- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raveinT
tag
Hát nem vagy semmi...
Ha már így szétkapja az ember, lehet egyből az akksit is cserélném, ne kelljen 1 év múlva az egészet újra eljátszani.
De sajnos nem vagyok benne biztos, hogy én nem vágnám haza menet közben az egész készüléket, így lehet inkább szervizbe viszem majd, ha már egyáltalán nem akar tölteni (ilyenkor jó lenne ha tudna wireless chargingot is)
-
bedibazsa
senior tag
Ha a telefon néma módban van, az állapotsávon nem mutatta (olyan, mintha mindig hangos módban lenne), memória-problémák voltak, gyakran újratöltött pl. a Chrome, az alkalmazásváltóban sokszor beragadt a háttér az ikonokkal és olyankor össze-vissza ugrált a kép, amikor valamelyik ikonra kattintottam a beállítások menüben, akkor ilyen kriksz-kraksz volt az ikon, illetve ilyen random villogások voltak, amikor az animációk előjöttek. Nem vészes, de a 11 egyelőre jobb nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Időjárás topik
- Renault, Dacia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest