Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Az a durva hogy mi látjuk hogy te mit csinálsz, csak te nem érted
. Van erről egy mondás, de nem írom le mert a végén még megsértődsz...
Ha legalább érdemben tudnál válaszolni, akkor felmerülne a többiekben hogy mégsem vagy akkora troll. De így hogy csak hajtod a semmit, sajnos egyenlőség jel került a troll és a nickneved közé...
@k-adi
A legkisebb gond az ára. De ha a fenti lehetőség tényleg igaz akkor a elég komoly aggályokat vet fel a Huawei -el szemben. Ez azért nem egy DSLR fotóval reklámozott kamera jellegű csínytevés... -
weberzolee
aktív tag
A gond nálad van, de nem kicsi. Azért az, hogy a Google felhasználja a keresési adataidat, nem egyenértékű azzal, hogy a Huawei, vagy Csing megszerz(het)i a banki adataidat. Ennyire ne legyél már Kínafan/USA ellenes. Az feltűnt, hogy nem sírunk hanem érvelünk, te meg terelsz, ferdítesz és sértődötten vagdalkozol? Továbbra is várom a trollkodást nélkülöző cáfolatot. (szigorúan félkövérrel, csak hogy csiribá is boldog legyen)
@(#329) dutrás
Olvastam, de ez a hivatalos forgatókönyv. Továbbra sem tudom elképzelni, hogy egy fejlesztő végigmegy a herce-hurcán és utána egy linket nem képes feltenni a saját oldalára. Ha már időt szán a fejlesztésre, nyilván reklámozni is akarja. Nincs AppGallery -m, de 4 alkalmazásnál amiről tudom hogy fent van, sehol nem találtam hivatalos infót hogy igen, már innen is letöltheted az alkalmazásunkat. Egy fejlesztőnél még elhinném hogy lesz@rja a linket, na de 4-ből 4 több mint gyanús... -
nyisziati
veterán
Na idefigyelj:
Eddig itt csak te trollkodtál. Meg csiribá, mondjuk.
Szemmel láthatólag TE nem érted az összefüggéseket a tereléseid, csúsztatásaid és nyílt hazugságod közt.
Úgyhogy szerintem meg te húzhatnál el innen. Főleg, hogy ez HÍRTOPIK, nem készülék fórum.Egyébként meg ellenőrzés nélkül már lehazudtátok volna a csillagokat is az égről, "jó" kínai szokás szerint, csiribával együtt.
-
nyisziati
veterán
Mi van?!
Elkezded LOPÁSSAL vádolni a Google-t, aztán meg nekiállsz terelni, hogy fel ne tűnjön a csúsztatásod?Egyébként a támadást te kezdted. Ahogy erre korábban már utaltam is, hogy bő 90%-ban ti kezditek (érzelmi alapon) az USA/Trump/Google támadást.
Aztán csodálkoztok, ha visszavág valaki. Meg tereltek/csúsztattok ezerrel. Innen is látszik, hogy ti ÉRZELMI alapon véditek a Huawei-t.
-
Juhaszatti
addikt
Most nem a cégek adathalászatáról van szó, hanem arról hogy hivatalosan kiadott alkalmazások kerülnek-e a boltba, vagy mókoltak. A hivatalos álláspont (a weboldaluk) szerint jelenleg nincs Erste alkalmazás az AppGalleryben, mégis ott figyel.
Innentől 2 eset lehetséges, vagy trehányak az Ersténél és napok/hetek alatt sem frissítik az oldalukat, vagy a boltban található alkalmazás nem hivatalos.
Egyik eset sem kizárható, ezért lenne érdemes az ilyeneknek utánajárni. Amíg ilyen tisztázatlan, kétes dolgok merülnek fel, nyilván senkinek sem ajánlhatók jó szívvel ezek a telefonok. -
nyisziati
veterán
Ezt a hülyeséget honnan szülöd (de állandóan)?
Ezerszer el lett mondva (legalább), hogy minden egyes alkalommal, amikor telepítesz és használatba veszed a Google-appokat, aláírod, hogy arra használja a Google az adataidat, amire akarja.
De ez még a Huawei-nél is így van.Innen is látszik, mennyire érdekelnek titeket a tények.
-
Giovan!
addikt
Te írtad hogy “5 hónap után”, mintha bárkit érdekelnie kéne, hogy hány hónap után tart itt az App Gallery
Mintha ez szempont lenne bárkinek vásárláskor. Ránéz a telóra az üzletben, látja hogy nem elérhető rá az appjai zöme, de mégis megveszi, merthát csak 5 hónapja fejlesztik, lol. Szerinted ez mennyire életszerű?
Kihagytad hogy Google fanatikus is vagyok. Tudod hogy megy ez, ilyenkor az összes jelzőt fel kell sorolni, mint az uralkodóknál.
-
Giovan!
addikt
Miért kéne érdekelnie az egyszeri vásárlót annak, hogy hány hónap fejlesztés van az App Gallery mögött? Őt csak az érdekli, teljesen jogosan, hogy le tudja-e tölteni az appjait, vagy nem. Ha nem tudja, az érthetően eléggé rossz benyomást kelt. De tudom, még egy év és jó lesz ez, addig meg malmozhat, vagy valami
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest