- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
babineni
újonc
Update: közben megtaláltam, hogy a mentés é szinkronizálás kikapcsolható... ellenben galéria appra továbbra is megköszönném a javaslatokat.
-
babineni
újonc
Sziasztok! Elnézést, ha ez már lerágott csont itt, de ki lehet valahogy kapcsolni, hogy a fotókat ne akarja mindenáron fellőni a google photos-ba? Igazából nem is a saját fotóknál gond ez, hanem inkább az zavar, hogy minden letöltött, ill. applikációban érkező képet is feltölt, ami eléggé eszi a tárhelyet. Nem tudom, esetleg egy offline galéria app-pal ezt meg lehet-e előzni, vagy akkor csak duplikálom...
Rémlik, hogy valaki írta, hogy a photos-ba kisebb méretben (és nyilván gyengébb minőségben is) fel lehet tölteni, ezt hol tudom beálltani?
Előre is köszi a segítséget. -
babineni
újonc
válasz
zkosaras #555 üzenetére
Az eSIM csak akkor fontos, ha két SIM kártyával akarod használni? Vagy magyar fizikai SIM-mel nem is működik? Csak azért kérdezem, mert volt már Németországban vásárolt telóm, az simán felismerte a Pannon GSM-es (!) SIM-et is... Elnézést, ha nagy hülyeséget kérdezek...
-
babineni
újonc
Na igen, az anyaghasználat, arra már ki sem tértem... Alzán most 140 körül van, azóta gondolkodom rajta komolyabban, a jónak mondott kamera, sallangmentesség, nagy tárhely vonzó benne, a szétesés már nem annyira. Mindenesetre köszi minden visszajelzést.
-
babineni
újonc
Jogos, igazából emellett több oka is van a döntésképtelenségemnek, a garanciadilemma, ha megveszem, a Xiaomi tuti végre fogja magát, és kihoz egy kis telefont (már ez a méret is a határon táncol, kb akkora, mint a mostani Samsungom, azzal együtt, hogy minden más kisebb, az vagy iphone, vagy gaggyer), smucig is vagyok, ilyenek
szóval még elvekengek magammal egy kicsit...
-
babineni
újonc
Sziasztok, szemezek ezzel a telóval (a 4G változattal), kb. ez az egyetlen telefon, ami nem (annyira) tepsi és egyben nem iphone, árban/tudásban alulról-felülről megfelel az igényeimnek, főleg most, hogy az alzán lejjebb ment az ára, még a gyári garancia hiányát is bevállalná a bennem élő hazárdjátékos. VISZONT most olvasom a Pixel 6-ról szóló cikknél a kommentekben, hogy a VoLTE problémás lehet... amiről viszont nem tudom, mit gondoljak, vodafone-os vagyok, a mostani készülékem sem tudja, és őszintén szólva ha még vagy 4 évig nem lövik le a 3G-t, akkor annyira nem is érdekel. Friss infót nem nagyon találni erről. Eddig kb. azt sem tudtam, mi ez, de ha meg ezt nem járnám körül és emiatt bánnám meg mondjuk jövőre, akkor nagyon mérges lennék... Sajnos nem látom, hogy Magyarországon simábban beszerezhető, kompakt méretű, androidos teló elérhető lenne a közeljövőben, és érik a csere... vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kompaktságával, évekig friss Android rendszerével, OLED kijelzőjével és kellemes árával párját ritkító készülék lett a Pixel 4a: kár, hogy itthon masszív árrés után is alig lehet kapni.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest