Hirdetés
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
RocknRoller
aktív tag
Amúgy nem tudom miért hajtogatja mindenki ennyire ezt a "megveszem ditech-ben és akkor két év gyári garancia". Igen, ma megkérdeztem az LG-től és a kinnt vásárolt készülékekre vállalnak garanciát, feltéve, ha nem nagy javítást kell rajta végezni. A nem nagy javítás nállam annyit jelent, hogy felnyitják, szétnéznek benne, megigazít benne ezt azt, vagy esetleg szoftveresen babrál benne valamit és kész. Most felmerül a kérdés, hogy mi lehet nagy javítás? Szerintem: akksi, alaplap, kijelző, kamera, hangszóró vagy ne adj Isten készülék csere. Ebben az esetben azt mondja itthon az LG, hogy ezeknek a szervízelését nem vállalja (vagy ha olyan gatya van a szervízes csókán az LG-ben és azt mondja, hogy ezt nem javítják meg neked itthon, mert ez is vastagon benne van), akkor küldheted vissza a telefonod.
Na igen, és akkor ha visszaküldöd, akkor Te állod a postaköltséget oda-vissza (vissza 24EUR a DiTechtől, ezt még korábbi levelezésből tudom, nem hinném, hogy tőlünk olcsóbb lenne a küldés), plusz ha meg akarod magad kímélni az álmatlan éjszakáktól, akkor biztosítást is kötsz a feladott csomagra, jelen esetben minimum 100ezerig. Kétszer, mert visszafele sem szeretnéd, ha póstás vagy akárki jóskapista fogná és egy mozdulattal bevágná a táskájába (Jürgen valszeg ilyet nem tenne, mert nincs rászorulva az osztrák minimálbérből)
Ezzel az egésszel csak azt szerettem volna mondani, hogy nem feltétlen akkora hatalmas nagy orbitális biznisz ez a vegyük meg külföldön, csapjuk rá az IMEIT meg még pár azonosítót, és akkor gyilovam gyibetyár 2év LG garancia, mert ha tényleg olyan baja van a telefonnak, hogy az használhatatlan, akkor azt itthon nem vállalja be az LG.
Amúgy meg, szerintem Nexus 4-et sem hordták vissza taligaszámra a szervizekbe, nem hinném, hogy ez a jelenlegi modellel másképp lenne

Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest