- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
agoston.gerg
újonc
Köszönöm szépen, eddig én is eljutottam, de az enyém a sima (4g) pixel 4a, tehát augusztus óta nem kellett, hogy bármilyen frissítés jöjjön, a frissítés után is úgy néz ki, hogy nem is jött, de tuti, hogy ma frissített, nem hallucináltam. Legalábbis remélem.
Mindegy, köszi még egyszer!
-
-
-
vakablak93
őstag
Na ez érdekes!
Köszi, nem is tudtam hogy ennyi mindent csinál még, azt tudtam hogy több képből rak össze egyet mint kb minden telefon ma már ahogy az arcba is belenyúl
(itt feltűnt hogy nem olyan durván mint a kínaiak-szerencsére), de hogy motion blurral is
dolgozik az meglep.
Mondjuk így belegondolva én vagyok a hülye hogy korábban nem jutott eszembe hogy benne lehet, a több képes összedolgozás és a kis szenzor kényszerítette záridők okán valszeg' nem is tehetnek mást....🤔#576 monstrmprz:
Lehet velem van a baj, máshoz vagyok szokva.
De tökre megértem ha valakinek elég.Habár a fókusz videó alatt elég sokat huntolt mikor próbaltam, én hibáztam akkor is?
-
vakablak93
őstag
Ez érdekes infó nem is tudtam én kb csak az előlapit használtam/használom videohívások okán az még mobilnet mellett sem szipojozza ennyire.
De így belegondolva ha fotózok a hátlapival még a kép elkészítése után is járatja a procit mert fennt olvasható hogy 'feldolgozás....
Nyilván ha tovább teker a proci komolyabb teljesítményen és nem azonnali a feldolgozás mint másoknál az megmagyarázza ha gyorsabban merül.
Vajon ha kikapcsolja valaki a
HDR-t akkor jobb lesz?Szigorúan szubjektív:
Ha már a hdr a téma én nem értem sokan mit esznek ezen, komolyan roncsolja csúnyán a képet.
Ti hogy vagytok ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest