- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Alogonomus #19 üzenetére
Áuuuuu
És a Mate 30 pro a Trabant?
Ügyi vagy. -
h4h01
senior tag
válasz
Alogonomus #19 üzenetére
Ezt nem nagyon értem mire írtad..az általam konkrétan felsorolt 2 alternatíva sokkal jobb mint az alap Google alkalmazás..pl. az Aquamail az konkrétan egy Tesla a gmailhez képest..ha ez az app neked nem alternatíva, akkor sztem veled van a baj
-
cskamacska
addikt
válasz
Alogonomus #19 üzenetére
Azért ne tessék megijedni, ha a kínaiak közben előzékenyen bebújnak a spejzba.
Juhtyúk videósok már 100%-ban szponzorált tartalomból, videóba ágyazott saját reklámból, merchandise eladásból, és Patreonon keresztül tartják el magukat, mert a Gugli toszik rendesen visszaosztani a befolyó reklám pénzekből.
A reklám megjelenik, meg is lesz tekintve, majd a feltöltő vagy kap utána valamit, vagy nem, mert kisnyúl. Kommunikáció semmi, se a tartalomgyártók, se a felhasználók felé, esetleg a copyright trollok etetésére van fenntartva egy forródrót, az fontos.
Ezek után a kínaiaknak csak erőlködnie sem kell, ha az alternatívájuk rendesen fizet, a Juhtyúkos előadók önként és dalolva fogják a Guglit mentem magára hagyni.
-
kekedi
senior tag
válasz
Alogonomus #19 üzenetére
Erre lehet harapni fognak páran.
De én értem a hasonlatot.
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest