-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
-
dnelb
veterán
jah, ugyanaz a kamera mint 6pben ami meg kb mindent ver. amiket felsoroltal hibákat egyiket se tapasztaltam
nekem a ram nem tetszik, valamint a 808as proci thermal kezelése egy csőd, 45 fok felett gyakorlatilag nincs csak 4 gyenge magod. most nyáron árnyékban használva elég 15p es marad 4db 960mhzes a53as magod, a telefon meg atalakul egy galaxy s2ve sebességben
g4ben ez 60 fokra van állítva, szóval katasztrófa az 5x.akku idő kb 1 órával jobb mint n5on, az 3at bírt ez 4et.
xda ha érdekel -
Fkris
őstag
Nüansznyi különbségek vannak, nekem nem érne meg ennyit a kicsivel jobb kamera meg az ujjlenyomat, akksi idő meg fél órával jobb, köszi, úgy is kell a külső akksi.
Szóval SZVSZ nem vennék 5x et 5 után, más telefonról váltásnál más a leányzó fekvése...
Slice:
Én dehogy, nem tennék ilyet veled!
Khmbatár5x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest