- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #19666 üzenetére
Azért elsőre feltenném a Gsam Battery Monitort, hátha kimutat valamit: [link]
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #19453 üzenetére
A 4.2.2 alatt is ilyen volt.
-
fagylalt
senior tag
válasz
C.Brigante #19328 üzenetére
Én is ezt hallottam ill. olvastam több helyen is, hogy irtó vastag. Pedig tetszene az átlátszó hátlap miatt. Helyette egy Ringke Slim-et néztem. Elég jónak tűnik, bár nem átlátszó a hátulja, de ez a legkisebb baj, mert pikk-pakk kitudom venni belőle a telót.
Nézegettem neten több félét. A belebújtatós és szilikon tokok nagyon gagyinak tűnnek (és állítólag azok is), pedig nem lenne kifogásom azokkal kapcsolatban.
Az előző oldalon belinkelt Invisible Shield vagy ScreenKinght-al az a bajom, hogy egy esetleges esésnél, nem hinném, hogy valami védelmet tudna nyújtani.A kijelzőre (ami teljesen lefedi az elejét) lehet kapni valami jobbféle fóliát?
-
Viper26
nagyúr
válasz
C.Brigante #19328 üzenetére
Akkor ízlésficamom van, nekem bejött.
Véd mindent, jó fogást ad, és a gombok nyomáspontja is nagyon rendben van.
Szóval mindig tartom, hogy jó vétel volt.Más:
Ebből (oleophobic) lehet a csomagban a hátlapra is, szóval két darabos lenne?
-
zezoka
őstag
válasz
C.Brigante #19306 üzenetére
Miért is? Meleg felületre félni rázúdítani a hideget szerintem nem olyan nagy marhaság! Legalábbis fizika!
Hacsak nem megint valami helyi (fórumbéli) hülyeségről van szó.
Benex:
Jó, persze a tartó valamennyit elfog a telefon elől, nem mind jut rá. Meg végülis a bumper sem hirtelen hűl át, de akkor is. Plusz hűtés nem gond persze, ha a kezdetektől rajta van. De nekem a műszerfalon 50fokig melegedett navi közben, töltés nélkül (igaz az autó központi kijelzőnek volt támasztva, ami szintén fűtötte, meg alkalomadtán a nap is sütötte). Ha ilyenkor beraknám a 6 fokos levegő elé... Szóval ez a része érdekelt. De ha nem is ennyi, de mondjuk egy 30-40 fok közötti hőfok kánikulában simán van (zsebből kivéve, pláne, ha kis nyomkodás is van).C.Brigante: Nekem múltkor kimérték, akkor 6-7 között volt (attól függ melyik befúvón nézték bedugós hőmérővel, szóval kicsit bejjebb), igaz akkor nem 40 fok volt kint, csak 25), de okés!
Akkor jó! Meggyőztetek!
-
ak76
senior tag
válasz
C.Brigante #18959 üzenetére
Fogalmam sincs hogy kell használni a toolkitet.
Ráadásul a Pöze féle leírással is gondjaim vannak Win 8 alatt. -
Pőze
aktív tag
válasz
C.Brigante #18959 üzenetére
Ez egy másik lehetőség. Én így jobban szeretem. Tervezek egy toolkites leírást illetve frissíteni a bejegyzéseket és egy nagy cikkbe rakatni őket majd itt a fórumban egy linket rakni a bevezetőben.
-
twine
veterán
válasz
C.Brigante #18956 üzenetére
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
C.Brigante #18950 üzenetére
Nekem első dolgom lenne kipiszkálni belőle.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
C.Brigante #18948 üzenetére
Többnyire a shipped romokban egy darab recovery.img fájl sincs, így ha bele is nézel, vagy bele akarsz nyúlni, elsőre nem egyértelmű, hogy hogy is kerül mégis egy friss recovery fel a custom verziód helyett.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
C.Brigante #18944 üzenetére
Fel kell neki, de a TWRP-t leszedi, erre egész biztosan készülhetsz előre.
-
dombila
őstag
válasz
C.Brigante #18915 üzenetére
A Nexus 4 Toolkit Recovery folderében ott van a gyári recovery image: recovery-stock-jdq39-mako.img
Ezt fastboot-ból fel lehet flash-elni:
fastboot flash recovery recovery-stock-jdq39-mako.img -
FőDudu
veterán
válasz
C.Brigante #18900 üzenetére
Billentyu kombinacioval elo lehet hozni a gyari recovery-t, de azzal nem tudsz frissitesen kivul mast telepiteni (adb sideload update.zip mukodik).
Azaz aki felteszi igy az update.zip-et annak kotelezo beflashelnie a recovery-t, ugyanis a nelkul nem tudja rootolni.
Nem lehet azt megcsinalni amit en szoktam, hogy csak bootolok a CWM-rol es nem flashelem be.
Ez nem mukodik. Ugyanis ha jol remlik az OTA elofeltetele a gyari recovery - igy sosem szoktam beflashelni, csak bootolok rola afastboot boot recovery-clockwork-6.0.3.4-mako.img
paranccsal.
-
trance89
őstag
válasz
C.Brigante #18892 üzenetére
nexus 4 toolkit -> 6. pont
If you are flashing Custom Recovery on a Stock Samsung Rom you MUST rename the Recovery Restore files [option 5] BEFORE you boot back into Android or your Stock Recovery Image will be restored to the device and you will lose Custom Recovery. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
C.Brigante #18892 üzenetére
Nem tűnt el, csak másképp működik. Felülírta a frissítés a rajta lévőt, egy olyan verzióval, aminek van kezdőképernyője:
Ki lehet innen lépni, csak ki kell találni, hogy hogyan. Többnyire csak egy ügyes gombkombináció a trükk: hang fel nyomva és egy pillanatra a power vagy hasonló. Itt éppen nem tudom mi lett beállítva.
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #18879 üzenetére
nekem is rootolva van és semmi gáz nem volt.
-
dombila
őstag
válasz
C.Brigante #18877 üzenetére
Teljesen stock ROM-od van? A telepítés elején ellenőrzi a system folder tartalmát, és ha eltérést talál valamelyik appnál a stock-tól nem fut le. Nem tudod megnézni a részletes hibaüzenetet?
-
BossBoss
őstag
válasz
C.Brigante #18851 üzenetére
Működik az értesítés mindkét face appal. Újratelepítés segített.
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #18864 üzenetére
Kapott két egyest az elejére?
-
válasz
C.Brigante #18864 üzenetére
Oké akkor szóban. Tudtommal a wifi modem ha nincs adatforgalom nem fogyaszt semmit. Mivel az éjszaka folyamán semmi nem volt a telefonon (értsd üzenet ,hívás,mail,hangout stb) nem meglepő, hogy nem fogyasztott semmit.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
C.Brigante #18858 üzenetére
Na, nekem most kellett töltőre tennem. 54 órát ment el egy töltéssel, majdnem 2 óra kijelző idővel és 2 óra 3 perc beszélgetéssel, folyamatos wifi, ha meg nem voltam wifi közelben 3g. Nekem sem merült éjszaka szinte semmit. Tegnap este 28%-on tettem le, este jött pár üzenet, email és 27%-on ébresztett. Kijelzőt közepes fényerőn használom.
-
FearTomi
őstag
válasz
2 és fél óra alatt 1%-t merült, Wifi bekapcsolva.
pcnet: Én még mindig nem használom a Chrome-ot, pont azért amit írtál. Gyors mint a villám, ezt aláírom, de 2 és fél perc Chrome használat alatt merült 3%-ot a telefon, ami szerintem elfogadhatatlan...A Next, vagy a Dolphin browser sokkal jobban kíméli az aksit. Csodálkozom, hogy ezt még nem sikerült megoldania a google-nek.
(#18829) sonique: Kiderült, hogy ez mire jó, mert nekem nem tűnt fel, hogy gáz lenne a WiFi-vel.
-
válasz
Mostmár nem tudom bizonyítani mert csutkára telt,de ha ismétlődik küldöm a képet.
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #18851 üzenetére
Sőt már telefonálás helyett is
-
BossBoss
őstag
válasz
C.Brigante #18848 üzenetére
Konkrétan egyik sem. Az előbb a kolléga írta, hogy újra telepítette és az megoldotta. Most megtettem én is. Várom az eredményt.
-
Behroozo
tag
válasz
C.Brigante #18679 üzenetére
Bővebben? Milyen negatívumokat látsz? Nálam eddig minden nagyon király, bár még csak pár órája van fent, szóval még változhat.
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #18427 üzenetére
-
TomPack
őstag
válasz
C.Brigante #18323 üzenetére
Köszi! Kipróbàlom, majd ha hazaérek a melóból!
-
MartOOn
addikt
válasz
C.Brigante #18230 üzenetére
ahogy feltettem ebayre jön a 4.3...
super!
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #18180 üzenetére
Na, be is halt a stream
-
pusihusi
addikt
válasz
C.Brigante #18123 üzenetére
Még csak holnap jön meg!
-
kiki89
aktív tag
válasz
+1
-
twine
veterán
válasz
-
Cseri0058
őstag
válasz
C.Brigante #17934 üzenetére
(#17935) Scooter74
valamiért nem csipázom a fóliát...bár ha hátra vennék egyet nem kéne a bumper...de a bumper meg megvédi az eséstől...
ördögi kör ez
szerintem a hátulja szimpla üveg...wááááááá ebenn a skinshopban ilyenek vannak???
-
korpicschess
veterán
válasz
C.Brigante #17934 üzenetére
-
Cseri0058
őstag
válasz
C.Brigante #17930 üzenetére
mikrokarc hogyne lenne rajta. nézd meg napfényben a kijelzőt!! megfogsz lepődni
-
33as
senior tag
válasz
C.Brigante #17898 üzenetére
-
zezoka
őstag
válasz
C.Brigante #17738 üzenetére
Ha leszeded a fóliát, akkor sem lesz rajta karc!
Nekem meg már úgy van hónapok óta (kijelző, mert a többit védi a bumper).
Fogalomzavarhoz meg: Nekem csak pár éve van Androidom, én se úgy születtem, tudtam hogy kell romot cserélni rajta, menet közben belerázódtam, és egyre több fogalmat ismertem meg (nem vagyok hülye a számtech-hez, csak Androidom még sosem volt, csak kb 2,5 éve). Attól h valaki nem tudja a fogalmakat, és nem tudja hogy kell nekiállni, attól még akarhat egy jobban testre szabható telefont!
Én előző telómon akkor kezdtem el romolgatást, mikor megszűntek a gyári frissítések. Addigra már annyiszor olvastam fórumon, h neki mertem állni! És mindig sikerült, mert betartottam az alap dolgokat: mindig szűzre formázott sd-re full wipe-olt rendszerre álltam neki romot telepíteni. Sokszor hetente másik romom volt, mert szerettem az újdonságokat. Itt még gyárin vagyok, meg szerintem maradok is, mert most már "kinőttem" az állandó romcserét, ezért vettem sokáig gyárilag támogatott szoftverú telefont, nameg be is jön.
-
adammkaa
senior tag
válasz
C.Brigante #17753 üzenetére
Nem még nem küldte el majd cserélni fogok vele egyébként, azt írta holnap küld el másolatot a garanciapapírrol majd megmutatom neked privátban ha megérkezett.
-
Scooter74
őstag
válasz
C.Brigante #17738 üzenetére
Köszönöm, akkor előtte és utána is csinálom a full wipét.
-
Szelley
senior tag
válasz
C.Brigante #17347 üzenetére
Jézus mennyi pitter rotoló kolléga van itt régről!
szuperverda ismét beregisztrált...10 fokkos!!
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #17401 üzenetére
Köszi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #17389 üzenetére
Kérhetek linket? Mert itt csak a 7.0 van: [link]
-
tomi5244
őstag
válasz
C.Brigante #17351 üzenetére
Sok tokkal az a baj, hogy a képernyő feloldó gombot nehéz benyomni. Igazából a szifonnak van az ozaki 0.3 mm-es tokja. De a nexusnak elég nagy a felülete - méretéből adódóan - szerintem van egy határ ami alá már nem tudnak menni a gyártók.
Innen nézve ez egy elég vékony tok és a feloldó gomb is elérhető, tetszik!
-
Horovic
aktív tag
válasz
C.Brigante #17301 üzenetére
Légyszíves megírnád,hogy mennyiért adod a hátlapi fóliát. Köszi!
-
bbalika81
aktív tag
válasz
köszi
gyári hátlap fólia akkor marad még egy ideig, aztán majd kereslek hátlap fólia ügyben, de most akkor nekem is egy előlap fólia kell
-
gery2123
őstag
válasz
Mennyiért adsz egy hátlap fóliát? Ha jó áron akkor érdekelne.
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #17185 üzenetére
Még nálam sem frissült. Majd fog.
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #17185 üzenetére
Nekem pedig a Chrome 28 !
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #17168 üzenetére
Viszonyitási alap miatt néha előjön
-
pcnet
addikt
válasz
C.Brigante #17154 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sikerült! #1 hozzászólást böngészem, keresőt tényleg eszem ágában sem volt.
Sorry!
-
sonique
őstag
válasz
C.Brigante #17129 üzenetére
sztem elég egyértlemü
dehogy mar egy olyan programért kapjon pénzt google-n keresztül az app készitöje
ami kart okoz a google nekés hivatalosan még sajat magukis is segitik
-
Worlon83
aktív tag
válasz
C.Brigante #17129 üzenetére
Adaway továbbra is létezik, csak a Google minden reklámblokkolót eltávolított Playről, mivel ezek mostantól ütköznek a programfeltételekkel. Magyarul ez pénzkiesést okozott a Google-nak, így kitiltották, de továbbra is elérhető és működik:
[link](#17126) twine
Ez jó
Biztos ez is magától repedt meg -
twine
veterán
válasz
C.Brigante #17124 üzenetére
-
Worlon83
aktív tag
válasz
C.Brigante #17114 üzenetére
Viszont ennek még mindig semmi köze ahhoz, ha egy anyagban belső feszültség van, és ettől törik el.
Elektromosságtól egy üveglap nem fog törni, sokkal inkább a belső fesztől, vagy a külső behatástól, pl. meghajlik, csavarodik. -
Worlon83
aktív tag
válasz
C.Brigante #17106 üzenetére
A felületi feszültség (bár én inkább belső feszültséget mondanék, mert a felületi megint más...) mechanikus, míg ha kocsid megbasz az elektromos (hacsak nem elé állsz és átmegy rajtad). A nem vezető testeknek is van mechanikus feszültsége. Amúgy meg az üveg szigetelő anyag, szóval elég érdekes lenne ha eletromosságot vezetne. Fizikaórára illett volna bejárni
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #16869 üzenetére
Melyik kernellel nézed? Stock?
-
buvartacsko
addikt
válasz
C.Brigante #16807 üzenetére
Gratulálok...
-
twine
veterán
válasz
-
petipetya
nagyúr
válasz
Nálam még nem jelez frissítést a manuális keresés után, de várom.
-
JasonD
aktív tag
válasz
C.Brigante #16680 üzenetére
Meg ugye ott vannak a nyelvtan nácik, akik megmondják, hogy a kisebb egy s-el írandó.
-
barnam_
nagyúr
válasz
C.Brigante #16658 üzenetére
Nem tudom hogy ezt komolyan gondolod-e
De mivel OTG nincs N4-en, így nagyon nem mindegy hogy 8 v. 16GBtwine: volt egy sejtésem... de ha már feltette a kérdést, gondoltam megválaszolom
-
forintuser
őstag
válasz
C.Brigante #16660 üzenetére
Nem vagyok keptn.
Köszi.
-
forintuser
őstag
válasz
C.Brigante #16658 üzenetére
PH!kedvence. Lèszszives az ilyeneket ki be b@szott off-ba rakni.PH!kegyeltje....
-
trance89
őstag
válasz
C.Brigante #16453 üzenetére
nem sértődök meg a válaszaidon, kinek mi jön be/mi elég, pár bekezdésedhez viszont írok némi hozzáfűznivalót:
1 szó mint 100 mindenki azt csinál amit akar, egy dolgot szem elött tartva, nekem nem ér annyit egy esetleges instabilitás + random furcsa viselkedés egy custom romtól egy alacsonyabb rizikófaktorú stock-kal szemben.
el vagy tévedve mint sokan mások akik S2, S3 meg sokféle HTC modellekről tértek át, ezen készülékek nagy részén a CM bugos szar (a nem elérhető forráskód miatt) és pont ezért ítélik el páran ezt a romot de azt nem veszik figyelembe hogy a nexus eszközökre a CM ugyanabból az elérhető forráskódból építkezik mint a gyári rom, ebből csak 1 dolog következik, hogy ugyanolyan stabil mint a gyári, sőt, több apró hibát itt már sokkal előbb javítottak mint azt megkapták update-ként a gyári romot használók
az pedig hogy az általam említett hasznos funkciók a rendszerbe vannak építve nem pedig külső, sok esetben bugos szar appokkal kell elérnem pont hogy növelik a stabilitást és az akkuidőt isAnno érdemes volt ezek használata azért, h kicsit többet hozzunk ki egy gyengébb hw-el ellátott telefonnál, sztem egy nexus 4 már messze nem ez a kategória, többnyire eye-candy amit cserébe kapsz a customtól.
megint csak hülyeség -
MartOOn
addikt
válasz
Maximalis +1!!!
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #16470 üzenetére
Nekem használat közben még rendben lenne, egész jól bírja, bár jóval kevesebbet így is, mint a Xoom előtte, mondjuk egy töltéssel tlaán 7-8 órát bír (film nézés, netezés). Viszont ha leteszem flight módban, akkor olyan 1-1,5 hét alatt csutkára lemerül, míg a Xoom mondjuk egy hónapig is bírta simán.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #16468 üzenetére
Mondjuk Nexus esetében tényleg kicsit más élmény, nem arra megy ki a játék, hogy hű, vajon bootol-e a telefon, vagy hány perc után szarja össze magát egy rom, vagy megy-e az összes driver. Kicsit közelebb van ahhoz, hogy mondjuk a laptopomra feltolok egy akármilyen linux disztrót, mert mondjuk bizonyos funkciók jobban tetszenek openSuSe alatt, de alapjában véve pont olyan jól fut, mint mondjuk egy Ubuntu, vagy Arch, vagy akármi.
A N7-et én sem rootoltam, gyári állapotában használom, mert úgy is pont jó arra, amire kell. Bár azért gondolkodom rajta, hogy esetleg nem lenne rossz egy másik kernel, mert ez elég sokat eszik alapjáraton... Fene tudja, hogy a kernel, vagy a Tegra3 baja. -
sonique
őstag
válasz
nexusnal nincs instabilitás mert a custom rom nem az a custom portolt stb rom mint a nem nexus telefonoknal
amivel gond lehet az a hozza adott dolog de egy CM , AOKP al nem lehet ilyen
minden közvetlenül a forrsabol van forditva sööt van amikor a google mar ott kijavitott egy hibat
igy elöbb megkapod mint a rendes frissités mert azok ritkábban jönnek ki -
Viper26
nagyúr
válasz
C.Brigante #16432 üzenetére
A legtöbb olyan lehetőségre értem, amit a gyári rendszer nem tud / nem tartalmaz.
-
trance89
őstag
válasz
C.Brigante #16432 üzenetére
1. ami a legnagyobb pont: sokkal jobb akkuidő
2. állítható toggle gombok
3. jobb sarokról lehúzva a redőny egyből a toggle-khez ugrik nem a notification bar nyílik le
4. százalékos... akksikijelzés
5. volume rocker wake
6. alapból tartalmaz zseblámpa funkciót
7. dsp manager aminek köszönhetően a gyári lejátszóval is nagyon jó hangminőséget produkál (nem 200ft-os kínai fülessel értendő)ezek nagy része külső appal is megoldható viszont úgy nem mindig 100%-ig stabilak ezek a funkciók a telefonon, sokuk szarakodik vagy az akkut zabálják és feleslegesen terhelik a rendszert, ha viszont a rendszer részei úgy 0 kihatással vannak a működésre/stabilitásra
sokuk elég egyszerű de mégis nagyon hasznos, nekem a fenti pontok a legfontosabbak, ezek nélkül nekem nem android az android és nem N4 a N4 -
defy456
aktív tag
válasz
C.Brigante #16425 üzenetére
Nexusnál ez nincs így.
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #16100 üzenetére
már mind1
-
HardRic
addikt
válasz
C.Brigante #16020 üzenetére
N4-en meg S2-n is csinálta sokszor, hogy indításnál elkezdi ellenőrizni a fájlokat aztán nem fejezte be, én meg néhány óra múlva mennék filmet nézni, film meg félig sincs letöltve.
Vagy van, hogy egy sorozat évadpakkot szedek. Ekkor beállítom, hogy csak egy részt szedjen le, majd ha azt megnéztem, elkezdem a következő részt, azt előzőt letörlöm stb. Ez már párszor úgy összezavarta szegényt hogy azt sem tudta fiú-e vagy app. Pedig amit törölni akarok, azelől mindig kiveszem a pipát hogy ne is foglalkozzon vele. Aztán mégis egy újraindítás összezavarja.w333: próbáltam, de ha jól emlékszem, nem lehet benne kivalsztani, hogy egy torrenten belül milyen fájlokat töltsön.
-
Viper26
nagyúr
válasz
C.Brigante #16015 üzenetére
Bontatlan, teljesen új?
-
Horovic
aktív tag
válasz
C.Brigante #15892 üzenetére
Azt hol látom, hogy rev10 v.11?
-
csacsi67
addikt
válasz
C.Brigante #15821 üzenetére
Ki probálták padfonet visszi nem kell hozzá nyitni a bootloadert. Köszi.
-
Kevin's
senior tag
válasz
C.Brigante #15888 üzenetére
Hát vmi tech info oldalon olvastam, ha hülyeség akkor be panaszolom aki a cikket írta ..
sorry én csak segíteni akartam ...
-
dombila
őstag
válasz
C.Brigante #15846 üzenetére
Ha a slimport valóban teljesíti a specifikációját, akkor a telefonról 0-t fogyaszt! Zéró fogyasztásúra tervezték, ez lenne a fő előnye az MHL-el szemben.
SlimPort has been designed to use virtually zero power -
hpeti3
tag
válasz
C.Brigante #15834 üzenetére
302K USA. Akkor ugy néz ki USA-ba kezdték szétszórni a bütyköseket először.
-
TomPack
őstag
válasz
C.Brigante #15846 üzenetére
Próbáltatok már slimport-al tv-re képet kirakva játszani komolyabb grafikájú játékkal? Csak érdeklődnék, hogy nem-e laggol be. Az ion-t amikor kiraktam mhl adapterrel brutál-csúnyán-élvezhetetlenül beszaggatott. Gondolom mert egyszerre 2 helyen kellett ugyanazt a képet megjelenítenie...
-
SÖ
addikt
válasz
C.Brigante #15842 üzenetére
Ez nagyon jó ár, én még 20k-ra emlékszem. A helyzet az, hogy ha már TV/monitor megoldásban gondolkoduk, akkor miniPC. Egyszer csatlakozol a TV-re és fixen megvan a neted, média centered. Persze kell hozzá még pár periféria.
[link] ez még csak belépű szintű cucc az komolyabbakat most nincs időm megkeresni.
-
korpicschess
veterán
válasz
C.Brigante #15842 üzenetére
Úgy sok, hogy egy MHL 5$.
-
okezsoke
tag
válasz
C.Brigante #15834 üzenetére
És miért gondolod, hogy a slim jobb?
-
csacsi67
addikt
válasz
C.Brigante #15821 üzenetére
Nekem mar nincs nexusom csak volt egy kis vita a Padfone topicban . De köszi ha ki próbálod .
-
válasz
C.Brigante #15814 üzenetére
és w333
Köszönöm!
-
válasz
C.Brigante #15812 üzenetére
Sziasztok!
Melyik hónaptól kezdték gyártani az "újabb" készülékeket, amik nem sárgulnak, és a kis pöcök is ott van a hátoldalukon?
-
danee576
csendes tag
válasz
C.Brigante #15370 üzenetére
dehogynem
-
noorbertt
őstag
válasz
C.Brigante #15419 üzenetére
Különösebben semmit, sebezhetőséget talán...
Akkor ha nem a testre szabhatóság maradjak?
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #15311 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2165550 ez alapján megcsináltam, miutan az utolsó előtti lépésnél telepíttettem a windowsal a az mtp drivert akkor már nem sárga kérdőjel hanem egy fényképezőgép szerűség körül forgott és az lett a vége, hogy a window nem tudta befejezni az eszköztelepítést hiba kód: 10
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #15305 üzenetére
Mamám XP-én (de azon kb semmi sincs
)
Most az itthoni xp-n próbálkozok -
Kevin's
senior tag
válasz
C.Brigante #15241 üzenetére
Sorry
-
Kevin's
senior tag
válasz
C.Brigante #15236 üzenetére
Rá böksz egy appra és utána húzd balra, ott pedig válasz egy margó mappát és már is rangsorolhatod őket ! Asus tabon most raktam sorba őket movie, gallery, games ,stb ... köszi a launchert nagyon fasza ncore oldalon le szedtem a pro változatot
Más: mondjon nekem vki egy jó kernelt amivel javul az akku idő. Az IR kernelt használom , de ha 3G bekapcsolom 2.5 óra alatt csutkára lehúzza az akkumat .. ez így elég gáz. A franco kernel sokkal tovább bírta ,de abban meg nincs hangerő növelő .. vki tud mondani egy jó kernelt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest