Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• radi8tor

MODERÁTOR

válasz kmarci25 #11049 üzenetére

Szerintem nem a bejelentések alapján tervez. Nézi adott szegmens áthaladási idejét. A bejelentések, csak a hús-vér felhasználók számára készülnek.

⭐ Stella

• Szili17

tag

válasz kmarci25 #11049 üzenetére

Ha no harm done akkor megnyugodtam.
    Igazából a háttérben "folyamatosan" (bizonyos időközönként, de periodikusan) újratervez és ha jelentős változás van akkor csippan és útvonalat vált. Olyan 5 perc környéki azt hiszem. Legtöbbször akkor jön elő mikor előtted bedugul az út valamiért. Pl M7 és baleset, popup is van ilyenkor hozzá.
    De persze lehet 1-1 pirosnál rápillantani az útvonalakra. Én is szoktam néha. :)

Alapvetően nem a jelentések számítanak az érkezési időnél meg dugónál. Az neked van hogy tudd mi történt előtted, a lassulást a megfelelő felhasználószám mellett azonnal érzékeli lényegében a rendszer.

Nekem is van olyan hely, ahol hol egyik úton visz, hol a másikon. Időben nagyjából hasonló, annyi hogy az egyik útvonalon elsőbbséget kell adni a másikon érkezőknek (amennyire ez értelmes) és ott van hogy jó sokat kell álldigálni, főleg ha nem vagy első, ezért én azt kerülni szoktam. Látom mikor arra visz és tervezgetés nélkül választom a másikat. Ez már inkább rutin ha kb ugyanott ingázol naponta. Amúgy ha nagyon nem akar a szokott úton vinni akkor nekem az a tapasztalatom hogy jobb hallgatni rá, de ezt nagyobb biztonsággal mondom helyismerettel, hogy igen, valószínűleg igazad van. (Meg párszor voltam már okos és nem érte meg. :D )

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák