- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
válasz
billyke #38798 üzenetére
Cső, pont most futottam bele én is. Asszony kapott új telót mobilnet nélkül mert úgy is van wifi neki az elég.
Megjön a számla, mobilforgalom 8 db (WTF???). Ügyfélszolgálatot felhívom erre közölték, hogy valami 8x próbált felcsatlakozni a netre, ha gondolom teljesen le tudják tiltani, mondtam, hogy hajrá...Más:
Nem értem az éjszakai merüléseket. 2 napig 20 - 30% éjszaka, utána 2 napig 2 - 3 % majd ma ismét 20%...
Stock minden alap 5.1 utoljára xda - s google alap leírással felrakva.
Ez mi a tök lehet? Felraktam a Gsam Battery Monitort, ott mit figyeljek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest