- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SerSan
csendes tag
Végre kis hazánkba is megérkezett a Google Store!
-
raveinT
tag
válasz
agoston.gerg #735 üzenetére
Nem hallucináltál, másik topicban én is írtam, hogy meglepetésre ma kaptam update értesítést. Wikipedia szerint is van novemberi patch android 13-ra.
-
agoston.gerg
újonc
Köszönöm szépen, eddig én is eljutottam, de az enyém a sima (4g) pixel 4a, tehát augusztus óta nem kellett, hogy bármilyen frissítés jöjjön, a frissítés után is úgy néz ki, hogy nem is jött, de tuti, hogy ma frissített, nem hallucináltam. Legalábbis remélem.
Mindegy, köszi még egyszer!
-
bbendre
őstag
válasz
agoston.gerg #733 üzenetére
Ez lehet az utolsó update:
https://support.google.com/pixelphone/thread/242705137
Pixel 4a (5G): UP1A.231105.001This could be the final update for the Pixel 4a 5G
-
agoston.gerg
újonc
Sziasztok!
Augusztus 5-i biztonsági frissítés van a telómon, a móka kedvéért rányomtam a frissítés keresésre és feldobott egy 9,72 MB (remélem pontosan emlékszem) méretű
rendszerfrissítést
. Szokásos 15-20 perc letöltés, telepítés és újraindítás után elértem a kiinduláshoz, azaz az augusztus 5-i android biztonsági frissítés van fent. Tapasztaltatok ilyet? -
raveinT
tag
Hát nem vagy semmi...
Ha már így szétkapja az ember, lehet egyből az akksit is cserélném, ne kelljen 1 év múlva az egészet újra eljátszani.
De sajnos nem vagyok benne biztos, hogy én nem vágnám haza menet közben az egész készüléket, így lehet inkább szervizbe viszem majd, ha már egyáltalán nem akar tölteni (ilyenkor jó lenne ha tudna wireless chargingot is)
-
Ear001
addikt
Az USB C port nekem is meghalt, de cseréltem magamnak.
-
raveinT
tag
Na nekem már feldobja a júniusi frissítést.
Más: az elmúlt héten elkezdett a töltéseknél szenvedni, van hogy rádugom az usb c-t és szépen tölt, de van, hogy folyamat azt érzékeli hogy épp most dugtam rá, loopol a töltés hang meg rezeg nagy serényen... Remélem nem ki lett centizve h 3 év szoftvertámogatás lejárta környékén az alaktrészek is beadják a kulcsot.
A port egyébként tiszta, szösz és pormentes.
A másik ami fura volt a napokban, hogy egyszercsak nem tudtam nfc-vel fizetni. Mikor megnéztem a beállítások között, ki volt kapcsolva (nem én kapcsoltam ki), de vissza se lehetett kapcsolni. Végül egy újraindítás után magától helyreállt.
Én továbbra is hosszú távon terveznék ezzel a készülékkel, de szép lassan ássa a saját sírját (mondjuk a 3g lekapcsolásáról nem ez tehet, de hogx a voltet nem aktiválják be rá, arról már igen).
-
Thom!
veterán
Telekommal megy rajta a volte?
-
MataGyula
tag
Köszönöm a Sony-s tippet, ez a hírmorzsa elkerülte a figyelmem
Szerintem a Sony nem fog tudni újra meghódítani. Hihetetlen milyen fotókat készít ez a telefon
Szintén kb 2 órába telt, mire frissült a rendszer, de ezidő alatt teljesen használható volt, nem éreztem problémának. -
MataGyula
tag
Megerkezett az Oktoberi frissites - https://support.google.com/pixelphone/thread/182185261/google-pixel-update-october-2022?hl=en
Udv mindenkinek, kb ket hete vagyok (tobbnyire) boldog tulajdonosa egy enyhen hasznalt Pixel 4a-nak, ami mar 13-as androiddal kaptam. Accubattery szerint az aksi minosege 93%, ket simmel hasznalom, egy napot szerencsere kibir. Magaval a 13-as droiddal azt hiszem eddig nem volt gondom, inkabb az appok tunnek elegge bugosnak
Outlook folyamatosan ertesiteseket kuld olyan emailekre, amelyeket mar par napja "feldolgoztam", MS Teams naptar nezetben neha nem tolt be semmit, kicsit hianyzik a gyari Sony zene app, illetve a gyari Sony email kliens (ami bar elegge fapados volt, tette a dolgat problema nelkul).
Sony Xperia XZ1 compact-rol valtottam; beletorodtem, hogy hasonlo meretu Android rendszerrel felszerelt telefont egyszeruen nem lehet talalni, az iPhone 12/13 Mini pedig tul draga szamomra :x -
adabra
senior tag
Megérkezett az Android 13. [kép]
-
RetepNyaraB
veterán
-
babineni
újonc
Update: közben megtaláltam, hogy a mentés é szinkronizálás kikapcsolható... ellenben galéria appra továbbra is megköszönném a javaslatokat.
-
babineni
újonc
Sziasztok! Elnézést, ha ez már lerágott csont itt, de ki lehet valahogy kapcsolni, hogy a fotókat ne akarja mindenáron fellőni a google photos-ba? Igazából nem is a saját fotóknál gond ez, hanem inkább az zavar, hogy minden letöltött, ill. applikációban érkező képet is feltölt, ami eléggé eszi a tárhelyet. Nem tudom, esetleg egy offline galéria app-pal ezt meg lehet-e előzni, vagy akkor csak duplikálom...
Rémlik, hogy valaki írta, hogy a photos-ba kisebb méretben (és nyilván gyengébb minőségben is) fel lehet tölteni, ezt hol tudom beálltani?
Előre is köszi a segítséget. -
Ganzer
aktív tag
[link]
Lehet már otthon is Pixelt szerelni. -
cirx
senior tag
Tegnaptól tölthető a 12.1. (12L)
-
keyol
aktív tag
Sziasztok
google pixel 4a telefont vennék .Ha esetleg valakinek van eladó priviben jelezze ,köszönöm -
LaMotta
aktív tag
Melyik Magisk az, ami teljesen jól használható ezen?
Köszi! -
cirx
senior tag
https://dl.google.com/dl/android/aosp/redfin-sq1a.220205.002-factory-734556ab.zip
Na már tölthető is. Szerintem az ota is aktív már.
-
w.miki
veterán
AccuBattery Pro appot használ valaki?
Átlagban mennyit ír ki kijelző (SOT) időre, meddig bírja egy töltéssel a telefon? -
retexis
tag
Láttam pár videót hogy távolkeleti tulajok gyári hívásrögzítőt használnak a tárcsázóban, ezt nálunk lehet aktiválni valahogy vagy lehetetlen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kompaktságával, évekig friss Android rendszerével, OLED kijelzőjével és kellemes árával párját ritkító készülék lett a Pixel 4a: kár, hogy itthon masszív árrés után is alig lehet kapni.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külpolitika
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest