Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tothak

tag

válasz TODI1111 #9720 üzenetére

Igen, ezt a megoldást ismerem, de pont azt akarom elkerülni, hogy máshogy kelljen fogni a telefont. Én alapvetően az alsó részét fogom ugyanis. Jelenleg úgy van beállítva a Nova, hogy amikor a kijelzőn bárhol lefelé húzom ujjam (értelemszerűen a kezdőképernyőn), akkor legördül az értesítési sáv. Ebből szeretném azt elérni, hogy oldalra lapozva a gyorsindító jelenjen meg.

Ha az általad javasolt módszert használom, akkor még fogást kell váltanom, hogy le tudjam húzni a gyorsindítást.

(#9724) Tomace91: mindenki azt mondja, hogy neki sokat kibír a telefon SlimKat-en, de nálam valamiért rettentő gyorsan merül azon felhasználás mellett.. (Stock-kal azonos felhasználásra gondolok)
    Csak egy példa: töltésről levétel után 30 perccel 70%-on állt a töltöttség, mindezt úgy, hogy 20 perc kijelző volt...
    Ahogy nálad, nálam is SlimKat + Franco volt, de próbálkoztam SlimKat + Linaro-val is. (Természetesen volt SlimKat + SlimKat kernel is.)
    Úgyhogy nem tudom mi lehetett a baja... a telepítést úgy csináltam, ahogy le volt írva... talán az lehet a kínja, hogy SuperSU-t használtam? Bár, aligha hiszem, hogy az ilyen aktív merülést eredményezne...

Új hozzászólás Aktív témák