Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
az én Nexusomban nincs sim július óta, de nem csinál ilyet, lát minden wifit...
-
fokukac
nagyúr
nekem itt van még a régi. Szoktam rajta cikket olvasni. Amúgy fél éve pixelt használok. De annak nem ilyen jó a fogása... : )
Gondolkodom rajta, hogy elpasszoljam. Anyukámnak akartam, csak kapott egy új ájfónt a cégétől... -
fokukac
nagyúr
válasz
Hunter2 #15148 üzenetére
erről sokszor volt szó. Az egész usb power delivery-féle gyorstöltés csak úgy működik, ha nem terheled a telefont... Ezek után, ha játszol, akkor mit vársz tőle?
A navigációs dologra: én sokszor úgy navigáltam, hogy amíg nem volt rá szükség (mert épp' 100 km-t kell egyenesen menni), addig egy gombnyomással kikapcsoltam a kijelzőt, és úgy faszán töltött, nem merült.A Nexus 4-eshez pedig annyit, hogy azzal nekem mindig sokkal rövidebb kijelzőidőim voltak. Mondjuk, 3 éves korában sem volt még lassú, ellentétben az 5x-szel.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Drakmusz #15116 üzenetére
Én sima Pixelre váltottam 5X-ről.
A kamera rajzolata igen, picit szebb, a HDR pedig nem picit, hanem sokkal szebb, mint az 5X-en, ráadásul sokkal gyorsabb az egész fényképezés, nem korlátoz le 3 HDR kép után, sőt, van sorozatfelvétel is, amit egyből összefűz giffé, a körpanorámaképeket pedig _sokkal_ pontosabban illeszti össze, és szintén bírja memóriával. Illetve sokkal közelebbre is tud fókuszálni mint a Nexus.
Ellenben rossz fényviszonyok között nekem gyengébb képeket csinál, sokkal több bemozdult van, mint a Nexussal, illetve zajosabbak az ilyen képek - persze ettől részletgazdagabbak is.
De látható, hogy azért kamerában is sokkal több pozitívuma van a Pixelnek.
Használatban pedig pláne.
Amiben még gyengébb a Pixel, bár ez is szubjektív: fogása rosszabb, mint a Nexus (csúszik), és ha leesik, sérül a fém, olyan kis ütésektől is, amik a Nexus műanyagán nem is látszottak... -
fokukac
nagyúr
Na, ne essünk már túlzásokba.
Nekem is van egy céges ájfon SE, de nem szeretem, és nem is igazán látom, hogy ez miben váltaná ki a Nexust.
-a kamerája sokkal gyengébb.
-az egész sokkal kisebb.
-ezért olvasni borzasztó rajta, a böngésző nem nagyítja a betűket.
-Gépelni szintén borzasztó rajta, mert pici. Nem látod azt sem, amit írsz, mert a kis képernyő felét kitakarja a billentyűzet
-még a google-s appok is le vannak butítva az ios-en (fele annyi beállítási lehetőség, szintén kicsi betűk a gmail-ben, chrome-ban is)Igazából csak azért tartom, mert adták, néha legszívesebben földhöz verném. Bármit akarok csinálni rajta, sokkal tovább tart, mint a stock androidon.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #15084 üzenetére
Szerintem összességében még a Pixel 1 kamerája is gyengébb, mint a nexus 5x-é.
Persze sebességben, HDR-ben jobb a pixel. De rajzolatban nem.
Pláne sötétebb fényviszonyok között látszik. -
fokukac
nagyúr
bár kb. 5-6 hete már nem a fő telefonom, csak netezek a nexuson, de szerintem semmivel nem lassabb, mint mondjuk fél éve volt, és nem is merül jobban. Sose bírta sokáig, de azt tudja most is. Ha érezhetően rosszabb az akku-idő, akkor ott már az akku degradálódása is benne van, 2 éves telfonban símán lehet 700 ciklus is.
A GPS is pontos (két hete egyszer véletlenül azt hoztam el otthonról a pixel helyett, símán tudta, hol vagyok)
Ha csak böngészek, és nem sok füllel, akkor nem lassú. Na jó, a pixelhez képest igen, de az másik kategória.Amit nem bír, az a multitasking, pl. fotózás HDR-ben után mindent újratölt, mert ahhoz már kevés a memória,
illetve továbbá nem bírja a háttérben futó bloatware alkalmazásokat, mint pl. a facebook és a messenger. Próbáljátok ki ezek nélkül, esetleg a 'lite' verziójukkal.Ha pedig teker a háttérben a proci, akkor ott lehet, hogy más gond van, és egy full reset kéne.
-
fokukac
nagyúr
válasz
torrente91 #15055 üzenetére
nem tudom, mire gondolsz, nexuson nem lehet megváltoztatni az ikonok kinézetét (hogy kör vagy négyzet alakú). Pixelen és stock motorolán engedi, de nexuson nem.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Martinitius #15033 üzenetére
a német turbado-n és a német amazonon a Pixel 1. továbbra is 280 euró...
Szerintem még mindig jobb deal, mint bármilyen sziamiau : ) -
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #14988 üzenetére
na hát az történt, hogy feltámadt a telefonom...! Nem tudom mire vélni a dolgot.
Tegnap nálam volt a táskámban, de nem jutottam el vele a szervízbe. Nem kapcsolt be. Viszont melegedett.Aztán estére úgy tűnik, hogy lemerült. Elkezdett pirosan villogni. Akkor rádugtam a töltőre, és megjelent a kijelzőn a töltő-jel, majd simán bekapcsolt, mintha mi sem történt volna. Nem került bootloop-ba. Azóta úgy tűnik, hogy normálisan működik. Frissült az android, plusz összetömörítettem minden nem fotó-jelegű file-t zip-be, és feltoltam a felhőbe, de hiba nélkül tette.
Olyan, mintha csak lefagyott volna, de úgy, hogy a 15 mp-es gombnyomásos reset sem hatott rá...
Végül is kb. az előző havi frissítés óta nem volt újraindítva.
Még az akku-statisztika is mutatta, hogy hogy merült tegnap.Na mindegy, most még azért tesztelem, hogy jó-e...
Azért örülök, hogy működik. De összességében tényleg nem tudom, mire vélni a dolgot. -
fokukac
nagyúr
Na, hát tegnap este úgy jártam, hogy megnéztünk még egy sorozat-részt a Nexusról a Chromecast-ra stream-elve. Majd kb. egy óra múlva nézem a telefont, se kép, se hang.
Be se kapcsol, sötét a kijelzője, a bekapcs-gombra nem reagál, a bootloader billentyű-kombinációra sem reagál, hiába nyomom 10-15 másodpercig.
Nem tudom, hogy létezik, hogy a cserélt alaplap is tönkremegy? (szeptemberben cserélték).
Vagy lehetséges, hogy az akksi halt meg minden előjel nélkül? (kb. 30-40%-on volt, amikor utoljára néztem).
Végül is 2 éves és 1 hónapos, lehet benne már vagy 700-750 töltési ciklus (általában nem töltöttem minden nap, de volt olyan, hogy kétszer is, ha sokat fotóztam)Ha töltőre dugom, picit melegszik, de nem ég egy led se, ugyanúgy nem reagál semmire...
-
fokukac
nagyúr
válasz
amargo #14983 üzenetére
Szia, sajnos nem tudom linkelni, úgy néz ki, hogy a turbado.de már levete a palettáról. Mondom, nagyon akciós volt ez az ár, lehet, hogy csak kiszórták az utolsókat.
Pixel XL még van: amazon - €350 , saját oldaluk - €325@Focvis: ez egy sokrétű dolog. A Nexus 5x-nek az oreo volt az uccsó, és mégis használható, nem? Nem hinném, hogy attól kevésbé lenne versenyképes a pixel, hogy jajj, már csak egy főverzió jön rá. (tehát mondjuk jövő novemberig így is a legfrissebb lesz rajta a gyári szoftver, és még utána is kapja legalább egy évig a biztonsági frissítéseket)
A ~100 e Ft-os kategóriában ez is nagy szám. -
fokukac
nagyúr
válasz
wrigley #14961 üzenetére
Azért újonnan az 5x sem volt 75-80 e Ft-os telefon. Amikor bejött, 150-ért adták (annyit nyilván nem ért), aztán lement az ára 95-100 e Ft körülre.
Mint mondtam, a 286 eurós Pixel abszolút best buy, ez kb. annyi, amennyiért anno az 5x-et vettem, és cserébe egy sokkal jobb telefon.
De a 75-80 e Ft-os kategóriában jó választás lehet a Moto X4, amit az olasz amazonon szoktak 230-250 euró körül akciózni.
-
fokukac
nagyúr
Hello, én pont ma rendeltem egy akciós, első generációs Pixelt a német turbado-ról, 286 ojróért. Sajna Magyarországra nem szállítanak, csak az amazonon keresztül, ahol már €310 az ár, de még annyit is vidáman megér.
Hát még ha nem 330 lenne az euró (köszönjük Matolcsynak)
Mindegy, egy Samsungnál csak sokkal jobb vétel egy Pixel...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Teagol #14906 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem még nem jött meg ugyan a frissítés, de mostanában már nagyon lassúnak kezdem érezni a telefont, és ez nem tudom, hogy változna-e egy frissítéstől...
A kedvencem a kamera, hogy előkapom a telefont a zsebemből, a gyorshívóval elindítom a kamerát, és 5-10 mp, mire bejön, és sokszor addigra elmúlik a téma, amit le akartam fotózni...Alapvetően az újra-töltögetésekkel együtt tudok élni, de ezzel már nehezen...
Már nagyon gondolkodom, hogy lecserélem...
Csak nem tudom, hogy mire.
Lehet, szerválok egy 1. generációs Pixelt valahonnan... -
fokukac
nagyúr
szerintetek ezen usb-c kábelek közül melyik minőségi? (azaz tudja a gyorstöltést?)
[link]köszi
-
fokukac
nagyúr
Most hozzám került 3 db ilyen wellead márkájú kábel, de természetesen nem engedi a gyorstöltést, csak a hagyományos lassút.
szomorú vagyok. -
fokukac
nagyúr
válasz
WonderCSabo #14812 üzenetére
Van még valaki, akinek még eredeti az alaplapja..?
-
fokukac
nagyúr
Én most egy akksicserén gondolkodom.
Május végén lesz 2 éves a telefon, tehát egy olyan 550-600 töltési ciklus már egészen biztosan van benne, és most már érezhetően öregszik az akksi, ilyen 25-30%-os töltöttségi szint alatt sokkal gyorsabban merül, mint e fölött a szint fölött.... -
fokukac
nagyúr
Most vettem észre, hogy 588 órás (!) uptime-om van a telefonon. Azért jól bírja...
Az akku 50%-on áll 1 óra 54 perc SOT-tal, úgy, hogy fél este routereket konfigoltam és teszteltem egymás után, gyakorlatilag folyamatosan ment az inSSIDer és a speedtest..
Azért jó kis cucc ez. -
fokukac
nagyúr
válasz
Martinitius #14616 üzenetére
Ne vonjunk le ilyen általános következtetéseket. Sokaknak cseréltek alaplapot, és a többségüknek azóta is működik.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #14527 üzenetére
már miért ne tudnád? persze, ugyanaz marad a verzió. Csak egy szűz, gyors, és pörgős rendszered lesz. Nehezen szánja rá magát az ember, pedig elég könnyű visszaállítani, és utána tényleg sokkal jobb lesz.
-
fokukac
nagyúr
hát, lehet, hogy ahhoz, hogy ezek mind egyszerre fussanak, tényleg egy csúcstelefon kell, mivel mind folyamatosan futó, memóriazabáló program.
Nálam csak messenger volt, de most a múlt heti visszaállítás után lecseréltem messenger lite-ra, ami stabilan 100 MB-val kevesebb memóriát eszik.Amúgy csináld meg a reset-et, sokkal jobb lesz utána. Látod, a januári frissítés mindenkinél problémát okozott, de egy reset után tök fasza.
-
fokukac
nagyúr
válasz
alexandrosz #14472 üzenetére
Akkor se jön, ha kéritek, manuálisan?
(Beállítások, rendszer, rendszerfrissítések keresése) -
fokukac
nagyúr
Hi,
Na, én toltam egy reset. (cé báj napirajz)
Kb. egy órámba került, de ennek jó részében elvolt magától is a telefon, én meg közben porszívóztam.Kicsit jobb lett a memória és a multitask.
A rendszer korábban 1 gigát foglalt, most jóval kevesebbet...
Persze ez most egy szűz rendszer, de remélem, igy marad. -
fokukac
nagyúr
válasz
focvis #14437 üzenetére
az ES File explorer egy igazi pióca, mindig fut a háttérben, és nem kevés memóriát foglal, akkor is, ha nem is használod. Én konkrétan le szoktam tiltani, és akkor nincs ilyen gond, míg legközelebb el nem indítom...
Ellenben a fészbk, meg a messenger, azok maguktól is visszajönnek a háttérbe, hiába lövöm ki őket.
-
fokukac
nagyúr
Nekem nem merül jobban - most, a security OTA frissítés után is egy nap 6 óra készenlét volt 2 óra 55 perc kijelzőidővel.
De! Mióta 8.1 van (tehát úgy 3-4 hete), nagyon akadozik a multitask. Korábban csak akkor töltögetett újra, amikor fotóztam, stb - most már majdnem mindig. Tegnap zenét stream-eltem Chromecast audio-ra, és közben olvastam a chrome-ban, 3 fül volt megnyitva, és újratöltötte a play music-ot is, amikor visszaváltottam. Úgy, hogy semmi más app nem volt nyitva, mondjuk a háttérben ugye fut a messenger, de ennyi.
Fogok nyomni egy hard reset-et hamarosan.
-
fokukac
nagyúr
válasz
csakany2001 #14360 üzenetére
hi, kösz mindkettőtöknek. tegnapra 'megjavult a nexus 4' - szerintem digitizer gondja lesz, de most működik.
-----------------
Más: tegnap este nekem is megjött az 5x-re az OTA, gond nélkül települt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Ricsi 1984 #14376 üzenetére
Szia, ez a bootloop-jelenség. Alaplapcserével orvosolható. A magyar márkaszervíz 2 éven belül ingyen javítja, akkor is, ha csak 1 év volt a garancia, legalábbis mostanában ez volt a tapasztalat.
-
fokukac
nagyúr
Off, de azért gondoltam, felteszem a kérdést:
Faterom ma oly' ügyesen ejtette el a régi Nexus 4-esem, hogy az meghalt...
Mit érdemes ma venni ilyen olcsó, 40-50 ezres kategóriában, úgy, hogy a natúr androidhoz van szokva, de azért inkább beszél rajta, mint okostelefonozik?
thx.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Skyhigh #14325 üzenetére
Ha ismeretlen helyhez érsz, akkor persze, kapcsold be, ha úgy könnyebb, én most arról beszélek, hogy tényleg szükséges-e mindig, hogy vizuálisan lássad? mondom, a képernyő-lezáró gombot megnyomva ugyanúgy megy tovább, és szól. Azokat pedig végképp nem értem, akik felmennek az autópályára, 200 km egyenesen, de megy nekik a navi, és panaszkodnak, hogy lemerül.
Ja igen, én traffikat újabban egyáltalán nem látok a waze-ban.
2-3 éve bemondta, hogy "speed trap ahead", de úgy egy 1,5 éve semmit. Azóta még kevesebbet is használom. -
fokukac
nagyúr
Sose értettem ezt a waze / és más navi fetisizmust.
Tényleg ennyire nem találtok oda sehova?
Ha pedig a dugó miatt kell, akkor pedig tényleg kell, hogy mindig menjen a képernyő? Ha elsötétíted a képernyőt, akkor is közli a figyelmeztetéseket, de nem fogyaszt annyira.
Amúgy arra, hogy lásd, hogy merre van dugó a síma google maps is jó, és az se fogyaszt annyira.Én még az igo-t is használtam úgy annak idején, hogy el volt sötétítve a képernyője...
-
fokukac
nagyúr
válasz
alexandrosz #14311 üzenetére
Sőt, a gyári töltő nekem tönkre is ment, úgy kb. 2 héttel a garancia lejárta előtt.
De adtak egy másikat...
Most a gyári kábel kezdett el foszlani - mondjuk, még tölt, kíváncsi vagyok, meddig.
Teljesen jól sikerült a konstrukció amúgy: tehát eddig volt egy bootloop-os alaplapcsere, egy töltőcsere, és most egy foszló kábel. -
fokukac
nagyúr
én nagyon soxor töltöm az x250-es thinkpadomról, és arra is azt írja, hogy "györstöltés". Ami azért érdekes, mert amúgy kb. kétszer annyi ideig tart, mint a gyári töltővel.
-
fokukac
nagyúr
válasz
ricsip #14102 üzenetére
ilyenkor egy forrasztás nem érintkezik, azért nem indul el a telefon.
Youtube-on vanank ilyen videók, hogy hajszárítóval, hősugárzóval, stb. fújják, hogy rendbe jöjjön az érintkezés, legalább ideiglenesen.Én úgy tudtam lementeni róla az adatokat, hogy teljesen le volt merülve, és ráraktam a gyorstöltőre, és az akkora hőt generált hirtelen, hogy elindult, és le tudtam menteni mindent.
De lehet, hogy csak mákom volt. -
fokukac
nagyúr
Hello!
Most éppen az a problémám, hogy kb. tegnap v. tegnapelőtt megakadt a feltöltésben a Google Fotók alkalmazás, azt írja, hogy van még egy fotó, amit fel kéne tölteni, és csak teker-teker a háttérben, de nem tudja befejezni. Viszont nem látom a fotók között, hogy melyik az a fotó, mindet feltöltöttnek mutatja.A probléma az ezzel, hogy melegszik, és szívja az akksit. Illetve, ha új képeket készítek, azokat se tölti fel, mert vár arra, amit nem tudott eddig feltölteni...
Esetleg van ötlete valakinek erre?
-
fokukac
nagyúr
válasz
tarti8 #14051 üzenetére
nekem a céges kocsiban vagy egy sztenderd szivargyújtó usb-s töltőfej, amit a kollégámtól örököltem a kocsival együtt, és az nem tölti az 5x-et, egyáltalán. Konkrétan egy kanyi amper se megy bele, pedig ég a kis villám-jel, de közben merül tovább.
Az ájfónt meg közben tölti faszán.SZóval nem mindegy, hogy milyen a töltőfej.
-
fokukac
nagyúr
Nekem villog nem fogadott hívásnál. Kéken. Elég gyakran.
De lehet, hogy ez a Te hatásod@vacs: én N5-ről 5x-re nem váltanék most, kihagynék egy lépcsőt inkább, és mennék valami 4 GB RAM-os készülékre.
Ha az N5-ön kevés a 2 GB RAM, itt még inkább kevés lesz.
Itt újratöltődnek a dolgok, ezzel együtt kell élni - viszont szép képeket csinál, és ha nem nyüstölöd nagyon, akkor kibír két napot is akár (nekem). -
fokukac
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #13871 üzenetére
az általam linkelt korábbi mobilarénás cikkben az áll, hogy a file-alapú titkosítás csak azokon a telefonokon aktív alapból, amik eleve a 7.0-val jelentek meg. Amik 6.0-val jelentek meg, azokon külön aktiválni kell, és az 5x is ilyen.
"Noha a fájlalapú titkosítás alapból csak a 7.0-val megjelenő mobilokon lesz aktív, míg másokon (így a nálunk járt Nexus 6P-n) a fejlesztői beállítások között kell aktiválni a dolgot"
-
fokukac
nagyúr
Titkosított a telefonod, de itt több dologról van szó, ami keveredik.
Az egyik a rendszerszintű titkosítás (ez az alapértelmezett), a másik pedig a file-alapú titkosítás. Ez utóbbit tudod aktiválni a beállításokban. (de óvatosan, mert ez gyalul mindent a telefonról) -
fokukac
nagyúr
1 napja és egy órája vettem le a töltőről, és 2 óra kijelzőidővel 36%-on vagyok. Szerintem ez nem rossz, úgy, hogy közben csináltam kb. 30 fotót és egy animgifet is.
Azt állítom, hogy az "intenzív használat" (navigáció, játék, HDR-es fotózás stb.) nem ugyanaz, mint amikor csak cikkeket olvasol a böngészőben.
Nyilván nagyon függ az egyéni felhasználói szokásoktól is, meg attól, hogy hol használod (szobában =>kisebb fényerő is elég, vagy kint, tehát nagyobb fényerő kell, hogy milyen a térerő / wifi-jel),
és szerintem az is számít, hogy mi megy a háttérben. A fészbúk-alkalmazással nekem csak negatív tapasztalatom volt, nem is használom, böngészőből fészbúkozok, mert jobb.
Viszont azt is megfigyeltem, hogy vannak oldalak, amiknél a böngésző teljesen el tud szállni, akkor is, ha nem is olvasod - valami script fut a háttérben, és frissíti magát (pl. a fészbúk ilyen) - az ilyen oldalakat nem hagyom ott a böngészőben, és ennyi. -
fokukac
nagyúr
Szerintem folyamatosan fals összehasonlításokat teszel -
- vagy azért, mert a több, mint 2 napos készenléti idővel számolsz (ami önmagában sokkal több, mint ahogy az emberek többsége használja, meg eleve, két nap alatt 40 perc SOT, akkor nem is kell neked telefon...
)
-vagy azért, mert intenzív fogyasztású alkalmazások használatát feltételezed (waze, igo, vagy bármilyen navi).
Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan a háttérben futó app-okat használsz (viber, facebook).
Ha ezeket leírtanád, biztos, hogy sokkal jobb lenne az egész
Ha pedig navigálsz, ki lehet ám kapcsolni a képernyőt, úgy is bemondja a waze, hogy jobbra 2 km múlva....
-
fokukac
nagyúr
válasz
eladogeppc #13776 üzenetére
"De az, hogy egy készüléket nem tudok csak napi 2-3 órát , max 4-et úgy használni, hogy már töltő után kell kajtatnom, az nagyon gáz."
Szerintem a Nokia 6310 lesz a Te telefonod.
Azzal elmentem nyaralni töltő nélkül, mert kibírta két hétig... -
fokukac
nagyúr
válasz
eladogeppc #13726 üzenetére
Nekem sose jön ki az a képernyőidő-összeg, ha elkezdem összeadni a programokhoz írt képernyőhasználatokat.
Az alkalmazásoknál összesen 70 percet számolok, ellenben felül 1 óra 56 percet ír - nekem ez tűnik reálisabbnak. -
fokukac
nagyúr
válasz
eladogeppc #13652 üzenetére
Hogyhogy mennyire igaz?
Mit gondolsz, miért írjuk, azért, mert nem igaz? -
fokukac
nagyúr
válasz
csakany2001 #13627 üzenetére
Igen, ez a valószínű. Elvégre, ha emlékeztek, az első bootlop-para akkor indult, amikor jött a Nougat... Pont a hosszú terhelés miatt.
-
fokukac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest