- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hYpErKe
tag
válasz
juve600 #1083 üzenetére
Nem sokat érnek ezek a sot idők.....
Minden attól függ, hogy ki mire használja milyen alkalmazásokkal dolgozik.
Nekem is a sima pixellel volt már 7 és fél óra sot.. ha erre mennék rá simán túl lehetne szárnyalni, így majd két évesen is.
Ha ilyen sot időd van 7 plusz alatt akkor miért akarsz ilyen telefont? -
fokukac
nagyúr
válasz
juve600 #1069 üzenetére
Nekem hol egy, hol másfél napot bírja az akksi. Olyan 4-4,5 óra szokott lenni a kijelzőidőm, néha egy picit több.
Általában minden nap fotózom, ami elég sokat elvisz, meg persze ennek a felszinkronizálása is a felhőbe.
Ha sokat fotózom, akkor inkább 3 óra.Amúgy nem tudom, ti mennyit nyomogatjátok egy nap, hogy rá kell töltenetek...
-
fokukac
nagyúr
válasz
juve600 #1067 üzenetére
Nekem jobb lett a pie, mint előtte a 8.1. Sokkal kevésbé melegszik, tovább bírja az akksi, meg ilyenek.
@Thom! : én nem szeretném, ha megszűnnének a gombok. Párhuzamosan használok iOS-t a céges telefonon, és ez a simításos visszalépés nem mindig pozitív, sokszor véletlenül is sikerül visszalépnem, miközben magát a weboldalt húzném odébb... Szerintem a gesztusvezérlés nem jó irány. Mindegy, tőlem töröljék el a gombokat, csak legyen választási lehetőség, mint ahogy most is van.
És a tok-témában: Nekem még sosem volt tokom egy telefonon sem, nem szeretem, és alapvetően szoktam vigyázni a telefonjaimra.
Viszont erre a telefonra nem tudok úgy vigyázni, mint az előzőekre. Csúszik. Már az első egy hétben leejtettem többször is. Nem nagyokat, de ahhoz bőven elég volt, hogy lezúzzam mind a négy sarkát...
Ilyen 30-40 centiről esett a kőre, és símán ott a zúzódás a sarkán. A NExuson egy ilyen meg se látszott...És itt jön az a kérdés, hogy mire jó, hogy fémből van a telefon, ha sokkal könnyebben sérül, mint a műanyag nexusok?
Miért jó, hogy fémből és üvegből csinálunk telefonokat, merthogy ez felső kategória, hogy aztán műanyag tokokba burkoljuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest