6-ra kanyarodáskor is elég sok sebességhatár változás van, ahogy a 7-es út Érdet elhagyó részén. Mondjuk ötből kettő talált. Ja és minden harmadik-negyedik indításnál nem jelenik meg a sebesség kijelzése, ahhoz újra kell indítani a programot. És tegnap hazafelé is kétszer lefagyott.
Szóval pro: Nagyobb verziószám, jobb jelentésgomb, kicsit áttekinthetőbb kezelőfelület.
Kontra: Elrontott térképnézet, megbízhatatlan sebességhatár kijelzés és instabilitás újraindulás.
-
Ear001
addikt
válasz zharkanyi #4206 üzenetére
Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ez a sok köd jelentés csak a pontgyűjtésről szól. Ha mondjuk valaki Budapestről lemegy a Balatonig az M7-esen, valóban így tűnhet, hogy valami marha ötpercenként ködöt nyomott, de az is lehet, hogy valaki Érdnél hajt fel, hirtelen meglepi a köd az autópályán, aztán megnyomja aköd gombot, aztán valaki Tárnoknál ugyan ezt teszi, majd Martonvásárnál egy harmadik, Baracskánál egy negyedik és így tovább. Ezt inkább a programnak kéne érzékelnie, és kitennie egy szakaszra, hogy ködveszélyes útszakasz, és nem hagyni az egyéni jelentéseket.
-
Ear001
addikt
-
Ear001
addikt
válasz szőröscica #3957 üzenetére
Igaz, ez a helyes megfogalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest