- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkosaras
aktív tag
válasz
Freeman007 #11860 üzenetére
Köszi!
Közben próbáltam egy cash ürítést a telefon appon belül, majd egy teljeset a recovery-ből is, de nem használt. Már azon voltam,hogy visszateszek egy korábbi verziót az app-ból, de közben egy újabb restart megoldotta a problémát
Teagol: én is vodás vagyok, lehet ott ment a sz@rakodás
-
mgy
senior tag
válasz
Freeman007 #11538 üzenetére
Örülök, hogy te jobban tudod, én mit tapasztaltam (úgy, hogy a négy telefonból kettőt nem ismersz).
Nyilván elnagyolt volt a fogalmazásom, de navigálásra ez a telefon szerintem rosszabb, mint a másik négy.
Ettől függetlenül simán használom, tudomásul vettem, hogy ez ilyen. -
zzola
titán
válasz
Nekem magasra van állítva a pontosság, elindítottam a térképet 2-3 másodperc után már pozicionált. Most Villánybann vagyok egy házban...
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
Nexus 4 használja a Glonass-t is.
5X viszont szeret ugrálni, mikor egy helyben tartózkodom sokáig (pl munkahelyen): kép. -
mulatosdj
aktív tag
válasz
Freeman007 #11276 üzenetére
Értem és köszönöm!
Akkor próbálom lesni a hirdetéseket.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Freeman007 #11240 üzenetére
Közben tök véletlenül találtam megoldást a dologra. Nexus 5-nél is előjöttek ilyen gondok. A megoldás pedig annyi, hogy nyomva kell tartani a headset-en a felvevő gombot miközben bedugom a csatlakozóba és akkor rögtön felismeri... Az eszem megáll. Gondolom ezt az android 7.1.1-gyel kaptam ajándékba mikulásra. Remélem a következő frissítéssel korrigálják a dolgot mert 6-tal meg 7-tel még normálisan működött.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Freeman007 #11238 üzenetére
Nincs benne kosz már megnéztem, meg akkor másik fülessel sem működne. Szóval nem értem mi az francért nem működik... Gyűlölöm az ilyen megmagyarázhatatlan dolgokat, régen működött gond nélkül most meg csak úgy hirtelen nem megy... Persze csak ez, ha valami gagyi szart beledugok az gond nélkül teszi a dolgát... Hihetetlen.
-
d.mate08
tag
válasz
Freeman007 #11228 üzenetére
Ez stock ROMnál nem lehetséges.
Más: akinek hamar merül, tegyen egy próbát ezzel a kernellel: http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/development/kernel-flash-kernel-v1-0-october-15th-t3480827 Nálam bejött. 😉 -
Freeman007
senior tag
válasz
Freeman007 #11170 üzenetére
Erre senkinek nincs ötlete: "Gyári rommal 711 androiddal tud-e olyat hogy a hívásnál a kapcsolat létrejöttekor rezzen a telefon? Rezgés erősséget lehet valahol állítani?"
-
glehel
senior tag
válasz
Freeman007 #11170 üzenetére
fogalmam sincs hogy a "gyári" 7 tud e ilyen funkciót de a YAOSP az biztosan tudja és nagyon stabil és "tiszta" android.Teljesen magyar nyelvű minden funkciója.
-
zzola
titán
válasz
Freeman007 #11178 üzenetére
Azt nem tudom...
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
Freeman007 #10666 üzenetére
A dobozán, a széria szám első 3 száma
-
bruxelles
tag
válasz
Freeman007 #10646 üzenetére
Szia! En arrol valtottam, kijelzo es a kamera az hatalmas elorelepes. Nagyon szeretem az ujjlenyomat olvasot is.
Negativum, hogy szerintem teljesitmenyben elmarad tole. Pl hiaba ugyan annyi a ram, sokkal tobb alkalmazast tudott memoriaban tartani az n4-em, itt szamomra keves ez a 2 giga.. ott bosegesen eleg volt.GPS nagyon jol mukodik
-
Taci
addikt
válasz
Freeman007 #10646 üzenetére
Vásárláskor mire érdemes figyelni, mit kell feltétlenül kipróbálni, mi lehet rajta problémás?
A Topik-összefoglaló szerint:
Mik a különbségek a különböző szériák között?
Mindegyik verzió hardverben megegyezik (509, 510, 511, 604, 606, 607, 608). A kölönbségek az esetleges hibás töltő vagy a 6xx-es széria esetében a typ-c -> usb-a adapter megléte a kiszerelésben.
• 509 - Európába alig került.
• 510 minden 4-5 töltőjével gond lehet (ezen töltőket az LG cseréli garanciában)
• 511 verzióban, már nincs rossz tölő, ami az 510-re jelemző volt
• 604-606-607-608 usb type c - microusb átalakító a dobozbanElőforduló hibák?
• Töltés közben a telefon érintője gyengébben reagálhat.
• A fehér és a kék készülékek elszíneződhetnek, bebarnulhatnak, besárgulhatnak. A fekete esetén is megjelenhet kopásnak kinéző elszíneződés.Szóval ezek szerint inkább feketét, és 6xx-szériásat válassz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest