- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz pantomimes #33915 üzenetére
De igen kell, mivel elég nagy frissítés, és főverzió váltás volt
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Benex
senior tag
De pont akkor kell!!!(vagyis erősen ajánlott)
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
törölt tag
Biztos, hogy csinalnek.
-
RootRulez
félisten
válasz pantomimes #33724 üzenetére
Én is megfigyeltem, közép hangerő tájékán van egy "halk" profilom na akkor az értesítés pl meg se hallom.
═════════════════════════════════════════
-
z123456789
addikt
válasz pantomimes #32628 üzenetére
Esetleg egy privátot dobhatnál ha már a kezedben van a garipapír, mert nem fogom tudni követni itt ezt a hírfolyamot.
Sok sikert hozzá!
-
őstag
válasz pantomimes #32651 üzenetére
Hali!
Én ma cseréltettem ki a sim kártyámat micro sim-re a vodánál. Mondjuk először egyik helyen azt mondták 7K lesz, elmentem máshova. Ott is azt mondták 7K, csak akkor ingyenes, ha veszek náluk telefont. Viszont nemrég vettem náluk telót a páromnak az én nevemre, így felhoztam azt. Végülis belemászott a számítógépbe, megnézte az adataimat, mire kiderült, hogy 2001 óta van meg ez a sim kártyám az előfizetésemre, így azt mondta, hogy kicseréli ingyen. Tehát nem azért cserélte, mert vettem 3 hónapja telót, hanem mert régi volt a sim kártyám...
Üdv!
-
mtcob
senior tag
Én anno ezt mondtam, szerintem a vodánál is el lehet játszani Persze ez az eladó jófejségén múlik, ha nem jön össze,érdemes másik boltban próbálkozni
Amúgy ha jól emlékszem valami ~7000 ft ért vágnák le alapból, szóval inkább trükközd ki az ingyen sim et...[ Szerkesztve ]
-
madhat911
tag
Régebbi tapasztalatok alapján pofára megy, de ha régi SIM-ed van, akkor ritkán kötözködnek. Meg kell említeni, hogy "úgyis a pannonhoz akartam menni jövőre". Szerintem semmiképp ne fizess, ha nem állnak kötélnek, meg kell próbálni másik helyen. Nem tudom merre laksz, milyen sűrűn vannak arra a vodafone boltok. Egyébként egy 4 perces művelet... :-)
Ja, szokták még vágni is, de arról nem tudok nyilatkozni. Nincs ingyen, tehát ha a vodafone-ba ki birod bulizni ingyen, akkor nincs miről beszélni... :-)
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz pantomimes #32587 üzenetére
(#32587) pantomimes
Remélem a 2 év teljeskörü gyári garit választottad.Ha igen, elmondanád majd hogy mit is takar, mert többen itt kételkedtek benne, én meg megbízható infonak tartom, mert én is tölük vettem a telefont (akkor még nem volt ez a lehetöség, nekem csak sima zug garim van 1 év bolti+1 év szoftver).Èrdekelne. Köszi.(#32604) Pőze
Na ki a király? Köszönjük szépen! -
petipetya
nagyúr
-
madhat911
tag
válasz pantomimes #32231 üzenetére
Azt hiszem 5,5 giga az elérhető. A 16-oson meg 13,2 giga, vagy valami hasonló.
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz pantomimes #32231 üzenetére
azt hiszem 5.7 a felhasználható tárhely, nekem simán elég a 8gb-s verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl