Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Éreztem, hogy lesz ebből még probléma... gondoltam fényképezek, erre lefagyott a kamera app. A GUI látszik, a 3 funkciógomb nem, a többi pedig fekete (mintha nem menne a kamera). Ha megnyomom a kikapcsoló gombot, akkor a képernyő kikapcsol. Ha megint benyomom, bekapcsol és ugyanaz látszik mint eddig (tehát nem kell pattern, semmi).
A hangerőgombok semmit nem csinálnak. Ha hosszan nyomom a kikapcsológombot, semmi nem történik.Mégis mi a f*szt csináljak?

Ha felhívom, csörög, de a GUI nem változik, tehát felvenni se tudom.
Két ötlet jutott eszembe: PCről USB kábellel újraindítani valahogy (ha bedugom a gép felismeri. Nem jelenik meg a fájlrendszere, de mint meghajtó látja).
A másik pedig a szétszerelés, akksi kivétele, ennek most nézek utána.Ha bárkinek bármi ötlete van, szívesen várom!
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest