- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
agoston.gerg #733 üzenetére
Ez lehet az utolsó update:
https://support.google.com/pixelphone/thread/242705137
Pixel 4a (5G): UP1A.231105.001This could be the final update for the Pixel 4a 5G
-
bbendre
őstag
Btw Pixel 6pro es az Android 12 egy borzalom. Millio bugom van, most volt FR és annyi hiba van, hogy legszívesebben visszadobnám a telefont, hogy ezzel ne sértésenek meg, pedig minden Betat vegignyomtam minden Pixel telefonnal. Az nem vigasztal, hogy másnál nem jön elő. Remélem ma kapunk egy halom hibajavítást.
-
bbendre
őstag
válasz
Postas99 #683 üzenetére
Mivel én szeretek mindenkit van egy ötletem:
Beállítások - különleges app hozzáférés - Különleges alkalmazás hozzáférés - megjelenítést a többi alkalmazás felett - telefon - és itt kapcsold ki az engedélyt.
Tudom tudom tudom, ez nem pontosan az amit Te szeretnél, de fel tudod venni majd a telefont ha hívnak.
Remélem tudtam segíteni. -
bbendre
őstag
válasz
mantequilla #662 üzenetére
-
bbendre
őstag
válasz
mantequilla #659 üzenetére
Sajnos sehol sem lehet kapni azert ennyi az ára pedig lenne rá igény... Az 5a 5G csak kb két országban kapható ott is alig-alig igy nincs igazi alternatíva
-
bbendre
őstag
válasz
zkosaras #587 üzenetére
Szerintem ez lesz a megoldas: https://prohardver.hu/tema/re_megerkezett_a_pixel_5_es_4a_5g/hsz_1973-1973.html
-
bbendre
őstag
válasz
vakablak93 #570 üzenetére
A HDR+ egy teljesen mas technologia mint a HDR. A HDR+ egy halom dolgot csinal keppekkel, nem igazi, klasszikus HDR technologia.
Ki lehet kapcsolni a HDR+-t de akkor a kepek finoman szolva is "masok" lesznek.Amit csinal a Google HDR+:
- Motion blur (Mozgas elmosas) csokkentes
- Bracketing- HDR+ correction
- Vilagosabb arcok a HDR+ -al- AI alapu szinkezeles es feher egyensuly
- Super resZoom
Es meg vagy 100 apro dolog... Ezert dolgozik ennyit a CPU minden foto utan.
-
bbendre
őstag
válasz
vakablak93 #568 üzenetére
Pixel telefonokon a sima kamera fotozas eseten nagyon nagyon sokat eszik a HDR+ miatt.
-
bbendre
őstag
Ne lepődj meg semmin sem az Android12 megjelenése előtt pár hónappal. Ilyenkor az Android11 is komolyan "sérül" egyes szerver oldali update által. Most kapta meg az update rész a -material you" (vagy mi) design-t. Hamarosan javítják az élményt minden verzión. Nekem a Betán volt ez a hiba és pár napja minden jó mióta megy az új design.
-
bbendre
őstag
Egész pontosan a photos.google.com és a Google Photos app-ban látod minden készüléken ahova be vagy jelentkezve a Google fiókkal, de offline nem érhető el.
Fontos még, hogy ha nem az eredeti méretet választottad a Google Photosban akkor a videók és a képek is csökkentett méretben és minőségben lesznek elérhetőek a felhőben így ha valami jó minőségben kell akkor érdemes offline is elmenteni. -
bbendre
őstag
válasz
RetepNyaraB #491 üzenetére
Van pár jó mod, A Gcam_8.2.204_V1_MWP az egyik utolsó amit érdemes lehet kipróbálni vagy a [link]
Amióta nincs rendszeres frissítés a modok-ra azóta már nem rakok fel ilyeneket, de régebben sokat használtam párat. -
bbendre
őstag
válasz
mantequilla #488 üzenetére
Az komoly, elég fura, havonta egy lenne az ideális hacsak nem kapsz meg minden experiment build-et. Húzd le a értesítésti sávot és nézd meg a build numbert. Ha megkapod a napi frissítéseket sokat ér a telefonod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest