- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
pantomimes #33915 üzenetére
De igen kell, mivel elég nagy frissítés, és főverzió váltás volt
-
Benex
senior tag
válasz
De pont akkor kell!!!(vagyis erősen ajánlott)
-
törölt tag
válasz
Biztos, hogy csinalnek.
-
RootRulez
félisten
válasz
pantomimes #33724 üzenetére
Én is megfigyeltem, közép hangerő tájékán van egy "halk" profilom na akkor az értesítés pl meg se hallom.
-
z123456789
addikt
válasz
pantomimes #32628 üzenetére
Esetleg egy privátot dobhatnál ha már a kezedben van a garipapír, mert nem fogom tudni követni itt ezt a hírfolyamot.
Sok sikert hozzá!
-
válasz
pantomimes #32651 üzenetére
Hali!
Én ma cseréltettem ki a sim kártyámat micro sim-re a vodánál. Mondjuk először egyik helyen azt mondták 7K lesz, elmentem máshova. Ott is azt mondták 7K, csak akkor ingyenes, ha veszek náluk telefont. Viszont nemrég vettem náluk telót a páromnak az én nevemre, így felhoztam azt. Végülis belemászott a számítógépbe, megnézte az adataimat, mire kiderült, hogy 2001 óta van meg ez a sim kártyám az előfizetésemre, így azt mondta, hogy kicseréli ingyen. Tehát nem azért cserélte, mert vettem 3 hónapja telót, hanem mert régi volt a sim kártyám...
Üdv!
-
mtcob
senior tag
válasz
Én anno ezt mondtam, szerintem a vodánál is el lehet játszani
Persze ez az eladó jófejségén múlik, ha nem jön össze,érdemes másik boltban próbálkozni
Amúgy ha jól emlékszem valami ~7000 ft ért vágnák le alapból, szóval inkább trükközd ki az ingyen sim et... -
madhat911
tag
válasz
Régebbi tapasztalatok alapján pofára megy, de ha régi SIM-ed van, akkor ritkán kötözködnek. Meg kell említeni, hogy "úgyis a pannonhoz akartam menni jövőre". Szerintem semmiképp ne fizess, ha nem állnak kötélnek, meg kell próbálni másik helyen. Nem tudom merre laksz, milyen sűrűn vannak arra a vodafone boltok. Egyébként egy 4 perces művelet... :-)
Ja, szokták még vágni is, de arról nem tudok nyilatkozni. Nincs ingyen, tehát ha a vodafone-ba ki birod bulizni ingyen, akkor nincs miről beszélni... :-)
-
z123456789
addikt
válasz
pantomimes #32587 üzenetére
(#32587) pantomimes
Remélem a 2 év teljeskörü gyári garit választottad.Ha igen, elmondanád majd hogy mit is takar, mert többen itt kételkedtek benne, én meg megbízható infonak tartom, mert én is tölük vettem a telefont (akkor még nem volt ez a lehetöség, nekem csak sima zug garim van 1 év bolti+1 év szoftver).Èrdekelne. Köszi.(#32604) Pőze
Na ki a király?Köszönjük szépen!
-
petipetya
nagyúr
válasz
pantomimes #32231 üzenetére
Pontosan 5,4 GB.
-
madhat911
tag
válasz
Azt hiszem 5,5 giga az elérhető. A 16-oson meg 13,2 giga, vagy valami hasonló.
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz
azt hiszem 5.7 a felhasználható tárhely, nekem simán elég a 8gb-s verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged