Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pidzse4

aktív tag

válasz Kyller #2278 üzenetére

Adva ven egy erős hardver 32 gb háttértár ami 27 gb stb.. ful hd kijelző igy filmek nézésére alkalmassá van téve viszont egy Full hd film 1080 p kb 14 gb jobb vagyis ilyen kicsi háttértárat bele rakni szerintem vicc. legalább 64 gb kéne hogy legyen benne hogy érdemes legyen a 1920 felbontás.

Én ugy gondolom ha én ilyen hardverrel megcsinálnék egy tabot akkor abba raknék tárhelyet legalább 64 gb és 64 gb bővitő helyet micro sd nek hogy a felhasználó tudjon filmeket felmásolni full hd minőségben.

Azt veszem észre nagyon védidek ezt a terméket pedig annyira nem jó. Nem átgondolt amgy meg ha 32 gb tárhellyel 80 ezer akkor kb 64 gb tárhellyel lenne mondjuk 100.000 én azt is megvenném és aki nek van pénze ö is megvenné . Szerintem nem ezzel van a baj csak még most nem dobhatják piacra a 64 gb tárhellyel rendelkező modelleket csak 2014 ben hiszen ez egy üzet nem a felhasználokat nézik hanem csak a pénzt .

Jövőre tuti 64 gb lesz szerelve és valószinüleg már lesz hozzá micro sd bővitőhely is .

ha jövőre kijön a jobbik ezt eladom és veszek jobbat . amugy a minőséggel nincs gondom csak nem átgondolt a termék.

Új hozzászólás Aktív témák