Új hozzászólás Aktív témák
-
MataGyula
tag
Köszönöm a Sony-s tippet, ez a hírmorzsa elkerülte a figyelmem
Szerintem a Sony nem fog tudni újra meghódítani. Hihetetlen milyen fotókat készít ez a telefon
Szintén kb 2 órába telt, mire frissült a rendszer, de ezidő alatt teljesen használható volt, nem éreztem problémának. -
MataGyula
tag
Megerkezett az Oktoberi frissites - https://support.google.com/pixelphone/thread/182185261/google-pixel-update-october-2022?hl=en
Udv mindenkinek, kb ket hete vagyok (tobbnyire) boldog tulajdonosa egy enyhen hasznalt Pixel 4a-nak, ami mar 13-as androiddal kaptam. Accubattery szerint az aksi minosege 93%, ket simmel hasznalom, egy napot szerencsere kibir. Magaval a 13-as droiddal azt hiszem eddig nem volt gondom, inkabb az appok tunnek elegge bugosnak
Outlook folyamatosan ertesiteseket kuld olyan emailekre, amelyeket mar par napja "feldolgoztam", MS Teams naptar nezetben neha nem tolt be semmit, kicsit hianyzik a gyari Sony zene app, illetve a gyari Sony email kliens (ami bar elegge fapados volt, tette a dolgat problema nelkul).
Sony Xperia XZ1 compact-rol valtottam; beletorodtem, hogy hasonlo meretu Android rendszerrel felszerelt telefont egyszeruen nem lehet talalni, az iPhone 12/13 Mini pedig tul draga szamomra :x
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest