Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
UPDATE.
Na sikerult megcsinalnom
Pedig teljesen hulye vagyok a telefon mokolashoz. Szoval fogtam magam, legutobbi ota 7.1.2 ota zipet letoltottem adb-t is es recovery menubol kivalasztottam az apply update from adb lehetoseget es parancssorbol felrakta, 20 percig csinalta ott imadkoztam a sotetbe hogy sikeruljon (hajnal kettokor csinaltam). Azota faszan megy persze usb hibakereses be van kapcsolva
akinek esetleg ugyanez volt hogy ujraindult, es a recovery menut be tudja hozni a telon probalja ki igy.
-
QbHead
aktív tag
---Android 8.0 O---
kicsit több mint 24 órája tettem fel.
Az idegesítő dolgok:
-swiftkey csak nagyon nehezen akar működni, első pár lápás után nem akar továbbmenni
-félmegoldás: kiválasztod a swiftkex billentyűzetet, kilépsz majd valahol ahol tudsz szöveget beírni megnyitod a billentyűzetet, bal oldalt van 2 vonalka, rányomsz és be tudsz lépni közvetlenül a beállításokba megklerülve ezt a hibát.
-pebbe szintén bugos, egy idő után megakad a program és nem tudsz továbblépni
-félmegoldás: elmész addig a belépésben ameddig csak tudsz és használod úgy az órát, értesítések átjönnek és megmarad a régi watchface
-értesítő sáv, állandóan megjeleníti hogy melyik alkalmazás van a többi alkalmazás "felett" pls messenger, corner-fly
-még keresem rá a megoldástAkku idő:
ugyan olyan kb mint 7.1.2-őn, nagy javulást nem vettem észre, viszont a doze erősebben működik az biztos.Sebesség:
Remélem még javítanak rajta mert most elég gyalázatos egy frissen újratelepített rendszerhez képest... (ugyen felrakás után közvetlen gyalultam hogy tiszta rendszerem legyen)Stabilitás:
Eddig még nem fagyott le semmi, mint minden béta rendszernél azért ne ez legyen munkába az ébresztő órád. -
eisento
addikt
Na telefont elcsomagoltam dobozaban stb. Ugye anno amikor vasarolva lett cegnevre vettuk ahol melozom. A mobilkereskedes.hu-rol vasaroltuk 2 ev garanciaval. Megvan az eredeti szamla bescannelve emailben, ezt eleg ha ujra kinyomtatom es ugy megyek az lg kozponti szervizbe?
2016 08 09.-en vasaroltuk
IMEI szam rajta van a szamlan [kép] -
eisento
addikt
válasz
gyurkikrisz #12494 üzenetére
Igen valoban, csak egy bajom van, hogy a telefon nem kapcsol be... google logoig eljut majd elkezd korozni a negy karika majd ujraindul. Probaltam recovery menut az bejon gond nelkul... de a rendszer nem all fel
-
Grande Ale
őstag
A Google asszisztens mikor lesz elérhető? Nem arról volt szó, hogy mi is megkapjuk?
-
eisento
addikt
Skacok van lehetoseg adbbol nyitni a bootloadert ha elozoleg (mikor meg mukodott a telefon) nem volt bekapcsolva az usb hibakereses?
mert adbbe bennevagyok latja is a telot de amikor kiadom a fastboot oem unlock parancsot de azt irja ki hogy:
FAILED (remote: oem unlock is not allowed)
-
eisento
addikt
na akkor gyors tapasztalat. csinaltam egy gyari visszaallitast (ezek szerint nem kellett volna) ugy gondoltam az anomaliak elkerulese vegett jobban jarok gyari visszaallitassal. na azota google felirat elkezd forogni a 4 kor alaku bizbasz majd megall es ujra google logo. szoval nah
D
ha sikerul visszatenni akkor megy ra a 7.1.2
-
eisento
addikt
De megszivattam magam bakker. Felugrottam muterekhoz mondom wifirol lerantja a betat. Ranyomtam leraktam a telot, jon sms hogy a net adatkeret hamarosan elfogy. Mondom tegnap meg 1.5gb volt aztan latom hogy lekapcsolodott a wifirol...
Na mind1 lenyeg hogy a waze elso ranezesre mukodik tobbi nem izgat annyira xD
-
bl4ze
veterán
O frissítés után azonnal bootloop ? OMG
Aki frissített már (gondolom Beta-ból) O-ra, mik a tapasztalatok ? Új feature, akku idő stb....
Én roll-out-oltam beta-ból, jelenleg 7.1.2 stock van, de az akku idő kriminálisan szar az utóbbi időben, Android OS és Android System viszi a pálmát, fő fogyasztók.....
-
eisento
addikt
Na mondom beregisztralok a betara kb 5-8mp alatt jott az ertesito, szoval delutan telepites
-
glehel
senior tag
Omni delta kb 20-30Mb hetente, nem full romot tölt le, természetesen twrp kell hozzá, ami jó benne, hogy van egy könyvtár amibe a rendszer frissítése után automatikusan flasheli a belerakott zipeket, ez lehet kernel, magisk stb...
-
natë
nagyúr
Android O frissítés után bootloop. De jó, hogy van garanciám..
-
Vesti95
tag
válasz
stickermajom #12473 üzenetére
Ha "bootloop" van akkor a google logóig eljut és ott látszik a nyitott lakat ikon. No gari.
Ha meghal az alaplap, az egy teljesen más hiba, ekkor még a google logóig sem jut el, és nem láthatják a nyitott lakat logót. Azaz ilyenkor tudod gariztatniAmúgy azt mondom hogy akinek bootloopja van, tegyen egy próbát a szervízzel. Szegedi átvételi ponton nekem múltkor ujjlenyomatolvasó hibámat meg sem nézték hogy tényleg hibás-e, a telefonból kinézte az imeit, felírta a szervízlapra és viszlát. Vidéki helyeken szerintem megvan rá az esély hogy beveszik.
-
taptaq
aktív tag
LineageOS 14.1 for Nexus 5X
Hetente frissül. -
vacs
veterán
válasz
katalin888 #12468 üzenetére
Szia.
A hagyományos értelemben vett OTA frissítés (szerintem) nem létezik custom romra!
Nem tudom, hogy melyik romra milyen gyakran jön ki frissítés, de nekem a Screwd-el a következő a tapasztalatom:
- havonta jelez a telefon, hogy frissítés érhető el (jelenleg 7.1.2, a májusi biztonsági csomaggal)
- rákattintok, ekkor letölti, de csak akkor telepíti, ha engedélyezem
- mindenképpen Recovery módban indul újra a telefon és beavatkozás nélkül feltelepíti a frissítést
- a végén szoktam csinálni egy wipe cashe/dalvik-ot és restart
- kb 5 perc bootolás után elindul, és tökéletesen működikEz a Screwd rom, a többivel nincs frissítés terén tapasztalatom.
-
stickermajom
addikt
Olvasgattam közben, hogy nyitott bootloaderrel többeknek át sem vették a telefonját a szervizben bootloop/alaplap hiba esetén. Egy döglött telefonnál ezt hogyan állapították meg? Tárolja valahol a telefon a pontos időpontokat? Mert akkor ha valaha volt már nyitva az garanciavesztés lenne nekem is.
-
glehel
senior tag
válasz
katalin888 #12468 üzenetére
Omnirom
-
bl4ze
veterán
Nálam legalább 1 hete kegyetlen fos a SOT. 7.1.2 nem mókolt, stock rom
Maximum 1,5 óra jön ki 2 nap alatt - éjszaka repülő módban. Fő fogyasztó ANDROID OS 11%, Android Rendszer 10%, Képernyő. (54perc SOT) - és most 19%-on van. 2 napja volt töltve.
-
katalin888
aktív tag
Olyan custom ROM érdekel amit OTA-ban is lehet frissíteni...?
-
Scale
őstag
válasz
tamas.nick #12463 üzenetére
Elgondolkozok rajta, köszi
-
Seth1
tag
válasz
stickermajom #12465 üzenetére
Nekem simán kicserélték, nem vizsgálták egyáltalán. A lényeg, hogy érdemes telefonon megkérdezni tőlük, hogy van-e pillanatnyilag raktáron ilyen töltő. (Váci úti márkaszerviz)
-
fokukac
nagyúr
válasz
stickermajom #12452 üzenetére
Hello, az enyém is két hét múlva lesz egy éves...
De még nincs baja
Remélem, így is marad. Viszont a töltőmet gariztatni kell, mert nem tölt az Istennek se... -
Scale
őstag
válasz
tamas.nick #12461 üzenetére
Megér 3500 forintot szerinted? Mennyire pontosan méri a lépésszámokat?
-
Jamby18
senior tag
válasz
Azt nem tudom. Visszakaptam a gari papírt, de csak szòban mondta el mit cseréltek.
Hàrom pappír volt a javítàsròl, de azokat nem kaptam meg. Debrecenben a Szigi vill-be adtam le onnan meg gondolom Pest. -
Scale
őstag
Valaki használt már ilyet a telefonnal? [link]
Mennyire használható?
-
szoja
tag
válasz
stickermajom #12455 üzenetére
Ez a hír az USA-ra vonatkozik, itthon javítanak (pontosabban alaplapot cserélnek).
-
bl4ze
veterán
válasz
stickermajom #12455 üzenetére
Nem tudom mit vennék ennyi pénzért ami megközelíti az 5X tudását, főleg kamerában.... Kamera ebben nagyon erős, és az jól is jön. Bízom benne nem ér el a bootloop
-
bl4ze
veterán
válasz
Rettegve olvasom ezeket, enyém szeptemberben lesz 1 éves....
-
stickermajom
addikt
válasz
Jamby18 #12450 üzenetére
Hol szervizeltetted? Én pont ma adtam le a telefont, több hetet mondanak javításra..
Valószínűleg alaplap hiba lesz.
(#12449) csakany2001 Két hét híján még pont befértem a garanciába..
Szervizes srác is alaplap hibát mondott. Nagyon durva, mert általában két évente cserélem a telefonom és még soha nem kellett garanciát érvényesítenem egyiken sem az elmúlt 12 évben..
-
stewe780
őstag
Nem aktuális...
-
Jamby18
senior tag
-
csakany2001
senior tag
válasz
stickermajom #12448 üzenetére
Nagy valószínűséggel az alaplap halt meg.
Ha még van garancia akkor Váci úti szerviz. -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Ma délutánra szeretett Nexus 5X-em úgy tűnik megdöglött. Instagram nézegetés közben az egész befagyott, semmilyen gombra nem reagált, majd kikapcsolt és azóta semmi. Hiába nyomkodok bármilyen kombinációt hosszan-röviden, nem reagál. Töltőre próbáltam dugni (előtte lett leszedve kb. fél órával, szóval nem merülhetett túl), nem veszi fel a töltést hosszabb idő után sem. Gépre kötve ismeretlen USB eszközként jelenik meg, semmire nem használható. Alaplap hibás lenne?
Üdv
-
Nabuk
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem.
8 hónapja vásárolt Nexus 5x telefonom m este elkezdett rakoncátlankodni.
10 percenként lefagy, és újraindul. Android 7.1.2 fut rajta, kb 10 GB szabad tárhely van.Mi lehet a gond?
-
szuladam
aktív tag
válasz
tamas.nick #12440 üzenetére
Annak ellenére hogy tök dizájnos valóban szörnyűek az élek...
-
QbHead
aktív tag
* akarom mondani fóliám és nem tokom
-
brownus
veterán
válasz
tamas.nick #12438 üzenetére
én nem tokozok, hanem egy loveholdert vettem rá, egy ujjast
aki bringázik, sokat, az nem kérdezi meg, hogy és ez jóó??
az
vagy túrázik... -
szuladam
aktív tag
válasz
tamas.nick #12438 üzenetére
Tudnál róla saját képet feltenni?
Mert itt a linken lévő képek shoppoltak.
De egyébként meg nagyon menőnek náz ki ez a tok. Már a megrendelésen agyalok... -
tamas.nick
aktív tag
Hétfőn rendeltem meg ezt a tokot és ma már meg is jött, ez volt az eddigi leggyorsabb ebay-es vásárlásom.
Sajnos a tok számomra nagyon gagyi hatású, a műanyag kemény, nincs rendesen eldolgozva, a szélei bökősek, a kivágásoknál vannak benyúló bütykök, a szövet mintája ferde úgyszintén az alsó "bőr" is és az egész hátlapból dől a szag. -
vacs
veterán
válasz
katalin888 #12434 üzenetére
Én a Pure Nexus helyett a Screw'd romot ajánlom!
Az elmúlt hónapokban (Nexus 5-ön) ezeket a romokat próbáltam ki:
Pzoley + Nitrogen OS + Pure Nexus + Screw'd + Resurrection Remix + crDroid + LineageOS (ex CyanogenMod)A pure az nekem túl puritán, a Screw'd sokkal jobban testre szabható, bár kinek mi!
Ezeket a videókat én magam csináltam, nézd meg, talán segít a döntésben (Nexus 5 összefoglalót is hasznos lehet átolvasni):
- Pure Nexus, bemutató videó by vacs
- Screw'd, bemutató videó by vacs, Dynamic gapps ajánlott hozzá
- Resurrection Remix, bemutató videó by vacs
- crDroid, (bemutató videó by vacs)
- LineageOS (ex CyanogenMod),(bemutató videó by vacs) -
fabri07
aktív tag
Sziasztok,
Az lenne a gondom, hogy a sulinkba van wifi ami PEAP módszerrel van védve, a jelszó és a felh.név tuti jó már beírtam ezerszer, azt írja: Azonosítási probléma. De a többieknek Iphoneonokon, Samsungokon meg működik. Itthoni wifit tudom használni. Mit tegyek? Az enyémen egy opciót ki kell választani amit a samsungon nem kell. Azt hiszem: Ne titkosítsa meg Titkosítsa.
-
d.mate08
tag
Ki használja a telefonját Android O-val? Mik a tapasztalatok?
-
Seth1
tag
válasz
katalin888 #12425 üzenetére
Nekem volt Verus high pro tokom de kicsit le kellett vágjak belőle a sarkainál belül, mert nyomta fel az üvegfóliát. Most Supcase unicorn beetle van és az nem nyomja fel.
-
alcsa
senior tag
válasz
katalin888 #12425 üzenetére
Azért ajánlotta az ebayen a legolcsóbbat, mert a prémiumok nem jók
. De válogass az eddig ajánlottak közül, írtak jó párat.
-
Hunter2
addikt
válasz
katalin888 #12395 üzenetére
Nekem a Google-s "gumi+flanel ing" anyagú van mióta megvette a telefont. [link]
Jól védi a telefont és olcsó is. Én még 1500-ért vettem de most sem drága.
-
literati
tag
Sziasztok, kéne nekem a google billentyűzet (gboard) zip fájlban, hogy twrp-ben fleselhessem. Köszi, ha valaki tud adni egy linket.
-
Megjött a májusi frissítés, csak biztonsági.
-
Teagol
aktív tag
válasz
PrometheusX #12410 üzenetére
Privátban leírom!
-
alcsa
senior tag
válasz
tomboy0013 #12418 üzenetére
Nekem azért annyira nem fájna a szívem, ha ilyenre tudnék váltani
.
-
bl4ze
veterán
válasz
tomboy0013 #12416 üzenetére
És mi az utód ?
-
tomboy0013
veterán
Fájó szívvel de lassan elhagyom az 5X topikot, 1 órája meghirdettem a telót és úgy néz ki el is kelt. Holnap ha minden jól megy jön az utód. Jól tettem, hogy ezt a telót választottam első android-os készüléknek, nagyon megszerettem az 5X-nek köszönhetően a rendszert és a fényképezője is nagyon ott van a szeren.
-
csibi33
újonc
[link] Már három hónapja ilyet használok, és teljesen ok. Nem tolja fel a fóliát a kijelzőn, jó fogása van a telonak, és nagyon jól véd a sérülésektől.
-
csibi33
újonc
Én ilyet http://www.tok-shop.hu/termek/lg-nexus-5x-muanyag-hatlap-vedotok-defender-utesallo-ovcsipesz-fekete használok már 3 hónapja, teljesen rendben van.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
PrometheusX #12410 üzenetére
De jól néz ki, máris rendeltem egy szürkét.
Bár félek, hogy a farmer zsebéből nehéz lesz ki be csúsztatni. -
bl4ze
veterán
válasz
gyurkikrisz #12405 üzenetére
Nekem a füst színű van : hibátlan.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
Teagol #12399 üzenetére
Az utóbbiról - [link] - tudnál feldobni pár képet kérlek?
Kíváncsi vagyok hogy festhet élőben a telefonon. Hatása milyen - minőségi érzetet nyújt (kinézetre illetve fogásra)? Mennyire vastagítja a telefont? Köszi előre is!
Amúgy nekem is Ringke Fusion van, elég fasza kis tok, de valami nem műanyag érzetűre akarok váltani, aminek minőségi a megjelenése / érzete.
-
fokukac
nagyúr
válasz
focvis #12406 üzenetére
nálam is megy az asszisztens.
Mondjuk a hely-alapú kártyák újabban egész nap tolják az arcomba az info-kat, már egy picit túlzás is.
Ma pl. beértem reggel 10-kor dolgozni, és azóta háromszor írta ki, hogy a hazaút várható időtartama 35 perc...legalább várhatna délutánig, vagy valami...
-
bl4ze
veterán
válasz
katalin888 #12395 üzenetére
Ringke Fusion, nagyon jó, de nem olcsó, cserébe szép és védi a telefont. (esett le már benne - semmi baja)
-
brownus
veterán
Nálatok megy? Nalam napok óta ez van, [link]
vagy van valami trükk, pipa valahol?
-
slice14
veterán
Nekem ez van már egy éve, Előtte volt egy szilikon átlátszó tok rajta, csak azért hogy addig is védje valami, amíg rz megjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest