- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Elég rég ajánlották itt a lightflow - LED Control programot az elmulasztott események ledes jelzéséhez. Sokáig jól működött, de az utóbbi időben a Viberrel nagyon rakoncátlankodik. Az eseményeket nem jelzi, néha meg olyat jelez, amit már megnéztem a Viberen. Most nem tudom, hogy a Viber az oka, vagy a lightflow, mindenesetre gondoltam megkérdezem, hogy most melyik alkalmazást ajánlanátok, kinél mi vált be az események villogó jelzésére. Van-e jobban működő?
-
stewe780
őstag
8.1 alatt nem találom, hogy az egyes alkalmazások mennyit használtak az akksiból. Beállítások/Akkumulátor/rányomok az akksi jelre felül, akkor csak olyan van, hogy
Rendszer 12%
Alkalmazások 5%
Mobilhálózat készenléti mód 1%
...
...De régen találtam olyan listát, ahol az alkalmazásoknak egyesével is mutatta az akkumulátor használatát. Ilyenünk most nincsen, vagy eldugták?
-
stewe780
őstag
-
stewe780
őstag
Üdv Mindenkinek!
Tegnap 8.1 update, ma FR és belakás.
Jelenség: ha a bt füles csatlakoztatva van, akkor ha hívnak, a telefon kb egy másodpercig csörög, majd teljesen leveszi a csengetés hangerejét. Ez bug vagy feature, vagy állítani lehet? Találkozott már valaki ilyennel? -
stewe780
őstag
válasz
Teagol #14060 üzenetére
Muszáj, mert különben összetöröm.
Ma reggel másodperceket vártam mindenre, szó szerint mindenre, még egy billentyűzetre is. Tényleg 2 főverzió óta nem volt FR rajta. Gyakorlatilag még soha...
Leszedtem róla minden file-t, képet, videót, csengőhangot, stb... ha most visszamásolok 1 az 1-be minden lemásolt holmit, 7GB-al nő a szabad terület. 7GB szemét, azért az nem kicsi... -
stewe780
őstag
válasz
Skyhigh #14055 üzenetére
Nincs szösz, nincs semmi hw módosulás,ugyanezzel a kábellel szedtem le a képeket videókat stb. Most meg úgy érzi, mint egy normál töltőt a PC-t. Kollégámnak szintén 5X-e van, azzal jó. Nálatok FR után rádugva PC-re megy a választási lehetőség az USB módot illetően mindenféle hercehurca nélkül? Ez nálam szürke.
Még sosem csináltam FR-t mióta megvan a telefon, lövésem nincs ilyenkor minek kell mennie, minek nem, két főverziócserés a gép FR nélkül, és most már nagyon belassult, ezért gondoltam, hogy meglépem. -
stewe780
őstag
Segítség!!!
Factory Reset volt, a gombos változat, volt wipe cache, meg wipe data.
Restart, beállít, másolnám vissza a dolgokat, sehogyan sem látja a PC. A telefonon a beállítások/társított eszközöknél az USB szürke, nem lehet kiválasztani az USB módot, csak tölt a PC-ről. Legördülő menüben meg sem jelenik, hogy USB mód választás. Másik nexus 5X-el prímán megy a fájlátvitel ugyenerre a PC-re. Gyanítom valami elment a Factory resettel és most fel kellene rakni, hogy a fájl átvitel működjön. Valakinek van ötlete? -
stewe780
őstag
2., Hálás köszönet
1.,
+bl4ze: 8.0 Oreo mindenféle hack nélküli OTA frissítés. Nekem bizony ennyi a lista, nincs tovább akármennyire akarom görgetni:
Alkalmazásadatok
Híváslista
Eszközbeállítások
Google Naptár
Google NévjegyekSMS Backup lesz ebből a biztonság kedvéért
Egyszer meg akarom lépni az FR-t, nagy problémám nincs, működik minden, csak már 2 nagyobb update is jött, szóval ártani nem árt.
-
stewe780
őstag
"A híváslista és az sms nálam is azt írja. De ezek nem fontosak."
1., Nálam a Beállítás/ Rendszer/ Biztonsági másolat alatt nekem nincs sms, csak híváslista. Szerintetek megmaradnak az sms-eim, egy FR után? Nekem azért fontos lenne...
2., Az FR mit takar? (Jelentését tudom, Factory Reset, csak azt nem, hogy mit indítsak : )
- Beállítás/ Rendszer/ Visszaállítás/ Alapbeállítások
vagy
- Beállítás/ Rendszer/ Visszaállítás/ Gyári adatok visszaállítása -
stewe780
őstag
Üdv Mindenkinek!
Rég jártam erre, nem volt semmi gond a telóval.
Most megjött az oreó, sima OTA.
Én mindig használtam a LightFlow-t, hogy az események különböző színnel villogjanak. Az Oreo óta viszont mindig megjelenik még1 üzenet 'Android rendszer" cimkével, hogy a LightFlow fut a háttérben. Az értesítéseknél a "Háttérben még futnak alkalmazások" alatt mindent kikapcsoltam, és a Fontosságot is az elérhető minimumra raktam, de akkor sem tűnik el az értesítések közül.A kérdésem, hogy lehet ezzel valamit tenni, vagy szokjam meg és kész?
-
stewe780
őstag
Nem aktuális...
-
stewe780
őstag
Nem tudom, hogy a 7.0 vagy mitől lett, de ha most több címzettnek küldenék sms-t akkor kis papirrepülő (amivel a küldést jóváhagyom) alatt megjelenik egy mms felirat. Most ez ilyenkor mms-t küldene tripla pénzen?
Szerk: csak ha elkezdek gépelni, akkor jelenik meg az mms felirat.
-
stewe780
őstag
Miért megy a sírás? Mit nem kapunk meg?
-
stewe780
őstag
válasz
HUNgabus #9407 üzenetére
A samu fókusza 1edülálló a telefonok között, viszont a fényképei zajosabbak. Ez tény. Amúgy ha választanom kell egy életlen és egy zajos fotó között biztosan én is a zajost választanám, viszont itt jön be az árkategória. Ebben a szegmensben a nexusnak nincs párja. És ha csak a minőséget nézem, nem a fókuszt, akkor pedig a legjobb. Ma is. Árkategóriától függetlenül a legjobb.
-
stewe780
őstag
válasz
fabri07 #9394 üzenetére
Az 5x nem huzamos használatra van kitalálva. Ha esetenként kell valamire tök jó, de huzamos használattal 15-20 perc után eléggé visszaveszi a proci sebességét. Ez az egyetlen hátránya. Ha te ezen esténként fél-egy órát facebookozni akarsz akkor nem lesz az a pörgő-pattogó érzésed. Az már más kérdés, hogy ebben az árkategóriában azért a többi sem egy bajnok. Amúgy kamerában nincs jobb, és az is nagy előny, hogy a google-től érkező frissítéseken nem ül gyártó, sem pedig szolgáltató. Az ujjlenyomat olvasó nagyon kezes, gyors, pontos. Az akku szűkre van szabva, de a jelenlegi körképet tekintve az sem átlag alatti inkább csak átlagos. A képernyő tökéletes, a kihangosítós hangszóró átlagos. De ha másokat kérdezel akkor a kihangosító inkább átlag alatti, de én speciel rosszabbra számítottam, ahhoz képest amit itt olvastam a fórumon.
Szóval nem kiemelkedő a gép, de kategóriájában szerintem a többin sem hasít jobban. És akkor már ennek legalább van 1-2 igen hasznos, kiemelkedően jó tulajdonsága, amiben a legjobbakat is lekörözi.
Az igazat megvallava viszont az igazi játszós, multimédiás, facebookoló telefonok nem 100kHUF alatt vannak.
-
stewe780
őstag
válasz
fabri07 #9372 üzenetére
Kellene valami preferenciasorrend, hogy mi a legfontosabb, aztán mi, és aztán, és végül mi az ami a legkevésbé számít. Innen meg már neked is menni fog a választás.
Nálam például elsődleges volt a kamera minősége. Ebből egyértelműen az 5X lett.
De ha mondjuk elsődleges a kis méret, akkor 5s.
És így tovább, biztos a másik kettő felsorolt is valamiben kiemelkedő. Ha más nem az árában -
stewe780
őstag
Esetleg mást is érdekelhet:
ez + ez összekötve és rádugva az 5X-et nekem azt írja, hogy gyors töltés folyamatban. Aránylag értelmes áron, és nem kell egy hajóutat kivárni egyik webáruház esetében sem.niof: Az az fr, az nem hr?
Vagy most mi a gyári visszaállítás kétbetűs kódja?
Mindenesetre nekem sem volt még. Egyike vagyok azon keveseknek, akik megvárták az OTA 7.0-át.
-
stewe780
őstag
Az akksi időt illetően (sajnos nálam is előjött a napi két töltés) én sosem értettem a 4-5 órákat. Amikor még jó volt minden, akkor is 3 órá 10 perc jött ki: [link]
Most meg gyakorlatilag leesett 2órára, vagy az alá... 4 e-mail, exchange active synch, 6 csevegő, és napi 1,5 óra waze a "normál" folyamatokon kívül (telefonálás, frissítések, rendszer stb...). Ez nálam most napi két töltést kíván. Majd 1szer talán komolyabban foglalkozom vele, hogy mitől csökkent le, de most sajnos nincs rá időm. (Meg aztán kicsit reménykedek benne, hogy ha esetleg valami frissítés tett be, akkor egy következő frissítés meg is javítja a dolgokat, és akkor nem kell erőlködnöm vele.) -
stewe780
őstag
válasz
csordas11 #9231 üzenetére
Ahogy a válaszokat elnézem, kb zéró esély van megtalálni a hibás alkalmazást. 1-2 hét rászánásával, néhány progi leszedésével, majd egy napos teszteléssel, másik este másik alkalmazások leszedése, majd megint teszt, esetleg a végén megfejelve egy HR-el talán, de tényleg csak TALÁN rátalálnék a bűnösre. Pffff... Szép kilátások
Na akkor kb. itt szarom le az egészet, töltöm én is naponta 2szer. Nem, képtelenség, hogy egy telefon ekkora szeletet hasítson ki az életemből.
Mindenkinek szép napot!
(Majd néha azért bele-bele olvasok a topicba, hátha lesz erre valami egyszerűbb pár perces eljárás.)
-
stewe780
őstag
Üdv Mindenkinek!
Rég jártam erre. Sokáig olvasgattam még, de aztán már olyan mennyiségű lemaradásom gyűlt össze, hogy ezt már nem tudom bepótolni.
Szóval amiért újra itt vagyok, hogy a végzet engem sem került el. Ma pontosan dupla annyi akksit evett az android rendszer, mint a képernyő. Régebben többeteknél előjött ez, van már megoldás arra, hogy megtudjuk melyik alkalmazás nyaggatja a rendszert?
(A rendszer kivárt OTA 7.0 reset nélkül. Cache ürítés, restart megvolt. Gyári visszaállítást nagyon a végső megoldásnak hagynám...) -
stewe780
őstag
válasz
bedibazsa #8172 üzenetére
Igazából annyi a tapasztalat, hogy így kell egy frissítésnek történnie. Letöltötte, molyolt vele, aztán kérte a pint és kész. Első ránézésre megy minden. A menüsáv kicsit más, meg az előző programok listája lassabban csúszik be a képernyőre.
Ha majd van valami jelzem, de az OTA-t is azért vártam ki, mert nem nagyon van időm foglalkozni vele, szóval ezt sem fogom cseszegtetni, ha működik minden akkor örülés, ha meg valami nem megy, úgyis kiabálok ide a fórumra
szerk: néha csak az olvasási lemaradásom is alig tudom behozni itt a fórumon...
-
stewe780
őstag
Na nem tudom kivárta-e valaki, nekem most jelzett normál verzión az OTA, töltődik lefele a 7.0....
-
stewe780
őstag
A ledek nektek is könnyen karcosodnak? Most nálam konkrétan a laser fókusz sötét ledje már elég karcos. Szerintetek ez hazavágja a fóusz pontosságát? Eddig nem vettem észre, hogy rosszul fókuszálna, de már nem tudom hogyan vigyázzak rá.
( Szerencsére a fényképező üvege még makulátlan. )
-
stewe780
őstag
SMS-be nem lehet soremelést tenni? Olyan billentyűzet jön fel, hogy nincs rajta ENTER
-
-
stewe780
őstag
Vagy a T-mobil szaraxik, vagy a telefonom megy tönkre...
Eddig semmi gond nem volt az LTE-vel jött rajta a net, ahogy kell, Budapesten, vidéken egyaránt. Most Budapesten tegnap óta hol van net, hol nincs...
Van itt T-mobilos Budapesti? Működik az LTE?
(Telefon restart, mobilnet kibekapcs volt, ja és 3G-n minden ok.) -
stewe780
őstag
Juteszmbe, nálam nincs root, meg 7es, meg semmi titkosítási módosítás, viszont idáig elmerészkedtem én is, hogy lett fejlesztői menüpontom.
A kérdésem, hogy igazából azt hittem majd ez eltűnik egy restart vagy mittudomén után, de nem. Szóval, hogy el lehet tüntetni, vagy most már mindig telefon fejlesztő maradok?
-
stewe780
őstag
válasz
Heisenberg69 #7128 üzenetére
Kicsit szubjektív nekem a lötyögés szó. Na, ha körömmel nyomom oldalról mint állat, akkor azt a hajszálnyi rést, ami a gomb és a széle között van, el tudom tüntetni, de hát ez nem lötyögés.
-
stewe780
őstag
válasz
Heisenberg69 #7125 üzenetére
Gomb lötyögés nincs, úgy állnak mint Katiban a gyerek
Sim annó síkba bement, hátlapot nem akarom/tudom normál használat során nyomkodni a spigen tok miatt.
Mondjuk nekem a kamera sem zörög, de mivel itt majdnem mindenkinek zörög, lehet, hogy az enyém a rossz
-
stewe780
őstag
-
stewe780
őstag
A fene tudja, nekem nem hajlandó zörögni, akárhogy rázogatom. De ha sokaknál zörög biztosan nem hiba.
-
stewe780
őstag
válasz
csakany2001 #6543 üzenetére
+1
Időhiány miatt én is megvárom az OTA-t. Meg igazából teljesrn jól használható most is a telefonom, és nem nagyon hiányzik semmi a nugátból. De azért ha megjön az OTA rányomok, de nem szívesen álligatnék be újra mindent. Remélem nem lesz szükség rá.Nálam nem zörög semmi. A régi Nokiában zörgött az optikai stabilizáló lencse mozgása, az olyan szabadon mozgó, de ebben nem hallok semmit.
Nyújtás normális a nagylátószög miatt.
-
stewe780
őstag
Fényerő (exposure compensation) lett a gyári kamera appban annál aki felrakta a végleges N-t? Valahol írták, hogy újra elérhető lesz.
-
stewe780
őstag
Úgy tűnik nincs ma az MA a helyzet magaslatán, erre már válaszoltam egyszer, aztán kissé elerhetetlen volt az oldal, most meg sehol a válaszom...
Nem úgy van, hogy véletlenszerűen elszórja 1-2 hét távlatában a készülékek között a letöltéseket? Tehát mondjuk nekem majd csak jövő hét kedden jelez a gép, hogy letölthető?
Más: Nektek jól kezeli a két wifi és mobilnet közötti váltásokat? Tehát nekem van az otthoni wifi, meg a melóhelyi. A kettő között mobilnet. Ma bejöttem, munkahelyen felkiáltójelesen mutatta a wifit. Szerinte csatlakozom, de nincs rajta internet. Wifi kibekapcs, újracsatlakozás, semmi... Csak a telefon restart oldotta meg.
-
stewe780
őstag
Mostanában sokszor felugrik itt az MA-n a chrome-ban, hogy az "Az oldal mobilbaráttá alakítása". Ezt ki lehet valahol kikapcsolni?
-
stewe780
őstag
De most már kíváncsi vagyok, hogy ki használ itt főzöttet, és ki gyárit? (béta is annak számít
)
Nálam gyári hatos ketyeg.
-
-
stewe780
őstag
válasz
brownus #6354 üzenetére
Mivel sem szolgáltatói, sem gyártói vackokkal (amiket utólag általában nem lehet egyszerűen eltávolítani) nincs megpakolva a rendszer, ezért elég ritka rá a főzött rom. A gyári rendkívül csupasz és pont ezért rendkívül gyors is. Simán belakod pár appal a kedved szerint főzés nélkül is. Na meg ugye a gyárira egyből jönnek ota frissítések, nagy könnyebség ez, mint mindig kézzel pakolgatni a főzött romokat.
A root már ugye más kérdés, ha kell, megléped.
-
stewe780
őstag
válasz
Skyhigh #6328 üzenetére
Na megvan. Tehát: beállítások/ alkalmazások/ fotók/ tárhely/ adatok törlése. Ez után a drive-ban történő törlés nem szinkronizálódik a telefonra. Majd a fotók programot elindítva újra ki kell választani a fiókot, és onnantól ismét élnek a szinkronizációk. Most teszteltem, működik.
-
stewe780
őstag
válasz
Skyhigh #6328 üzenetére
Találtam valamit: [link]
Ki akarom próbálni egy most lőtt tesztképen, de hiába nyomok azon a felhőcske ikonra, kiírja, hogy 1 file feltöltés van hátra, de nem tölti fel.Hosszan nyomok rá, kiírja, hogy feltöltés azonnal, de nem történik semmi, nem jelenik meg a drive-on több perc múlva sem... Nem értem én ezt.
-
stewe780
őstag
Valahogyan sikerült az egyik fényképemet a felhőbe szinkronizálnom. (Eltűnt róla az áthúzott felhőcske jel) Hogyan tudom a felhős példányt törölni anélkül, hogy a telefonról ne töröljem? Most ha a drive-on rányomok a törlésre azt mondja, hogy minden eszközömről is törölni fogja, szóval nem mertem rányomni a rendbenre, mert félek, bogy a telefonról is eltűnik. Viszont sehol sem látok olyat, hogy csak a felhőből töröljem, arra az egy képre hogyan kapcsoljam ki a felhős szinkront?
-
stewe780
őstag
válasz
troszti #6212 üzenetére
De, ki kell jelenteni! Ha mégis csak menni fog semmi gond, de ha meg nem fog menni itt sírnak majd a userek. Tudom, hogy számítógép árban mennek ma a telefonok, és többen egyetlen eszköznek szeretnék használni, aztán meg jönnek a korlátok és a nyöszörgés. Arra próbáltam rávilágítani, hogy ha ezt nem akarjuk békésebb lesz az életünk. Ez egy telefon, elfut rajta sokminden, de nem a hosszabb többprogramos használatra van ez kitalálva.
-
stewe780
őstag
válasz
margithid #6199 üzenetére
Attól függ mit akarsz egy telefontól? Viber, Messenger, Chrome 3 lappal, zenéljen meg navigáljon egyszerre? Erre biztosan kevés lesz. De egy böngészőoldal mindig gyorsan fog megnyílni benne, ha épen arra van szükség. Meg a navigációval sem lesz semmi gond még nagyon sok ideig. Nem, ez nem egy számítógép, nem egy noti, de még nem is egy tablet, ami előtt otthon órákat is kényelmesen el lehet tölteni. Ez egy telefon. Minden elfut rajta, és mindent meg lehet oldani rajta, de nem egyszerre.
-
stewe780
őstag
Még sosem nézrtem, de most direkt odafigyeltem a gépre, hogy ne töltsek rá. 10%-on most már felnyomom töltőre, 3óra10perces SOT lett a vége. Ebben benne van 2 éjszakai merülés. (Nálam 3% körül merül egy éjjel.) Volt 1,5 óra waze, vagy 20 perc telefon, a többi böngésző, játék, stb..
Igazából nem véleményezem, mert nem érdekel. Ha kér enni adok neki. A nokiámat napi 2szer töltöttem...
Mindenesetre azért jó tudni, hogy 3óra kijön belőle hosszútávon is.
-
stewe780
őstag
Akinek fontos a kamera most vásároljon, amíg lehet kapni! Az új nexusok közül a kisebbik az eddigi hírek alapján biztosan gagyi kamerát kap! Ilyen fényképezős mobil nem lesz a közeljövőben ilyen áron, ezt le merem fogadni.
-
stewe780
őstag
Na első körre semmi. MediaMarkt,.Speedshop és nem találtam megfelelő méretű tokot. Mondjuk a Speedben nem is mutattak semmit, szerintük nincs és kész. Sajnos az ilyen kis értékű dolgok nem nagyon mozgatják meg az eldókat, pedsze ha a telefon kellett volna, biztosan szaladgáltak volna... Azért nem adom fel, de mára ennyi...
-
stewe780
őstag
Aztaaaa, na ez kellene nekem is. Megmutatom most milyen, de hogyan kell képernyőképet csinálni?
Nem tudom eddig csiláltam valamit rosszul, vagy mivan, de most több oszlopos lett! Szuper!!!
Mondjuk eddig opera miniztem, lehet azzal volt a gond, de most visszatértem a civilizációba!
-
stewe780
őstag
Spigen thin fittel valaki használ még plusz tokot, olyan beledugom bőr szerű tokra gondolok. Vennék egyet, de nem tudom melyikbe fér el ezzel a kis plussz védelemmel a hátán. A boltokba meg a jobbak sajnos elég jól be vannak csomagolva, szóval nem lehet kipróbálni.
-
stewe780
őstag
Igazából ez a mėret nekem egy kicsit már nagy. Számomra valahol az 5" vagy az alatt lehet az ideális. Viszont minden más tekintetben annyira egyeznek a képességei az igényeimmel, hogy elfogadom a kissé túlméretességét. Böngészéskor a híroldalak viszont ezen is egyoszloposak. Képpont van elég, a mérete is nagyobb, mégsem lesz többhasábos egy index.hu. Ezt meg szimplán nem értem.
-
stewe780
őstag
válasz
tomboy0013 #5982 üzenetére
Persze-persze, csak kiváncsi vagyok, hogy kétszer ennyiért is lényegtelen dolgok ezek, vagy ott már odafigyelnek a részletekre is.
-
stewe780
őstag
válasz
tomboy0013 #5979 üzenetére
Megnyugtató.
-
stewe780
őstag
Töltésről jut eszembe, nálatok jól saccolja a töltési időt? Nekem az utolsó 10 perc vagy 20 alatt telik le a teljes feltöltöttségig. (gyári töltővel).
-
stewe780
őstag
Az iránytűt még meg sem néztem, de nálam is van vagy 45 fokos difi. Mondjuk az annyira nem zavar, a telefon vásárlása óta egyszer sem néztem rá, de tény, hogy teljesen szar
A töltés alatti lassabb ujjlenyomat olvasas nálam olyan, hogy én eddig magamtól nem vettem észre, de ha figyelgetem tényleg lassabb, de olyan kicsi a különdbség, hogy eddig nem is vettem észre.
Amúgy a legtöbb hibát itt olvasom, és ha figyelgetem, fennáll nálam is, de ezek olyan mértékűek, hogy tényleg ha nem olvasok utána fel sem tűnik, szóval egyáltalán nem zavaró mértékű. Ha valakinél komolyabban jelentkezik és rászánja magát a szervízre, azért majd írja meg mi történt, kiváncsi vagyok csinálnak-e vele valamit, de ezek szerintem alapvető sanátosságai, gyengeségei a telefonnak, nem kifejezetten hibák. Mondjuk azért a 45 fokos iránytű eltérés nem kicsi, ha gyakran kellene, lehet, hogy kivágnám a balhét, de engem most jobban zavar a vízmérték pár fokos hibája. Ezért lenne jó ezeket utólag kalibrálhatóvá tenni, és akkor nincs vele gond.
-
stewe780
őstag
A vízmérték szenzorát lehet globálisan kalibrálni? Találtam egy játékot, amiben nincs kalibrálás, a "Vízmérték" nevű alkalmazás meg úgy tűnik, hogy csak saját magára nézve kalibrál.
-
stewe780
őstag
válasz
PrometheusX #5898 üzenetére
Spigen thin fit, ettől vékonyabbat nem nagyon találsz. Nekem nagyon bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest