-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupijani
tag
válasz
kraken #25857 üzenetére
Ha jól emlékszem, ezt a boot nyitást "fast boot" módban kell elkezdeni, ahová a hangerő-le és a bekapcs gomb együttes nyomva-tartásával jutsz a kikapcsolt állapotú készüléknél. Előtte húzd le a gépről, hogy elfelejtse az ADB kapcsolatot, csatlakoztasd újra és indítsd el fast boot módban (hang-le, bekapcs gomb, kb. 4 másodperc múlva reagál, engedd el a bekapcs gombot, a másikat még ne: és a listában elvben a fast boot menüt fogod látni). Most a nexus root toolkitben indítsd el az unlock részt.
Csak azt adom vissza, amit másoktól kaptam. Rengeteg segítséget kaptam én is.
Azt hozzáteszem, már csak emlékezetből, bár megvan még, de nem használom a tabletet.
-
janeszgol
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest