Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Igen, mar a kettovel ezelotti kommentben is megmondtam, hogy szerintem tulragoztuk a temat
Elesebb a telefon kijelzoje (mint kb mindig telefon vs tabla viszonyaban), de erre lehetne azt mondani, hogy azt meg altalaban kozelebbrol nezedA 7" koruli tablak es nagyobb (5") telok kijelzoi felbontasa amiota leteznek ezek a kategoriak kb szinte mindig fej-fej mellett mentek, ami ppi-ben nyilvan tobbet jelent egy telo kijelzojen.
En meg ugy vagyok vele, hogy ha megFOGOD a telefont, az elso dolog amit latsz/erzel a kinezete/tapintasa, amiben kb csont ugyanaz a ket cucc.
Alap hasznalatnal meg a soc-bol adodo kulonbseg alig jon ki mar ezen a szinten, mindketto az esetek nagy reszeben konstant 60 fps-sel fut.
De mint irtam, soc-ban sem feltetlen hasonlit jobban ra, nincs messze egymastol egyik sem, az s600 kb feluton kene legyen az s4 pro es s800 kozott.
Szoval szerintem ha telefonhoz akarjuk hasonlitani, az n5 gyakorlatilag uvolti magarol, hogy szinte ugyanilyen, ugyanez, csak kicsiben. Mar szemptembertol, az elso szivargasoktol kezdve mindenki az uj n7-hez hasonlitotta. -
assemble
addikt
Konkretan milyen belso parameterrol beszelsz? Mert a soc-on kivul nem ugrik be semmi amiben barmivel is jobban hasonlitana az n4-re, mint n5-re, illetve tobb dologban (pl kijelzo felbontas) kifejezetten jobban hajaz az n5-re.
Tudom, mondtad a ppi-t, de a mai telok es tablak ilyen szempontbol sosem egymas mellett versenyeztek, a telokban mindg nagyobb ppi szokott lenni. Meg tele van a piac ilyen ppi-ju telefonokkal is, az n4-nek az sem olyan ritka tulajdonsaga.
Ha pedig csak a soc-rol beszelsz:
-ebben effektive egy kicsit alulorajelezett snapi 600 van, ami evoluciosan a ketto (s4 pro, s800) kozott van kb feluton van, ilyen szempontbol ez sem donto
-ilyen es hasonlo soc van majd minden masodik mai telefonban/tablaban, ennyi erovel mondhatnad barmelyikre, hogy pont olyan, mint az uj n7 -
assemble
addikt
Na jo, szerintem tulragoztuk, nem fogok vitatkozni, biztos hasonlit az n4-re is
De n5-re joval jobban hasonlit, ez szerintem egyertelmu barkinek aki latta/hasznalta a ket cuccot, de tenyleg eleg a dobozukra, kulsejukre is ranezni hozza, sugarzik ugyanaz a dizajn, ugyanaz az anyaghasznalat, ugyanaz a termekfilozofia, ugyanaz a termek szeria/evjarat. -
assemble
addikt
Szerintem nem nalad van a hiba, valoban egyszeruen szarul neznek ki az 1080p youtube videok a hivatalos youtube appal (illetve rosszabbul, mint kene).
Egyszeruen pixeles, rossz ranezni.
Nem tudom, hogy 1080p-ben kapja-e meg a tabla egyaltalan vagy nem, es nyilvan az is benne lehet, hogy a youtube alapbol tomoriti a videokat, de itt ezeken tul is joval tobbrol van szo, a jelek szerint az alkalmazas valamilyen elcseszett modon skalazza at a videot, amiatt lesz ilyen a vegeredmeny.
A youtube app regebbi verzioival nem volt semmi ilyen gond, emlekszem amikor kijott az uj tobben eszrevettek ezt, azt hittem azota javitottak vagy csinaltak vele valamit, de ugy tunik, hogy nem...
Rakeresve valami ilyesmire: youtube app new version pixelated xda
eleg sok talalatot fogsz kapni. Alapvetoen ket megoldas van ahogy elnezem:
-regebbi (v4.x) youtube app feltevese (ez bonyodalmas lehet, mivel rendszer app az uj verzio, es nem is biztos h kompatibilis kitkat-tel, stb), vagy valamilyen moddolt youtube app feltevese (xda-n vannak ilyenek: [link])
-valamilyen masik app hasznalata. Megoldas lehet pl egy masik 3rd party youtube app hasznalata, a video letoltese es egy rendes lejatszoval lejatszasa, bongeszon/flash player-en keresztul lejatszani.Vicc amugy, hogy a mai napig ilyen szar a hivatalos appban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged