Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RocknRoller

aktív tag

Amúgy nem tudom miért hajtogatja mindenki ennyire ezt a "megveszem ditech-ben és akkor két év gyári garancia". Igen, ma megkérdeztem az LG-től és a kinnt vásárolt készülékekre vállalnak garanciát, feltéve, ha nem nagy javítást kell rajta végezni. A nem nagy javítás nállam annyit jelent, hogy felnyitják, szétnéznek benne, megigazít benne ezt azt, vagy esetleg szoftveresen babrál benne valamit és kész. Most felmerül a kérdés, hogy mi lehet nagy javítás? Szerintem: akksi, alaplap, kijelző, kamera, hangszóró vagy ne adj Isten készülék csere. Ebben az esetben azt mondja itthon az LG, hogy ezeknek a szervízelését nem vállalja (vagy ha olyan gatya van a szervízes csókán az LG-ben és azt mondja, hogy ezt nem javítják meg neked itthon, mert ez is vastagon benne van), akkor küldheted vissza a telefonod.

Na igen, és akkor ha visszaküldöd, akkor Te állod a postaköltséget oda-vissza (vissza 24EUR a DiTechtől, ezt még korábbi levelezésből tudom, nem hinném, hogy tőlünk olcsóbb lenne a küldés), plusz ha meg akarod magad kímélni az álmatlan éjszakáktól, akkor biztosítást is kötsz a feladott csomagra, jelen esetben minimum 100ezerig. Kétszer, mert visszafele sem szeretnéd, ha póstás vagy akárki jóskapista fogná és egy mozdulattal bevágná a táskájába (Jürgen valszeg ilyet nem tenne, mert nincs rászorulva az osztrák minimálbérből)

Ezzel az egésszel csak azt szerettem volna mondani, hogy nem feltétlen akkora hatalmas nagy orbitális biznisz ez a vegyük meg külföldön, csapjuk rá az IMEIT meg még pár azonosítót, és akkor gyilovam gyibetyár 2év LG garancia, mert ha tényleg olyan baja van a telefonnak, hogy az használhatatlan, akkor azt itthon nem vállalja be az LG.

Amúgy meg, szerintem Nexus 4-et sem hordták vissza taligaszámra a szervizekbe, nem hinném, hogy ez a jelenlegi modellel másképp lenne :K

Új hozzászólás Aktív témák