- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Egyszerűen nem értem azokat akik össze vissza romolgatják a készüléküket, mindenféle kerneleket próbálgatnak, a frissítéseket félig-meddig módszerekkel végzik el és utána meg megy a sírás hogy milyen sz*r a nyalóka.
Nekem mióta megvan (2014 február) azóta minden frissítést a hivatalos Google Nexus oldalon leírtak szerint végeztem el ADB-n keresztül Linux alól. Soha semmilyen problémám nem volt, minden flottul felment és minden egyes alkalommal csak javult a rendszer. Gyorsabb lett, fittebb lett, az aksiidő is javulgat. Ja és atomstabil a rendszer, de ez midig is így volt akármelyik stock rom is volt fenn.
Tegnap este raktam fel az 5.1-et. Minden alkalmazást újra telepítettem és állítottam be. Jelenleg 22 órája van bekapcsolva. A memória kép:
Rendszer 364 MB
Alkalmazások 321 MB
Szabad 1,1 GBImádom a Nexus5-öt és a Lollipopot!
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Bluetooth hangszórók
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Formula-1
- Synology NAS
- Ivqkzy-: Eddig
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged