- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MataGyula
tag
Megerkezett az Oktoberi frissites - https://support.google.com/pixelphone/thread/182185261/google-pixel-update-october-2022?hl=en
Udv mindenkinek, kb ket hete vagyok (tobbnyire) boldog tulajdonosa egy enyhen hasznalt Pixel 4a-nak, ami mar 13-as androiddal kaptam. Accubattery szerint az aksi minosege 93%, ket simmel hasznalom, egy napot szerencsere kibir. Magaval a 13-as droiddal azt hiszem eddig nem volt gondom, inkabb az appok tunnek elegge bugosnak
Outlook folyamatosan ertesiteseket kuld olyan emailekre, amelyeket mar par napja "feldolgoztam", MS Teams naptar nezetben neha nem tolt be semmit, kicsit hianyzik a gyari Sony zene app, illetve a gyari Sony email kliens (ami bar elegge fapados volt, tette a dolgat problema nelkul).
Sony Xperia XZ1 compact-rol valtottam; beletorodtem, hogy hasonlo meretu Android rendszerrel felszerelt telefont egyszeruen nem lehet talalni, az iPhone 12/13 Mini pedig tul draga szamomra :x
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kompaktságával, évekig friss Android rendszerével, OLED kijelzőjével és kellemes árával párját ritkító készülék lett a Pixel 4a: kár, hogy itthon masszív árrés után is alig lehet kapni.
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- PayPal
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest