Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
front3r #21932 üzenetére
Amikor play-ről frissít alkalmazást, akkor "természetes" a lassulás. Nem mai csirke, nem megy neki a háttérben telepítés és előtérben használat. Bár 5.0 alatt ez is javult, cm alatt használhatatlan volt app frissítés közben, itt eldöcög. Szóval ha csak az a baj, hogy frissítés után behúzza az x appod automatikusan és ezért használhatatlan, legyél türelmes. Várd meg amíg befejezi. Én szűz installal kezdtem, mert kiírta, hogy 50 appot állítana helyre. Kihagytam.
Az appokat pedig azért telepíti lassabban, mert ART környezetet használ, ahol telepítésnél fordítja a progit. Ez az ára, hogy normálisabban működjön a rendszer.
Gabesz26
HW vagy SW hiba, de nem az oprendszerben. A töltési elektronika akad ki. Van akinél segít az, hogy egy ideig gépre dugja, majd vissza gyári töltőre. Ez sw hibának tűnik. Valakinél meg nem segít, az meg hw hibának tűnik. Találtam pl. olyan guide-t, ami fizikai beavatkozással javítja a hibát. Ragasztgatással. Nálam nem jött be egyik módszer sem.
Nálam ennyire azért nem vészes. 6-7 óra alatt feltölti a gépet, utána jó az üzemidő. Böngészés közben viszont már csak szinten tart, nem merül, nem töltődik az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest