- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
uki
aktív tag
Na, megjelent a feher N7 a UK storeban.
-
uki
aktív tag
-
uki
aktív tag
Az andrtoidcentral szerint lesz UK-ban feher N7.
Google says it'll be available in the UK, U.S. and Japan, and besides the change in color it's the same ASUS-made, current-generation Nexus 7 we've been using since the summer.
It's worth noting that at the time of writing it's only available in Wifi + 32GB versions — no 16GB or LTE at present.
For more, see the Play Store link above. It's currently marked as "coming soon" in the UK; in the U.S. it's available to order right now.
Illetve kijott a hivatalos tok es taska is a masinankhoz, de en maradok az asus tokomnal.
-
uki
aktív tag
válasz
darkpower #2200 üzenetére
Jaja. Vartam-vartam az OTA 4.4.1-et, aztan lefekves elott ranyomtam hogy nezze mar meg itt van-e. Meg is orultem, majd par masodperc mulva leesett hogy ez 4.4.2, nem 4.4.1.
Az N4-re nem mutatja a frissirtest, az meg 4.4--en van, az N7 2012-t meg nem neztem.
Amikor meglattam nalam a frissitest, egybol az androidcentralt neztem rn is, de akkor meg nem volt semmi hir.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nehéz belekötni az új Nexus táblagépbe: a hét hüvelykes tablet Full HD felbontást, vezeték nélküli töltést, remek adatkommunikációs képességeket és korrekt hardvert kínál kedvező ár mellett.
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest