- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crestol
tag
Khm igen nagyon jó árban van!
Nexus 5x 32GB 65 ezer?
Menjmár...
Érdekesség...: Kötelező mindenkinek elolvasni!
Tessék nagyon jól járni!
Eléggé lementek az árak!
-
Crestol
tag
Vélemény:
Ha hallgatsz rám első körben nem vennék rá...Még akkor sem, ha magadnak építed át, egy ilyen mutatvány amit szeretnél az én költségvetésem alapján kb 20 ezer forint.
Jó pénz...
Persze és az idővel is játszol, ha sufni GSM-be viszed összeteszik 7ezerért az úgy már patika!
Viszont felesleges a készülék lassan 3 éves, szerintem neméri meg beújítani egy ilyen mutatványra, inkább helyette add el, és vegyél egy másik készüléket hozzá dobod amit rá szánnál!Én is ezt akartam megvalósítani, egy fekete strapa házat, piros házra. Mindent kicserélni nagyon jó lenne igen olyan mintha új telefon lenne, de valahogy szerintem ne...
Idő mire megjön ebay-ről...
Segítség:
Egyébként rá tudsz kérdezni az eladókra, hogy az adott hirdetés magába foglalja-e a hátlapot, megtudod kérdezni tőle, hogy utánagyártott-e, de van olyan korrekt mutatvány is, ami a magyarokra nem jellemző, hogy mindent a szádba rágnak küldenek ezer képet. aranyosak... kedvesek.
Pl.: Ez épp hátlapos, megkérdeztem hogy a hátulján ott-e a Nexus felírat és igen, küldött képet, hogy ott van de elvan takarva egy ragasztó szalaggal, és a tasakot nem akarja ezért felbontani korrekt!Örülök, ha tudtam segíteni bármi kérdésed van, itt vagy üzenetben!
Én is erre készültem, ha mégse tudtalak lebeszélni, akkor a legkevesebb hogy segítek!
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged