Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
gombasm #39867 üzenetére
Ugyanezt használtam én is a 'sűrűséghez', szerencsére más komoly bajom nincs vele.
Kernel nálam faux féle, valamikor megvettem hozzá az app-ot is, szerintem nagyon rendben van.
Egy bajom van csak a rendszerrel, hogy kilövöldözi a service-eket is, holott RAM, mint tenger van nyilván. Most feltettem egy memory lock appot, egyelőre jó, de még csak pár óra telt el.A sebességgel kapcsolatban vannak érdekességek. Nem a jelenlegi ROM, kernel párral, hanem úgy általában ezt tapasztalom. A rendszer gyors, általában. Gyárilag nem megy 1GHz alá az órajel, ha takarékosabbra veszem, azonnal észre lehet venni. Ha háttérben futnak dolgok, mint egy GPS tracking, akkor .ár messze nem olyan gyors az egész. Ez meglepett, ami azt illeti, érzésre az alaphangon jelentősen lassabb Intel alapú GXI nem lassult ilyen mértékben a multitasktól.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Újszerű Honor 200 5G 8/256GB fekete dobozában gyári adatkábellel eladó
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Galaxy S25 Ultra ÚJ BONTATLAN Gray, 12GB/256GB, EURONICS VÁSÁRLÁS, 2028.03.31-ig gyártói jótállással
- Újszerű Apple iPhone 13 128GB fehér dobozával 2db kábellel 86%-os akkuval eladó
- Samsung S22 128gb kártyafüggetlen nagyon korrekt állapotban!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest