- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MataGyula
tag
Köszönöm a Sony-s tippet, ez a hírmorzsa elkerülte a figyelmem
Szerintem a Sony nem fog tudni újra meghódítani. Hihetetlen milyen fotókat készít ez a telefon
Szintén kb 2 órába telt, mire frissült a rendszer, de ezidő alatt teljesen használható volt, nem éreztem problémának. -
MataGyula
tag
Megerkezett az Oktoberi frissites - https://support.google.com/pixelphone/thread/182185261/google-pixel-update-october-2022?hl=en
Udv mindenkinek, kb ket hete vagyok (tobbnyire) boldog tulajdonosa egy enyhen hasznalt Pixel 4a-nak, ami mar 13-as androiddal kaptam. Accubattery szerint az aksi minosege 93%, ket simmel hasznalom, egy napot szerencsere kibir. Magaval a 13-as droiddal azt hiszem eddig nem volt gondom, inkabb az appok tunnek elegge bugosnak
Outlook folyamatosan ertesiteseket kuld olyan emailekre, amelyeket mar par napja "feldolgoztam", MS Teams naptar nezetben neha nem tolt be semmit, kicsit hianyzik a gyari Sony zene app, illetve a gyari Sony email kliens (ami bar elegge fapados volt, tette a dolgat problema nelkul).
Sony Xperia XZ1 compact-rol valtottam; beletorodtem, hogy hasonlo meretu Android rendszerrel felszerelt telefont egyszeruen nem lehet talalni, az iPhone 12/13 Mini pedig tul draga szamomra :x
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest