Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz
FearTomi #6788 üzenetére
sztem te el vagy tévedve de rendesen
de én eleve ugy vettem nexus telefont hogy nem is akarom gyari rommal hasznalni mert nem jo
konrétan fapados nulla
viszont nem kell tartanom attol hogy nem lesznek frissitések rá mert nexus
és a romok is stabilak nem ugy mint egy galaxy s re kokányolt JB romde ha te ezt szürted le az egészböl ami a hozzaszolasod végén van akkor csak gratulálni tudok
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest