Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
amargo
addikt
Hi,
Vettem a kocsiba egy BT kihangositot, de valamiert ezzel a telefonnal laggol és recseg a hang. Talalkoztatok mar ilyennel?
-
viger
tag
Elhagyom a fórumot és a Nexus vonalat 4 év után.
Sajnálom! Szerettem őket! Szerintem nagyon jó telefonok, csak hát ez az alaplap mizéria engem nagyon-nagyon zavar! És egyre több hibás van!(Sajnos)Remélem nem találkoztok ezzel a hibával, vagy ha igen még garanciaidőn belül!
További jó NEXUS élményt mindenkinek!
Esetleg ha valakit érdekel egy 16 gigás kiváló állapotban, privátban megtaláltok!
OFF
-
Scale
őstag
válasz
tomboy0013 #11881 üzenetére
Nekem is volt már egyszer ilyen.. én is megijedtem, de az kb már 4-5 hónapja volt vagy nem több és azóta se jelentkezett semmi probléma ezzel kapcsolatban
-
bl4ze
veterán
Nálam továbbra is nagyon merül , 11% Android OS
7.1.2 beta
-
slice14
veterán
válasz
tomboy0013 #11881 üzenetére
Lehet próbálta kitolni az optikát.
-
tomboy0013
veterán
Múltkor olyat csinált a telóm, hogy nem fókuszált a kamera és ahogy próbálkozott a fókusszal izomból kattogott. Na mondom ennek reszeltek, erre egy újraindítással megoldodott. Aggódom kellene?
-
zsoca9208
tag
Fingerprint hardware not available
találkozott már valaki ezzel a problémával? Egyszer csak ezt írta ki a teló, újraindítottam, azóta mintha az összes fingerprint beállítás eltűnt volna belőle, mintha nem is lenne a telóban benne, és abszolút nem is reagál a szenzorra semmit, már a fentebb írt hibaüzenetet sem. Valaki esetleg tud megoldást? Garis még a teló, max elviszem szervizbe...
-
fatorzs
tag
válasz
Kucsmagomba #11869 üzenetére
Úgy tudom, magát a telefonálásért felelős appot nem tudod lecserélni root nélkül, a True Phone és hasonlók csak "tárcsázó" alkalmazások, ezért van hogy hívás fogadásakor rögtön a gyári felületet látod.
Nézz körül esetleg xda-n, vagy hátha van valami xposed modul, ami jó lehet neked (bár nem is tudom, van-e 7.1.1-re xposed...) -
bl4ze
veterán
válasz
tomboy0013 #11871 üzenetére
Akkor lehet a google matat valamit erősen.
-
-
bl4ze
veterán
7.1.2. beta : tegnap óta durván húzza az Android OS az akkut. Már 11%-on áll, fő fogyasztó... Másnál is ?
-
Kucsmagomba
csendes tag
Sziasztok, fél éve használom az 5x-emet. Nem nagyon tudok bűvészkedni vele, nem is ez volt a cél amikor megvettem, hanem hogy egy gyors, tiszta, egyszerű rendszerű telefonom legyen, amit sokmindenre használok, de elsősorban mégis telefonálásra. És hát szomorúan tapasztaltam, hogy ez a teló sok mindenre alkalmas, telefonálásra is, de mintha ez a funkció valahol hátul helyezkedne el a prioritás szempontjából. A samsung s3minim előtte sokkal professzionálisabbnak tűnt ezen a téren. Elkezdtem nézelődni a play áruházban remélve, hogy válogathatok majd a jobbnál jobb alternatívák között, de nem. Talán a True Phone szimpatikus lenne, letöltöttem, be is állítotam, és itt jönne a kérdésem:
Egyszerűen képtelen vagyok szabadulni a google telefon appjától. Beállítom a True Phonet az alkalmazásoknál alapértelmezett telefonakalmazásként, tudok is hívni vele, viszont ha hívás érkezik a teĺómra, akkor mindig az eredeti app felülete jelenik meg, azzal tudom fogadni a hívást, és azzal fejezem be a végén. Megpróbáltam letiltani, de akkor ha hívás jön, akkor semmi sem jelenik meg, nem tudm fogadni. Rohadtul idegesít.Ha megnyitom az alkalmazások konfigurálását, a telefonalkalmazásnál a True Phone olvasható. Ha rátapintok, akkor láthatóvá válik hogy két telefon app van a készüléken: a "Telefon" - ez a google app, és utána zárójelben olvasható hogy "Rendszer". Alatta pedig a "True Phone" és zárójelben hogy "Alapértelmezett".
Érdeklődve várom, hogy valakinek van e ötlete a megoldásra. -
slice14
veterán
válasz
Skyhigh #11866 üzenetére
Nálam akkor szokott bebugolni az app, ha a hangalapú keresést véletlenül felhozom Nova felfele gesztussal és kimégsézem a vissza gombbal. Ilyenkor nekem ha megyitom a Google app-ot, akkor pörög a kis kőr. Ha ezt csinálja, akkor kérdek tőle valamit, amire a taskeres auto voice tud válaszolni, vagy kényszeritertt leállítást tolok a Google app-on. Szóviccel élve "app off"
-
Skyhigh
aktív tag
Nálatok a legutolsó frissítés óta vannak hírek a google alkalmazásban? (kezdőképernyőnél jobbra húzás)
Nekem csak a Google kereső van ott egyedül... -
zkosaras
aktív tag
válasz
Freeman007 #11860 üzenetére
Köszi!
Közben próbáltam egy cash ürítést a telefon appon belül, majd egy teljeset a recovery-ből is, de nem használt. Már azon voltam,hogy visszateszek egy korábbi verziót az app-ból, de közben egy újabb restart megoldotta a problémát
Teagol: én is vodás vagyok, lehet ott ment a sz@rakodás
-
Teagol
aktív tag
Nálam is eljátszotta néha, mintha ki lennék kapcsolva. A páromnak is többször, de neki Galaxy van. Kártyát is cseréltünk neki, de nem orvosolta a problémát. Mind a ketten vodánál vagyunk. Az utóbbi két hónapban már nincs ilyen, rendben működik.
Nem tudtam rájönni, mi okozta.
Lehet, hogy a szolgáltatónál van a hiba.Vagy nagyon aktívan lehallgat a tek! 😁
-
Freeman007
senior tag
válasz
zkosaras #11859 üzenetére
Szia. Tegnap este frissítettem, ma hívtak, kinyomtam és visszahívtam az illetőt, szóval nálam okés. (t-mobil.)
telenoros ismerősöknél szokott nálam előfordulni, hogy hívom de a hangposta kapcsol be, mintha ki lenne kapcsolva. Ha ujra megismételem a hívás akár egy percen belül, rendben kicseng, felveszi, mondom ki voltál kapcsolva? -dehogy - ja, telenor... -
zkosaras
aktív tag
Sziasztok,
Ma reggel frissült a telefon alkalmazás és azóta nem tudnak hínvi!
Én tudok kimenő hívásokat indítani, de engem nem tud hívni senki, mintha ki lennék kapcsolva.
A hálózatot természetesen látja a teló, térerő max-on.Tapasztalt valaki ilyet? Megoldás?
(gyári szoftver, 7.1.2 béta)
-
fokukac
nagyúr
válasz
slice14 #11857 üzenetére
Nekem a 7.0 legelső verziója csinált ilyet, úgy szeptember-október magasságában. Ültem a budin, és összevissza változtatta a fényerőt, pedig semmi nem változott.
Azóta már tök rendben van, nem változtatgat magától a fényerőn, ha be van kapcsolva az automata fényerő, és középen van a csúszka, nekem tök jól működik. Este az ágyban pedig még így is leveszem kézzel.
Ha általában sötétnek tartod, akkor ott a csúszka - ha használod, attól még alkalmazkodó marad a fényerő... -
slice14
veterán
válasz
fokukac #11856 üzenetére
Nálam ha gyenge a fény, akkor ugrál az alsó értékek között. Amúgy most néztem hogy a level 40 még sötétben tűréshatáron belül van. Úgy hogy már át is állítottam a tasker-ben az értéket. Nem szeretem ha este gyenge fénynél ugrál a fényerő.
Kösszi hogy szóltál, hogy ne égessem ki a szemem.
-
slice14
veterán
válasz
Grande Ale #11854 üzenetére
A fényviszonyoknak megfelelően állítja be a fényerőt. Ez többé-kevésbé működik is, de pl gyenge fényviszonyoknál annyira leveszi, hogy számomra használhatatlan. Ezért használom napnyugta után level 50-en.
-
Grande Ale
őstag
válasz
tamas.nick #11851 üzenetére
De miért sötétül el? Ez nem éjszakai mód, azt nem kaptuk meg, ha jól tudom...
-
slice14
veterán
válasz
tamas.nick #11851 üzenetére
Én is használom, de napnyugtától - napkeltéig, ill. otthon kikapcsoltatom taskerrel és fix 50-re állítattom.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
Grande Ale #11849 üzenetére
Nálam be van kapcsolva, de nagyon idegesítő, hogy napnyugtakor szinte teljesen elsötétül a képernyő napkeltéig.
-
Grande Ale
őstag
Az alkalmazkodó fényerő nálatok be van kapcsolva? Mit takar ez? Bekapcsoltam, tökre sötét lett a kép, pedig a csúszka középen van.
-
bl4ze
veterán
Urak!
Használtok Mi Band 2-őt (Xiaomi) ?
Mi Fit , és a fizetős Mi Band Tools van fent, az értesítések miatt. (szöveges)
Az értesítési sávban ha lehúzom akkor azt írja "Mi Fit jelenleg fut". Ez normális, ennek így kell lennie ?
A Mi Band Tools is látszik, de ott annnak van funckiója, a pulzus mérést lehet ki-be kapcsolni.De a Mi Fit fura nekem, hogy írja "jelenleg fut". Nem a háttérben kéne csak mennie ??
Ma tettem fel, még új Nekem ez
Thx
-
d.mate08
tag
válasz
katalin888 #11841 üzenetére
Én megbántam, hogy visszatettem. Így érezhetően lassabb lett, akku 3 órát bír az eddigi 4,5h helyett. PureNexus és EX kernel nagyon jó volt.
-
slice14
veterán
válasz
katalin888 #11841 üzenetére
Az összefoglalóba a manuális leírás 5. pontjába le van írva hogy mit és hogy kell. De az aláírásomból is eléred a manuálís leírást.
-
katalin888
aktív tag
Most szeretném felrakni a stock 7.1.1 imaget a legújabb biztonsági csomaggal.
Idáig custom ROM és kernel volt rajta!
Melyen megoldást ajánlatok, teljesen tiszta rendszert szeretnék?
Valaki leírja részletesen, nehogy bootloop legyen a vége... -
Vesti95
tag
válasz
PrometheusX #11838 üzenetére
Szerintem simán vehetsz más eladótól is, én csak azért vettem attól, mert nála volt a legolcsóbb
De ha nagyon attól akarod, írj rá, én is ezt szoktam csinálni, 99% hogy még be tudják szerezni az árut, vagy van is még nekik.
Amúgy a másik tok, a flipes olyan hogyha kinyitod felébreszti a telefont, ha becsukod pedig lezárja.
-
Vesti95
tag
válasz
PrometheusX #11836 üzenetére
-
Vesti95
tag
válasz
Vesti95 #11834 üzenetére
Végülis vettem egy hátlapot:
http://www.ebay.com/itm/282104646124
Ettől az eladótól már sokszor vettem mást is. Megkérdeztem tőle, van LG logó is rajta igazából, illetve azt mondta hogy nem refurbished, és az ottani LG létesítményből veszik, szóval eredeti. Hát ez majd kiderül, de nekem az se baj ha utángyártott ha jó minőségű.Illetve sokat olvastam itt (is), hogy recseg a hátlapja néhány embernek. Enyém is recsegett a felső részen kicsit, tegnap levettem hogy megnézzem letudom-e venni egyedül (sikerült, nem volt túl nehéz) és miután visszatettem már nem recsegett. Gondoltam ezt az infót megosztom veletek.
Amúgy én is rendeltem egy fingerprintet még, mert valahogy az az érzésem a múltkori után hogy gari lejárta után tönkre fog menni
http://www.ebay.com/itm/361835136030
(Feedbackek szerint működik)Amúgy vettem 2 hónapja google tokokat:
http://www.ebay.com/itm/252435258215
http://www.ebay.com/itm/252445504624Nem rosszak, ilyen szövetesek.Kb 99% hogy eredeti, ugyanis csomagolással együtt jöttek. A flip nélküli jobban tetszik, persze aki nem használ üvegfóliát akkor neki a flipes jobb. (Amúgy üvegfólia szintén a felső eladótól: http://www.ebay.com/itm/281828808760 Ez tényleg üveg és védi, nem a gagyi kínai minőség. Rendeltem 6db-ot, egyet adtam havernak és ő leejtette 1,5méterről, és csak az üvegfólia repedt be. Szóval bár ez kínai, de ajánlom.)
-
Vesti95
tag
válasz
OttoGriffin #11827 üzenetére
Köszi, de nekem is helyreállt magától. Azóta megy.
Kb 13:00-kor vettem észre azon a napon hogy rossz, 17:00-kor már működött.
Nem tettem még fel a februári frissítést.Amúgy szerintem "bepált", néha amikor egy párás helyen a zsebemben van órákra (Pl 1 órás tömött busz) észre szoktam venni hogy nedvesség van a szenzoron meg néha a kamerán is.
Kérdés: Szerintetek az eBay-en kapható 5X hátlapok mennyire jók?
Pl http://www.ebay.com/itm/For-LG-Google-Nexus-5X-oem-Black-Battery-Back-Case-Door-Cover-Housing-H790-H791-/162010748811?hash=item25b897d78b:g:SvYAAOSw4T5XHfU8
Azt persze tudom hogy biztos utángyártott, de az 5x-nek a hátlapja nem csak egy darab műanyag,
hanem vannak a felső részen ilyen sárgás dolgok, félek hogy az eBay-essel pl nem működne valami.
Esetleg valaki rendelt már hátlapot valahonnan? -
oleeg
tag
Koszonom a valaszokat, lenne meg egy kerdesem bar ez egy picit off lesz. A Partnero garanciajat elfogadja az LG szerviz?
Koszonom:
o
-
bl4ze
veterán
válasz
gyurkikrisz #11829 üzenetére
Ez erős kijelentés volt, ezzel óvatosan mert ezért rágalmazás jogcímen fel is jelenthet a Partnero.
-
agressor12
senior tag
válasz
gyurkikrisz #11829 üzenetére
Nem akarom a Partnero-t védeni,de a Mo.-s törvények megengedik ,hogy EU-n belül cégek ÁFA nélkül vásárolhassanak.
Ha neked is van egy céged,vagy meg tudod valakinek a nevére venni az [Expansys]-nál van lehetöséged ilyen vásárlásra,és akkor a vételár -27%-áért megkapod.Bootloop probléma nálam soha nem jelentkezett,nem tudom mennyire gyakori.
-
oleeg
tag
Sziasztok!
Nexus4 után keresnék telefont mivel szegény döglődik. Az 5X tetszik, de ez a bootloop probléma picit riasztó. Mennyire gyakori ez a probléma? Illetve a másik kérdésem, hogy hol érdemes megvenni? Ha jól láttam a Partnerogsm-nél még elérhető...
köszönöm:
o.
-
OttoGriffin
csendes tag
válasz
Vesti95 #11822 üzenetére
Szia!
Nekem is behalt a fingerprint, próbáltam több rendszerrel is, nem látta. Viszont a februári frissítés után (nem történt wipe, semmi ilyesmi) helyreállt. Javaslom ezt a módszert, ha nem megy, akkor nemsokára lesz egy fekete szenzorom eladósorban (amint megjön). Beszerzési ár (kb 1000 Ft)+ 1 sörért viheted, és nem kell várnod, sem szervizre, amíg megszakértik, sem szállításra, és negyed óra múlva használhatod a telefontRemélhetőleg napokon belül megérkezik.
-
mgy
senior tag
válasz
tomboy0013 #11825 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam!
Nyilván arra gondoltam, hogy a kijelzőn lefelé húzva nyílik a státuszsor. A kijelzőn bárhol, így sokkal jobban kézre esik, mint a körömnyi ujjlenyomat érzékelő. -
Vesti95
tag
Hát mi megvagyunk áldva a nexus 5x-el de komolyan... Múltkor írtam tesómé bootloopos lett, ma meg az enyémen hagyta fel a működését az ujjlenyomat olvasó. Egyszerűen nem reagál semmire.
Ötletek? Vagy ez is szervíz? -
mgy
senior tag
Újra belépve a bétába csont nélkül felment a 7.1.2, a telepítés gyalu nélkül megy, szóval minden úgy működik, mint előtte.
Azt gondoltam, milyen jó lesz a tapiszenzort használni státuszsor bizgetésre, de elsőre nem győzött meg. -
bl4ze
veterán
válasz
tamas.nick #11815 üzenetére
Gondolom 7.1.2 beta-ra nem
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
tamas.nick #11815 üzenetére
Telepítem is, köszi az infót.
-
tamas.nick
aktív tag
Februári biztonsági OTA frissítés elérhető.
Manuális kereséssel megtalálta a telóm. -
raytrace
csendes tag
válasz
tomboy0013 #11812 üzenetére
A topic összefoglalóban azt írták, hogy LG szerviz a vásárlástól számított 1éven belül vállalja a javítást.
-
raytrace
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG Nexus 5X boldog tulajdonosa vagyok. Itt vásároltam még jegelve van.
Következő a problémám: a beszédhangszóró rezonál, torzít (sajnos vásárláskor nem próbáltam ki)
Számla van 2 év jótállással IMEI szám matricával, a számlán lévő Szállító (eladó) a neten nem található, de a mobilkereskedés.hu -ra mutatnak a keresések. Vásárlás dátuma: 2016.01.25.
Kérdésem, hogy mik a lehetőségeim ez ügyben?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
tomboy0013
veterán
válasz
PrometheusX #11809 üzenetére
Én még mindig azt mondom hogyha rendeltetés szerűen van használva a telefon akkor nem lehet gond. Az meg egy másik dolog, hogy custom rom-mal ugyanúgy megvan az esélye a bootloop-nak. Simán elcseszhetik vele a telefont, így továbbra sem értem miért kellene a gyártónak egy szoftveresen házilag megpiszkalt telefon-t szervizelnie.
Száz szónak is egy a vége: Ha meg van piszkálva a teló szoftveresen akkor nem kötelessége a gyártónak ingyen megjavítani a készüléket. És ez így is van rendjén. -
PrometheusX
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #11807 üzenetére
Persze, de ha nem olyan dolgot csináltál nyitott bootloader mellett, ami miatt az eszköz meghibásodhatna, hanem egyértelműen az LG-s bootloop hiba jelentkezett, akkor az LG-nek / Google-nek felelősséget kell vállalnia az eszköz szavatosságáért, ahogy slice14 is írta.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #11807 üzenetére
Erre mondom én azt, hogy jogos, de a mai világban nem túl életszerű.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
PrometheusX #11806 üzenetére
Persze, és a Google arra is vállaljon felelősséget, hogy te milyen ROM-ot rakosgatsz össze magadnak.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #11803 üzenetére
Miért ne lenne köze hozzá? Nyitott bootloader nélkül nehéz custom romot fejleszteni (például).
-
slice14
veterán
válasz
tomboy0013 #11804 üzenetére
Hát azért ott a szavatosság is, ha elismerik a hibát a gyártó.
-
tomboy0013
veterán
válasz
gyurkikrisz #11803 üzenetére
Mellesleg az LG szerintem sokszor korrekten áll az emberekhez, itt is volt olyan akinek javították a bootloop hibát a gari lejárta után néhány nappal holott erre senki sem kötelezte őket.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
PrometheusX #11801 üzenetére
Fejlesztéshez miért kéne nyitni a bootloadert? Semmi köze hozzá.
tomboy: +1 nekem is nyitva van a BL, gondolkozok is azon, hogy vissza kéne zárni, de vállalom a felelősséget. Nem leszek boldog, ha elromlik, de nem kezdem fikázni a gyártót.
-
tomboy0013
veterán
válasz
PrometheusX #11801 üzenetére
Ez nem az LG sara hanem a felhasználóé. Azért mert valaki úgy gondolja hogy szabad rootolni a készüléket mert az interneten azt olvasta hogy szabad arról nem az LG tehet. Simán el lehet cseszni root joggal a telót és ne várja már el senki hogyha valaki elcseszi a saját telóját azt majd garanciában javítsák. Ezért hozták azt az általános szabályt hogy nem lehet rootolni. Ha valaki ezt felül írja az oké, de nem tudok ilyenről az LG-nél. Ha most vele kivételeznének mert szerinte nem az okozta a gondot akkor bárkivel kivételezhetnek. Lehet jönni a szokásos felháborodással de attól még nem lesz igaza az illetőnek. Hibázott a felhasználó és ezért nem javítják a telót. Ennyi. Legközelebb tisztában lesz azzal hogy a nyitott BL meg a root következményekkel járhat attól függetlenül hogy a neten mit olvas.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #11796 üzenetére
Szerintem kiskapu keresésről van szó: indok hogy ne vegyék át a bootloopos készülékeket, ezáltal minél kevesebb készülék árát kelljen visszatéríteniük / szervizelniük azzal az indokkal, hogy "Felnyitottad a BL-t, ugrott a garid, így jártál". Ez már csak azért sem fair, mert a Nexus telefonokat fejlesztésre használták, és biztos adódik olyan eset amikor nyitni kell a BL-t vagy rootolni mert megköveteli a munkád.
Szóval szerintem eléggé rosszindulatú indok volt hogy nem vették vissza a telefonodat nyitott BL-el. Többet vártam tőlük.Jövőben háromszor is megfontolom, hogy LG telefont veszek-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest